Vaše poloha:

FRISKIES for Sterile Cats 1,5kg

FRISKIES for Sterile Cats 1,5kg

Výrobek FRISKIES for Sterile Cats 1,5kg momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci. .

Aktuální slevu na FRISKIES for Sterile Cats 1,5kg zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Kompletní krmivo pro dospělé kočky

Výrobce: Nestlé Balení: 1 kg EAN: 7613033002458 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci

Popis výrobku

Speciálně vyvinuto pro sterilizované a kastrované kočky. Friskies pro sterilizované a kastrované kočky je 100% kompletní a vyvážená strava speciálně vyvinutá pro potřeby sterilizovaných a kastrovaných koček a pro podporu jejich zdraví.

Příprava a použití

Krmný návod: Denní krmné dávky (g/den): dospělá kočka 3 kg 45 g, dospělá kočka 4 kg 60 g, dospělá kočka 5 kg 80 g. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici. Dostatečná konzumace vody je nezbytnou součástí zdravé každodenní výživy. Krmné dávky jsou určené pro kočky s normální aktivitou v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost.

 

 

Maďarsko. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Složení výrobku

  • Obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, maso a vedlejší výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky, ryby a vedlejší výrobky z ryb (1,2 %*), minerální látky, kvasnice a zelenina (zelené, oranžové a žluté granule: 0,13 % sušené zeleniny odpovídající 1 % zeleniny)
  • *odpovídající 4 % rehydratovaného lososa v červených a hnědých granulích

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Doplňkové látky:
    Nutriční doplňkové látky: :    m.j./kg: :    Vit A:  12 500  Vit D3:  1 000  Vit E:  90   mg/kg::    Fe (E1):  145  I (E2):  2,5  Cu (E4):  35  Mn (E5):  16  Zn (E6):  183  Se (E8):  0,25  Taurin:  870 mg/kg  S barvivy a antioxidanty:    Analytické složky: :    Protein:  30 %   Obsah tuku:  8,0 %   Obsah anorganických látek:  7,0 %  Hrubá vláknina::  4,5 %