Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Nabízím přivý... (103)
Bez názvu (42)
Domácí práce ... (27)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze "Co to jsou svátky?"
Co to jsou svátky? (vloženo 15. 12. 2009) autor: darina
Tak se mě jeden zákazník ptal jak se těščím na svátky?? A já mu řekla svátky?? Co to je to ser jí nebo pije? :) tak jsem mu říkala že v téhle republice se absolutně svátky neuznávají že to je normální pracovní den jako každej jinej: A vona je to vlastně i pravda když se nad tím každej zamyslí
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 25. 12. 2009) autor: Radka
Tak jste se měla líp učit... Nebo začněte podnikat na živnosťák. ... a nebo si prostě jednoduše nestěžujte! Každý má takovou práci, jakou si zařídí.
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 9. 2. 2010) autor: Radka
ono kdyby každý podnikal na živnosťák, tak byste asi moc nenakoupila, všechny profese jsou potřeba a všichni mají stejné žaludky, bohužel v našem státě jsou si všichni rovni, něktěří však rovnější :-( a dobře placená práce je většinou pouze ze známosti! :-(((
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 19. 12. 2009) autor: no
za to nemůžem my prodavačky,ale vláda,která odhlasovala,že může být o svátky otevřeno aby si mohli nakoupit!ale že ty prodávající mají taky rodiny to už neviděj!
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 23. 12. 2009) autor: darina
přesně tak souhlasím tady tu vládu bych nakopala někam my lezem té americe tak do pr... až je to opravdu nechutný. A to mi ještě někdo řekne však budete mít příplatek ne?? Kdyby viděly ty ubohý výplatní pásky tak by tak blbě nekecali
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 25. 12. 2009) autor: dita
já bych nakopala lidi, vláda za to sice taky může, ale kdo otravuje o Vánocích nakupováním je hulvát a nemá úctu k lidem co kvůli nim musejí být za kasama. Nechápu proč si nemůžou nakoupit den předem. a na dárky mají mají 364 dní v roce, a jestliže za tu dobu není nikdo schopnej nakoupit dárky, tak holt nic nikomu nedá, je to jen jeho neschopnost. V Rakousku mají prodejny zavřené o nedělích a taky tam žijou
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 30. 12. 2009) autor: Matěj
Dobrý den, při mém zaměstání jsem byl letos v práci 22. i 23.prosince a nezbyla mi jiná možnost než jít nakoupit potraviny na Štědrý den ráno. Prodavačky byly opravdu příjemné a s paní pokladní jsem si i pěkně popovídal. Bylo to nejpříjemnější nakupování v roce a já jsem vděčný jak řetězcům , tak zaměstnancům, že mi tento nákup umožnili uskutečnit. Asi bych nebyl rád, kdybych musel 24. do práce, ale na zaměstnancích to opravdu nešlo poznat, spíš naopak, chovali se , jako kdyby dostali 10xvyšší plat. Když mi řeknete jak mohu ze své pozice jako obyčejný zákazník požadovat zvýšení platů prodavaček, udělám to. Nepovažuju se za hulváta a tímto také děkuji zaměstnancům opavského Globusu za příjemný nákup "na poslední chvíli".
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 29. 12. 2009) autor: M
No tak to zavedeme taky a bude třeba o sedminu míň pokladních, stále jste pro?
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží

Vyber si svůj dárek!
Odměňujeme každého, kdo navštěvuje AkcniCeny.cz.