Vaše poloha:

Velkopopovický Kozel Černý, tmavé výčepní pivo 0,5l

Velkopopovický Kozel Černý, tmavé výčepní pivo 0,5l

Aktuální slevu na Velkopopovický Kozel Černý, tmavé výčepní pivo 0,5l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Velkopopovický Kozel , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo pivo.

Zbývá 6 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Velkopopovický Kozel Výrobce: Plzeňský Prazdroj Balení: 0,5 l EAN: 8594404001418 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické / pivo

Popis výrobku

Dopřej si Kozla Černého s karamelovým nádechem Černý Kozel je vyráběn podle původní receptury ze speciální směsi tmavých sladů. Karamelizovaný slad dodává pivu jedinečnou rubínovou barvou a karamelový nádech. Je skvělou součástí pokrmů, u kterých je sladší chuť vítána. Velkopopovický Kozel Černý se vyznačuje karamelovým nádechem a rubínovou barvou, kterou mu dodává směs tmavých sladů.

Velkopopovický Kozel Černý je skvělou součástí pokrmů, u kterých je sladší chuť s karamelovým nádechem vítána.Tradiční výroba Velkopopovického Kozla se datuje již do roku 1874. Každý, kdo dnes Kozla ochutná, dokáže už podle jediného doušku poznat, kolik péče jsme našemu pivu dali při jeho vaření a výběru surovin. Od sládka až po sběrače chmelu jsou všichni odhodláni k tomu, aby navázali na dědictví poctivé práce a prvotřídní kvality Kozla. Právě toto odhodlání udělalo z Kozla jedno z nejoblíbenějších českých piv.

 

Alergeny

Ječmen

 

Baleno v ochranné atmosféře. Obsah alkoholu 3.8%. Balení: Láhev.

 

Skladování: Chraňte před přímým slunečním světlem a mrazem.

Složení výrobku

  • Voda
  • Ječné slady (plzeňský, bavorský, karamelový, barevný)
  • Cukr
  • Chmelové produkty

    Vývoj ceny produktu