Vaše poloha:

Whiskas granule pro kočky 1,4kg, různé druhy

Whiskas granule pro kočky 1,4kg, různé druhy

Aktuální slevu na Whiskas granule pro kočky 1,4kg, různé druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Whiskas , či na podobné zboží z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci nebo krmivo pro kočky.

Zbývá 13 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Whiskas Výrobce: Mars International Balení: 1,4 kg EAN: 5900951259388 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci / krmivo pro kočky

Popis výrobku

 

1+ věkKompletní a vyváženéPomáhá čistit zuby jemným otíránímS omega 6 mastnými kyselinami a zinkem pro podporu zdravé kůže a srstiObsahuje chutné plněné granule - křupavý obal s lahodnou měkkou náplní

 

Ve WHISKAS® rozumíme tomu, co vaše kočka přirozeně potřebuje a miluje. To je důvod proč je WHISKAS® 1+ kompletní a nutričně vyvážené krmivo, s optimálním obsahem vitaminů a minerálů, které pomáhají poskytnout tu nejlepší možnou péči pro vaši dospělou kočku. Naše krmivo poskytuje veškerou výživu, kterou vaše kočka potřebuje k dlouhému a šťastnému životu. Pomáhá čistit zuby jemným otíráním. Speciální receptura pro podporu zdravého močového traktu. S omega 6 mastnými kyselinami a zinkem pro podporu zdravé kůže a srsti. S Vitaminem A pro dobrý zrak. Obsahuje chutné plněné granule - křupavý obal s lahodnou měkkou náplní.

Vaše kočka přirozeně vyhledává pestrou stravu. Vyzkoušejte i jiné varianty WHISKAS® granulí nebo WHISKAS® kapsiček a konzerv - chutné a kompletní krmivo. Vyvinuto ve spolupráci s nutričními specialisty a veterináři z výzkumného centra WALTHAM™.

Příprava a použití

Doporučené dávkování: Umožněte přechodnou fázi při změně stravy a upravte dávky podle potřeb vašeho domácího mazlíčka. U koček s nadváhou snižte denní dávku krmiva. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Čerstvá pitná voda musí být neustále k dispozici. Doporučené denní dávkování 3 kg kočka - Pouze suché krmivo: 45 g - Suché krmivo + kapsička: 15 g + 1½ 4 kg kočka - Pouze suché krmivo: 55 g - Suché krmivo + kapsička: 15 g + 2 5 kg kočka - Pouze suché krmivo: 65 g - Suché krmivo + kapsička: 25 g + 2 Doporučujeme krmit kombinací suchého a vlhkého krmiva WHISKAS®.

 

 

Bezpečnostní varování

Sáčky skladujte mimo dosah dětí a zvířat. Zakrytím dýchacích cest může dojít k udušení.

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Složení výrobku

  • Obiloviny (včetně 4% pšenice)
  • Maso a vedlejší produkty živočišného původu
  • Oleje a tuky
  • Výrobky rostlinného původu (včetně 2% sušených řepných řízků)
  • Minerální látky
  • Ryby a vedlejší produkty z ryb (4% lososa ve světle hnědých granulích)
  • Rotlinné bílkovinné extrakty
  • Zelenina (4% mrkve v oranžových granulích, 4% hrášku v zelených granulích)

    Vývoj ceny produktu