Retail Info s.r.o.

Můj účet: nepřihlášen

» Nový uživatel

» Zapomenuté heslo

Novinky na email
Informace o akčních cenách na email

Reklama
Reklama
Reklama
Horký tip
Spolupracujeme
  • Tesco
  • Albert Hypermarket
  • Interspar
  • Globus
  • Hornbach
  • Baumax
  • OBI
  • Electro World
  • Proton
  • Euronics
  • MALL.cz
  • Asko nábytek
  • Sconto nábytek
  • Jena nábytek
  • Intersport
  • Penny Market
  • Albert Supermarket
  • Rossmann
  • kika
  • Jamall
  • Spectrum nábytek
  • Tempo Kondela
  • Ano Nábytek
  • Orion
  • Dráčik
  • Planeo
  • Pompo
  • Freeport
  • Eta
  • Dr.Max
  • Baumatic
  • Puntanela
  • Hervis
  • Fotolab
  • Ravak
  • Alza.cz
  • Bambule

Diskuzní fórum

Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.

Výpis diskuze "Nabízím přivýdělek"

Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 1. 2010) autor: Kučera

Dobrý den,nabízím přivýdělek jak maminkám na MD,tak i normálním lidem jako druhý příjem k dosavadní práci.Je to domácí práce na počítači.Není to žádný podvod.Zabere asi 1-2 hod. denně.Např. jenom maminky na MD si touto prací vydělávájí 4 až 7 tisíc měsíčně.O více info si prosím zažádajte na mém emailu : mmkucera@seznam.cz , s tímto přivýdělkem mám osobní zkušenosti a sám na něm vydělávám

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 12. 3. 2010) autor: giveall@centrum.cz

Chcete si přivydělat peníze za dostávání e-mailů pro více informací pište na giveall@hokej.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 12. 3. 2010) autor: giveall@centrum.cz

Chcete si přivydělat peníze za dostávání e-mailů pro více informací pište na giveall@centrum.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 12. 3. 2010) autor: neznámý

... klasické "letadlo" ... Zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon § 250 Podvod (1) Kdo ke škodě cizího majetku sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty. (2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu nikoli malou. (3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny, nebo b) způsobí-li takovým činem značnou škodu nebo jiný zvlášť závažný následek. (4) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 5. 3. 2010) autor: Miloš Kučera

Zdravim, dnes tedy zde uvedu konkrétní příklad nového přivýdělku v našem projektu.Doufám že mi odpustí i ti kteří mě kritizovali že jsem zde neuvedl ještě žádný příklad.Takže k věci. V našem projektu existuje od začátku roku produkt jménem OpenRentier.Tento produkt si zakoupíte za 1200 Kč,ano nejsou to malé peníze ,ale pojďme dál.Funguje to následovně : V rámci tohoto produktu Projekt rozděluje 10 procent z celého svého zisku jak ze zahraničí tak i z ČR všem uživatelům,kteří si produkt OpenRentier zakoupili.A to každý měsíc na období jednoho roku.Výška částky se samozřejmě odvíjí od výše zisku celého projektu.Takže reálný příklad.Zakoupil jsem si v lednu tento produkt za 1200 Kč.A na začátku března jsem obdržel částku 676 Kč,stejně jako mnoho dalších,kteří si tento produkt zakoupili,když uvážíme že výdělek projektu zůstane přibližně stejný,tak budu mít na dobu jednoho roku měsíčně 700 Kč...možná i víc,což už dělá 8000 Kč za rok,ale měsíční částky se můžou opravdu lišit,např. za měsíc prosinec byla částka 746 Kč,za leden 3251 Kč,za únor,jak už jsem řikal 676 Kč. TO NEJZAJÍMAVĚJŠÍ NA KONEC!....pokud by se někomu náhodou nepodařilo to,že by se mu nevrátily peníze které za produkt zaplatil (1200Kč),tak se platnost produktu automaticky prodlužuje z jednoho roku na dobu než se částka uživateli vrátí = stoprocentní garance. Tohle je má nabídka.Pokud máte zájem,stačí jako vždycky odpovědět na tento příspěvek,zašlu vám informace ohledně registrace do projektu atd.(registrace je zdarma,platíte až za produkt - OpenRentier) PS:opravdu to není podvod,ručím za to,jak vás o tomhle více přesvědčit opravdu nevím.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 11. 3. 2010) autor: Jaroslav Maur

Měl bych zájem, ale nepochopil jsem, v čem je jádro této činnosti. Že zakoupím nějaký produkt a potom už jen čekám? Pak je to podvod. Pokud se mýlím, pošlete bližší info na můj mail. Díky

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 13. 3. 2010) autor: olda

Dobrý den, opravdu se nemýlítetěchto blábolů je denně stovky na netu a bohužel pokaždé se někdo nechá nachytat.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 4. 3. 2010) autor: Josef Vála

Dobrý den.Rád bych využil Vaši nabídky na práci.Děkuji Josef Vála

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: Renata Machačková

Dobrý den prosím o zaslání více informací.předem děkuji pište na 770808@seznam.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: neznámý

Dobrý den,prosím o zaslání dalších informací.Děkuji piste na meil vackovape@seznam.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: dupalovakaterina@seznam.cz

Dobrý den prosila bych více informací o Vašem přivýdělku.Dupalová Kateřina.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: petra

Dobrý den,prosím o zaslání dalších informací.Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 2. 3. 2010) autor: malina

Jsem na vozíku a potřebovala bych nějaký přívydělek. Snad nejde o spamy. Dík Malina

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: Martina

Dobrý den,četla jsem tuto diskuzi a měla bych pro vás nabídku. Můj manžel pracuje jako personalista pro internetovou společnost z domu. Pokud máte internet, používáte Skype, napište mu na mail pavelsnama zavináč centrum tečka cz. A on si s vámi domluví termín pohovoru.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 1. 3. 2010) autor: Ivča

Dobrý večer, to bude fakt suprový přivýdělěk, když s tím děláte takové tajnosti. Kdyby to byl tak vynikající přivýdělek, rozkřiklo by se to rychle. Pokud budu něco solidního nabízet, uvedu to rovnou do nabídky. Takže opravdu výdělěk na blbosti jiných. Tento pán mě přesvědčí pouze, když jsem rovnou uvede, o co jde.

Tak už tady máte nějaký malý příklad přivýdělku.Samozřejmě tohle není jediný způsob.Samozřejmě existují i další nástroje jak tenhle přivýdělek zdokonalit,ale to už si nechám pro osoby které budou mít opravdu zájem.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: Dagmar Krajčoviechová

jj takové mě taky chodí,pak chtějí 400.-Kč že mě pošlou na DVD další info.tak na to nejlépe nereagovat,to můžou dát do Tv reklamy a spousta lidí by měla práci a peníze.

Tak už tady máte nějaký malý příklad přivýdělku.Samozřejmě tohle není jediný způsob.Samozřejmě existují i další nástroje jak tenhle přivýdělek zdokonalit,ale to už si nechám pro osoby které budou mít opravdu zájem.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 28. 2. 2010) autor: Kučera

Prosím sdělte svůj kontakt (email).Jinak vám nemám jak zaslat informace.Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 28. 2. 2010) autor: Helena Bečicová

Prosím o zaslání podrobností k dané nabídce práce. Děkuji. Bečicová

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 27. 2. 2010) autor: Kučera

Prosím o více info o domácí práci na PC jsem na MD děkuji předem za info

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 27. 2. 2010) autor: malickaanicka

dobry den.mela bych zajem o blizsi informace o vami nabizene prace,su na md a rada bych si nejakou tu korunku privydelala.dekuji moc krat!

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 27. 2. 2010) autor: slehla@centrum.cz

Dobrý den, můžete mi prosím zaslat více informací o domácí práci na PC? Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: mmkucera@seznam.cz

Dobrý den, můžete mi prosím zaslat více informací o domácí práci na PC? Děkuji Fialová M.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: bolechovi@seznam.cz

Můžete mi prosím zaslat informace o domácí práci? Děkuji Mirka F.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: edina.d.1@seznam.cz

Dobrý den,měla bych zájem.Prosím o bližší info.Předem děkuji za odpověd.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 24. 2. 2010) autor: helena Řeh.

Psal jste že to není letadlo ani pyramida,ale není to pravda posílala jsem Vám e-mail,že nemám zájem,ale ani jste se mě nesnažil přemluvit takže si myslím že to není tak žhavý jak píšete a zjistila jsem si pár info. a je to letadlo tak co si budem povídat na tenhle způsob je většina přivýdělků. Ale tím pádem lidem dáváte malinko mylnou informaci. Teda pokud se jedná o to letadlo zbytek může být pravda.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 24. 2. 2010) autor: Miloš Kučera

Jak už tvůrci tohoto systému řekli...není to letadlo...systém nefunguje jen na této jedné věci a je tam více užitečných služeb atd....přemlouvat vás nebudu,protože jestli někoho hned nezaujmu,tak už se ho těžko dá přemlouvat.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: helena.Řeh

to není pravda je to letadlo máte to i v názvu a ani o tom nevíte?? to je dost směšné. Potřebujete lidi a vy znich něco máte ne? potřebujete lidi pod sebe takže to je Letadlo.. já nejsem proti letadlu,ale nepište že to není když to je, máte to v názvu a vy o tom nevíte??? :D :D

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: Miloš Kučera

MLM marketing,neboli v našem případě referenční marketink-nerovná se-letadlo,prosím vás,o těchto věcech něco vim,ok,beru váš názor,ale už mi tu furt nedopisujte,když ani nevíte o co všechno jde :D :D

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 26. 2. 2010) autor: edina.d.1@seznam.cz

Dobrý den,nejste proti letadlu?Tak já bych pro Vás měla nabídku,za jednoho známého máte 5000-12000kč.Pokud by jste měl zájem,prosím pište,nebo volejte733584970

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 1. 3. 2010) autor: Ivča

Paní Ivano, byla jste spokojená s nabídkou přivýdělku? Děkuji za případnou odpověď

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 22. 2. 2010) autor: Renata

Dobrý den. Jestli je vaše nabídka na přivýdělek stále aktuální, prosím zašlete mi bliší informace. Děkuji.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 18. 2. 2010) autor: Jitka Hradecká

Dobrý den, mám zájem o více informocí o tomto přivýdělku.Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 17. 2. 2010) autor: Lenka79

Bezva přivýdělek. Celá ČR. Vysoké výdělky. O info si pište na můj mail malkova_lenka@centrum.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 15. 2. 2010) autor: Kučera

Dobrý den, měla bych zájem o informaci tohoto přivýdělku. Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 12. 2. 2010) autor: draha

Dobrý den,měla bych zajem o bližší informace o jakou práci se jedná,co je pro a proti a kolik za to .A jestli je nějaká smlouva. Děkují za odpověď. Zbořilová

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 10. 2. 2010) autor: Marcela

Tak to bych chtěla takovou práci vidět?Můžete mě přesvědčit.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 10. 2. 2010) autor: DREJČKOVÁ LADA

DOBRÝ DEN RÁDA BYCH BLIŽŠÍ INFORMACE O DOMÁCÍ PRÁCE DĚKUJI DREJČKOVÁ

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 8. 2. 2010) autor: Petra Stránská

Dobrý den, zašlete mi prosím bližší info o dom. práci. Děkuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 4. 2. 2010) autor: mmkucera@seznam.cz

Dobrý večer o jakou práci prosím jde?Předem děkuji za info. Křesinová Pavla

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 2. 2010) autor: Markéta

Dobrý den, měla bych zájem o informace o tomto přivýdělku. Jsem na MD. Předem děkuji S pozdravem M.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 2. 2. 2010) autor: Eva

Prosím o zaslání podrobných informací.Jsem na mateřské.Děkuji Ježková

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 27. 1. 2010) autor: Marie Šímová

Prosím o podrobnější informace k Vámi nabízenému přivýdělku. Děkuji. Marie Š.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 29. 1. 2010) autor: Kučera

Dobrý den , hlási mi že váš email není platný , prosím napište mi jeho správné znení , a nebo rovnou pište na můj email : mmkucera@seznam.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 24. 1. 2010) autor: kučera

Dodrý den mam zajem o blizsi informace k vami uvedene domaci praci.Dekuji.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 24. 1. 2010) autor: marie

Dobrý den prosím o bližší informace o nabízené praci.Děkuji pecková.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 23. 1. 2010) autor: neznámý

Nestačím se divit, kolik hlupáků se stále na podobné nabídky "práce" chytí... jestli někdo vydělá na takových nabídkách, tak pár lidí na vrcholu pyramidy... člověk by si řekl, že po těch letech, co se tyto "práce" nabízí, se všichni blbci už chytli, ale stále jich je dost...

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 24. 1. 2010) autor: Kučera

Zkusil jste to?Nezkusil.Tak tady nevyřvávejte jaká je to blbost,když ani nevíte o co tu jde.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 7. 2. 2010) autor: Kučera

Ano , já už tento přivýdělek dělám asi 4 měsíce a jsem spokojen.Peníze si opravdu posílám na svůj účet a funguje to.Doporučuji

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 25. 1. 2010) autor: neznámý

Vím moc dobře, tady ty nabídky se objevují už několik let dokola. Mimochodem, když vy si tu můžete spamovat svoji reklamu, tak si tu každý k tomu může napsat co chce. Co konkrétně máte Vy? Obálkování a posílání návodů "udělej to jako jako já a rozesílej dalším zájemcům", posílání spamů nebo vytváření databází pro reklamu? Nebo další desítku variací na téma "zašlu katalog domácích prací" akorát že dnes se k tomu využívá počítač a internet?

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 25. 1. 2010) autor: Kučera

Ani jedna varianta vaších domněnek k mé práci nesedí.Už se s váma o tom nehodlám bavit.Potkal jsem už hodně lidí kteří mají podobný názor , ale tito lidé to říkají aniž by měli v ruce nějaké informace.Nejedná se o parfémy,šperky,emailing ani rozesílání obálek.Toť vše.Já to nabízím lidem ať to zkusí stejně jak jsem to zkusil já a doufám že se jim bude dařit.Já jsem totiž s výdělkem spokojený.Naschle!

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 9. 2. 2010) autor: Eva

Tak prosím konkrétně napište o co jde.Ať s Vámi zbytečně neztrácíme čas.Nebo jste přísně utajený agent?

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 9. 2. 2010) autor: Kučera

Nejsem,ale nechci tady v jednom příspěvku vysvětlovat o co jde , zaplnil bych tu až moc místa,řeknu vám že způsob poslání informací emailem je více vyhovující,dá se říct,že v krátkém shrnutí by zde tento přívýdělek nemusel být až tak zajímavý a pro člověka tak dobře pochopitelný

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 3. 3. 2010) autor: Veronika Cajthamlová

Je to podvod.Již jsem si nechala zaslat info mail.Získáváte peníze jen za nové lidi,ale vubec nic nenabízíte.Prostě-za člověka 50 Kč a tím to hasne,Jen že pošlete mail o ničom.Klasické letadlo.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 28. 2. 2010) autor: brde

Cituji: "v krátkém shrnutí by zde tento přívýdělek nemusel být až tak zajímavý a pro člověka tak dobře pochopitelný" No a v emailu to pro "NADČLOVĚKA" bude na 100% pochopitelné. No když je to tak světoborné proč se to sila mocí bráníte zveřejnit. Už tohle utajování skutečností budí nedůvěru. Tak se nedivte, že někteří ledé jsou nedůvěřivý, včetně mě

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 22. 1. 2010) autor: ludva

Dobrý den,mohla bych požádat o bližší informace? ludmisa@seznam.cz

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 18. 1. 2010) autor: Kučera

jestli je vaše nabídka stále aktuální,prosím zaslat bliší info-děkuji.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 6. 1. 2010) autor: jitka

Jo takže jsem to pochopila správně prachy dostáváte hlavně za to když se přes vás lidi zaregistrují.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 13. 1. 2010) autor: marie

Dobtrý den, prosím Vás máte již zkušenost s touto prací? Není to podvod? Předem děkuji za informace.

RE: Nabízím přivýdělek (vloženo 21. 1. 2010) autor: Katka84

prosím Vás,napsal mail,tak pište tomu pánovi..snad nečekáte,že bude tady psát o té nabídce.kdyby chtěl,udělal by to dávno.