Vaše poloha:

Emco Mysli na zdraví 750g, vybrané druhy

Emco Mysli na zdraví 750g, vybrané druhy

Aktuální slevu na Emco Mysli na zdraví 750g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Emco , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo musli, kaše, cereálie.

Billa

64,90 Kč -44%*

Platí v prodejnách

Zbývá 5 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

* Billa klub

Penny Market

Zbývá 6 dní

Platí do: Středa 24.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Emco Výrobce: Emco Balení: 750 g EAN: 8595229913498 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / musli, kaše, cereálie

Popis výrobku

 

Ovesná snídaněEmco Mysli na Zdraví vám dá víc> Bohatý a přirozený zdroj vlákniny - celozrnný ovesný výrobek> Přirozený zdroj ovesných beta-glukanů (obsahuje průměrně 2,5 g beta-glukanů ve 100 g)> Bez umělých barviv> Bez ztuženého tuku> S nízkým obsahem soli> Vhodné pro vegetariány

 

Začněte své ráno zdravě! Skvělá snídaně pro skvělý den Je důležité jíst zdravou snídani, ale je také správné, aby nám snídaně chutnala. Emco Mysli na Zdraví nabízí řadu různých příchutí. Je jen na vás, kterou zvolíte. Ovesné vločky a beta-glukany Ovesné vločky obsahují průměrně 5 % beta-glukanů. Bylo prokázáno, že ovesný beta-glukan snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Příznivého účinku je dosaženo na základě denního příjmu 3 g ovesného beta-glukanu. Respektujte své tělo Nezapomínejte na pohyb Správný a pravidelný pohyb má vliv nejenom na váš fyzický stav, ale také díky uvolňování endorfinů, tzv. hormonů štěstí, pozitivně ovlivňuje vaši náladu a zbavuje vás stresu. Nezapomínejte na různorodou a vyváženou stravu.

Emco Myli na Zdraví. Chceme být vašim partnerem pro zdravou snídani. Na našich výrobcích stále pracujeme, pomozte nám svými názory i vy. market@emco.cz. Emco Ochutnejte to nejlepší z Emco Mysli na Zdraví v ovesných tyčinkách... Skvělá chuť mandlí, pistácií, kešu a vlašských ořechů v oříškových tyčinkách... Jahody a mandle Ořechy a med Borůvky a maliny Ořechy a pistácie Čokoláda a ořechy Ořechy a kešu

Vhodné pro vegetariány!

Příprava a použití

Návod k přípravě: Mysli nasypte do misky. Zalijte mlékem nebo jogurtem. Mysli můžete konzumovat i bez úpravy v suchém stavu. Vnitřní sáček po otevření vždy pevně uzavřete, aby obsah zůstal déle čerstvý a křupavý.

 

 

Alergeny

Oves, Pšenice, Mandle

 

Země původu Česká republika. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte v suchu.

Složení výrobku

  • Celozrnné cereálie 69 % (ovesné vločky 37,5 %, pšeničné vločky)
  • Rozinky 18 % (rozinky, slunečnicový olej)
  • Kukuřičné lupínky (kukuřice, sůl jedlá)
  • Kešu ořechy 3 %
  • Slunečnice loupaná 2 %
  • Kokos 2 %
  • Pražené arašídy 2 %
  • Pražené lískové ořechy 1 %

    Vývoj ceny produktu