Vaše poloha:

Lipton čaj černý čaj Yellow Label 25 sáčků, vybrané druhy

Lipton čaj černý čaj Yellow Label 25 sáčků, vybrané druhy

Výrobek Lipton čaj černý čaj Yellow Label 25 sáčků, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Lipton , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo teplé nápoje nebo čaj. .

Aktuální slevu na Lipton čaj černý čaj Yellow Label 25 sáčků, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Lipton Výrobce: UNILEVER Balení: 50 g EAN: 5900300550159 Kategorie: Potraviny / teplé nápoje / čaj

Popis výrobku

- Černý aromatizovaný čaj - Příchut bergamotu a citronu - Rainforest Alliance - logo Vím, co jím Earl Grey je směs černých čajů Lipton s aroma bergamotu, navíc doplněn kapkou citronu. Za své jméno vděčí britskému ministerskému předsedovi z roku 1830, který dle pověsti dostal tento recept od čínského úředníka, když si mu postěžoval na kvalitu domácího čaje. Earl Grey je klasický čaj, který se pije po celém světě. Dokonalý společník pro každé ráno a nebo kdykoliv během dne.

Značka Lipton má více jak 125 letou historii a milovníkům čaje nabízí jen to nejlepší z čaje. Čaje značky Lipton jsou zárukou vysoké jakosti a kvality. Na nejlepší a nejjemnější Lipton černý a zelený čaj se sklízí pouze koncový pupen a dva horní listy. Chuť, vůně a barva čaje je ovlivněna prostředím, klimatickými podmínkami, nadmořskou výškou i půdou. Proto jsou čaje Lipton vyráběny ze směsí různých čajů tak, aby každý výrobek měl stabilní barvu, chuť i vůni. Tyto směsi připravují vysoce školení pracovníci.

Příprava a použití

Návod k použití viz obal.

 

 

50g ℮ (25 x 2 g). Vím, co jím. Mícháno a baleno v EU s použitím surovin z jiných zemí. Balení: Krabice, Produkt EU.

 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu.

Složení výrobku

  • Černý čaj¹
  • Aroma
  • ¹Certifikováno Rainforest Alliance™

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 ml*
    Energetická hodnota :  <17 kJ/<4 kcal  Tuky :  0 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  0 g  Sacharidy :  <0,5 g  - z toho cukry :  <0,5 g  Bílkoviny :  <0,5 g  Sůl :  0 g  *Nálev připravený louhováním 1 sáčku v 200 ml čerstvě uvařené vody po dobu 1-2 minut (bez mléka a cukru):   

    Vývoj ceny produktu