Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Práce doma-př... (202)
Poklad - kdy ... (21)
Bez názvu (13)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Příběhy ze života, diskuse, soutěže, kvízy, zajímavé články každý den. Vítejte!
Slevové kupóny kika - nakupte v prodejnách kika se slevou až 5.000 Kč!
Kuchyně fotogalerie
Prohlédněte si stovky fotografií moderních, rustikálních a luxusních kuchyní.
Půjčka 500-5000 Kč před výplatou. Peníze ihned, bez ručitele, bez potvrzení. Online!
Nejnižší ceny notebooků. Ušetřete při nákupu nového notebooku.
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze "Co to jsou svátky?"
Co to jsou svátky? (vloženo 15. 12. 2009) autor: darina
Tak se mě jeden zákazník ptal jak se těščím na svátky?? A já mu řekla svátky?? Co to je to ser jí nebo pije? :) tak jsem mu říkala že v téhle republice se absolutně svátky neuznávají že to je normální pracovní den jako každej jinej: A vona je to vlastně i pravda když se nad tím každej zamyslí
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 25. 12. 2009) autor: Radka
Tak jste se měla líp učit... Nebo začněte podnikat na živnosťák. ... a nebo si prostě jednoduše nestěžujte! Každý má takovou práci, jakou si zařídí.
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 9. 2. 2010) autor: Radka
ono kdyby každý podnikal na živnosťák, tak byste asi moc nenakoupila, všechny profese jsou potřeba a všichni mají stejné žaludky, bohužel v našem státě jsou si všichni rovni, něktěří však rovnější :-( a dobře placená práce je většinou pouze ze známosti! :-(((
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 19. 12. 2009) autor: no
za to nemůžem my prodavačky,ale vláda,která odhlasovala,že může být o svátky otevřeno aby si mohli nakoupit!ale že ty prodávající mají taky rodiny to už neviděj!
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 23. 12. 2009) autor: darina
přesně tak souhlasím tady tu vládu bych nakopala někam my lezem té americe tak do pr... až je to opravdu nechutný. A to mi ještě někdo řekne však budete mít příplatek ne?? Kdyby viděly ty ubohý výplatní pásky tak by tak blbě nekecali
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 25. 12. 2009) autor: dita
já bych nakopala lidi, vláda za to sice taky může, ale kdo otravuje o Vánocích nakupováním je hulvát a nemá úctu k lidem co kvůli nim musejí být za kasama. Nechápu proč si nemůžou nakoupit den předem. a na dárky mají mají 364 dní v roce, a jestliže za tu dobu není nikdo schopnej nakoupit dárky, tak holt nic nikomu nedá, je to jen jeho neschopnost. V Rakousku mají prodejny zavřené o nedělích a taky tam žijou
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 30. 12. 2009) autor: Matěj
Dobrý den, při mém zaměstání jsem byl letos v práci 22. i 23.prosince a nezbyla mi jiná možnost než jít nakoupit potraviny na Štědrý den ráno. Prodavačky byly opravdu příjemné a s paní pokladní jsem si i pěkně popovídal. Bylo to nejpříjemnější nakupování v roce a já jsem vděčný jak řetězcům , tak zaměstnancům, že mi tento nákup umožnili uskutečnit. Asi bych nebyl rád, kdybych musel 24. do práce, ale na zaměstnancích to opravdu nešlo poznat, spíš naopak, chovali se , jako kdyby dostali 10xvyšší plat. Když mi řeknete jak mohu ze své pozice jako obyčejný zákazník požadovat zvýšení platů prodavaček, udělám to. Nepovažuju se za hulváta a tímto také děkuji zaměstnancům opavského Globusu za příjemný nákup "na poslední chvíli".
RE: Co to jsou svátky? (vloženo 29. 12. 2009) autor: M
No tak to zavedeme taky a bude třeba o sedminu míň pokladních, stále jste pro?
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží