- - -

- - - (vloženo 27.8.2003) autor: Zákazník

Mě tu chybí hlavně leták LIDL, interspar, delvita, penny market a norma.

RE:Re: - - - (vloženo 16. 11. 2003) autor: kalik

Lidl sice kaci stromy, pouziva nedobry kakao, ale lososa ma vybornyho a nektere konzervy jsou taky super. kazdy ma neco,ale pokud jsem v zahranici tak nakupovani v lidlu muze usetrit spousty penez!!!

RE:Re: - - - (vloženo 8. 11. 2003) autor: Tomáš

Máte pravdu leták Lidlu tu opravdu chybí!!!!!

RE:Re(2): - - - (vloženo 17. 11. 2003) autor: Eva

Pročítám Vaše sdělení, že Vám zde chybní leták - nabídky LIDLu. Ten není zahrnut v tomto řetězci. Má super stránky na www.lidl.cz. Doporučuji.Mimo jiné z ostatních článků - je pravdou, že ne vše se tam výhodně a stoprocentně dá nakoupit, ale mívají i velice dobré nabídky u kvalitního zboží. Samozřejmě každý si vybere podle svéh uvážení a zvážení.

RE:Re(2): - - - (vloženo 10. 11. 2003) autor: Jirka

Doufám, že po té aféře s pokácenými stromy tam moc lidí nakupovat nebude. I když většině lidí to je asi jedno...

RE:Re(3): - - - (vloženo 10. 11. 2003) autor: Tomáš

No to jste teda dobrý!! A jak víte,že ty stromy vykácel LIDI.Já zas doufám,že tam bude plno zákazníků!!!!

RE:Re(4): - - - (vloženo 10. 11. 2003) autor: Petra

A kdo by to podle tebe asi byl. Julius Meinl?? Jedinej Lidl mel motiv pred skoro vsemi svymi drevenymi budkami pokacet stromy, co tam staly leta, nez sem slavnej Lidl pritahl. Duvod - aby bylo videt na to jejich hnusny logo. Kdo by to byl asi jinej nez arogantni retezec, ktery ani nema odvahu se k tomu vyjadrit.

RE:Re(5): - - - (vloženo 11. 11. 2003) autor: Tomáš

No a toby jako podával trestní oznámení sám na sebe..???? Stejně to byl někdo jinej.A mimochodem, konečně je tu tzv.: "lidový obchod " to je jedině LIDL,vždyt se stačí podívat třeba na Julius Meinl,jak to mají drahé!!!! To je hrůza.............:-(

RE:Re(6): - - - (vloženo 11. 11. 2003) autor: Petra

Zkus nekdy premyslet! No, ale to by te zas do LIDL nevzali :))

RE:Re(7): - - - (vloženo 12. 11. 2003) autor: Tomáš

Já přemýšlím a stejně si myslím,že to neudělali!!! A já se k nim teda těším. No dneska sem byl u LIDLA a měli rohlík za 0,50kč,Freeway Colu za 7,50kč a Elektrický lis na citrusy za 199,00 kč.

RE:Re(2): - - - (vloženo 9. 11. 2003) autor: neznámý

Jo, ten letak tu sice chybi, ale mne nechybi, Lidl je straslivej diskont