Vaše poloha:

Air Wick Life Scents Elektrický osvěžovač vzduchu - strojek a náplň 19ml, vybrané druhy

Air Wick Life Scents Elektrický osvěžovač vzduchu - strojek a náplň 19ml, vybrané druhy

Výrobek Air Wick Life Scents Elektrický osvěžovač vzduchu - strojek a náplň 19ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Air Wick , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo ostatní drogerie. .

Aktuální slevu na Air Wick Life Scents Elektrický osvěžovač vzduchu - strojek a náplň 19ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Elektrický osvěžovač vzduchu - strojek a náplň zimní lesní plody

Značka: Air Wick Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 19 ml EAN: 5997321757308 Kategorie: Drogerie a parfumerie / ostatní drogerie

Popis výrobku

Příprava a použití

Návod k použití. Podrobně si přečtěte pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc před použitím výrobku. Ponechte pro budoucí použití. 1. Odšroubujte uzávěr náplně. 2. Náhradní náplň držte ve svislé poloze a vložte hluboko do spodní části strojku, dokud neuslyšíte cvaknutí. 3. Vložte strojek s náplní do elektrické zásuvky. 4. Pro změnu intenzity uvolňování vůně, otočte kolečko na vrchní straně strojku. 5. Pro výměnu náplně, odpojte strojek z elektrické sítě. Stlačte strojek v přední části a opatrně vytáhněte náplň směrem dolů. Napětí: 220-240 V

 

 

Bezpečnostní varování

Varování: Způsobuje vážné podráždění očí. Dráždí kůži. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice a ochranné brýle/obličejový štít. PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvá-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Nebezpečné složky: linalol; terpineol; alfa-methyl-1,3benzodioxol-5-propionaldehyd; 4-cyklohexyl-2-methylbutan-2-ol. Obsahuje 3-methyl-4(2,6,6-trimethyl-2-cyklohexen-1-yl)-3-buten-2-on; alfa-methyl-1,3-benzodioxol-5-propinaldehyd; 2,4-dimethylcyklohex-3-en-1karbaldehyd; 2H-1,5-benzodioxepin-3(4H)-one; 7-(1,1-dimethylethyl)-; cinnamaldehyd; linalol. Může vyvolat alergickou reakci. Nedotýkejte se el. přístroje mokrýma rukama nebo kovovými předměty. El. přístroj by neměl být používán nepřetržitě, v noci vyjměte vidlici ze zásuvky. Dlouhotrvající používání jedné elektrické zásuvky se nedoporučuje. Ponechte volný prostor 50 cm nad a v okolí el. přístroje během používání. Neumísťujte el. přístroj v blízkosti zdroje tepla nebo přímého slunečního světla. El.přístroj v provozu ničím nezakrývejte ani žádné jeho otvory. Neumísťujte el. přístroj na leštěné, lakované nebo plastové povrchy. Používejte pouze Air Wick náplně v Air Wick přístrojích. Použití jiných náplní v Air Wick přístrojích může vést k riziku požáru. Pro čištění el. přístroje použijte suchý hadřík. Prosím ponechte si tento obal pro budoucí použití. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Osvěžovače vzduchu nemohou nahradit správné hygienické návyky. Tento el. přístroj by neměly používat děti a osoby s omezenou pohyblivostí bez dozoru. Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat. Upozornění pro elektrozařízení: Žádné elektrozařízení nesmí být vyhozeno do komunálního odpadu. Tento symbol na produktu nebo balení označuje výrobek , který nesmí být vyhozen do komunálního odpadu. Povinností uživatele je předat takto označený odpad na předem určené místo pro recyklaci elektrických a elektronických zařízení.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Ramínko.