Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Práce doma-př... (202)
Poklad - kdy ... (21)
Bez názvu (13)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Příběhy ze života, diskuse, soutěže, kvízy, zajímavé články každý den. Vítejte!
Slevové kupóny kika - nakupte v prodejnách kika se slevou až 5.000 Kč!
Kuchyně fotogalerie
Prohlédněte si stovky fotografií moderních, rustikálních a luxusních kuchyní.
Půjčka 500-5000 Kč před výplatou. Peníze ihned, bez ručitele, bez potvrzení. Online!
Nejnižší ceny notebooků. Ušetřete při nákupu nového notebooku.
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze ""
Bez názvu (vloženo 14. 1. 2010) autor: Tereza
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli má někdo z Vás zkušenosti s domácí prací chytraprace.cz Je to podvod? Předem děkuji za odpověď!
RE: Bez názvu (vloženo 9. 2. 2010) autor: Miloš Kučera
Dobrý den , vidím že tady řešíte nějaký přivýdělek,touto cestou bych vám chtěl nabídnout ten svůj.Nabízím přivýdělek jak maminkám na MD,tak i normálním lidem jako druhý příjem k dosavadní práci.Je to domácí práce na počítači.Není to žádný podvod.Zabere asi 1-2 hod. denně.Např. jenom maminky na MD si touto prací vydělávájí 4 až 7 tisíc měsíčně.O více info si prosím zažádajte na mém emailu : mmkucera@seznam.cz ,nebo odpovězte na můj příspěvek a uveďte email, s tímto přivýdělkem mám osobní zkušenosti a sám na něm vydělávám
RE: Bez názvu (vloženo 10. 2. 2010) autor: Marcela
Kučero,že se nestydíš.
RE: Bez názvu (vloženo 6. 3. 2010) autor: Miloš Kučera
Zdravim, dnes tedy zde uvedu konkrétní příklad nového přivýdělku v našem projektu.Doufám že mi odpustí i ti kteří mě kritizovali že jsem zde neuvedl ještě žádný příklad.Takže k věci. V našem projektu existuje od začátku roku produkt jménem OpenRentier.Tento produkt si zakoupíte za 1200 Kč,ano nejsou to malé peníze ,ale pojďme dál.Funguje to následovně : V rámci tohoto produktu Projekt rozděluje 10 procent z celého svého zisku jak ze zahraničí tak i z ČR všem uživatelům,kteří si produkt OpenRentier zakoupili.A to každý měsíc na období jednoho roku.Výška částky se samozřejmě odvíjí od výše zisku celého projektu.Takže reálný příklad.Zakoupil jsem si v lednu tento produkt za 1200 Kč.A na začátku března jsem obdržel částku 676 Kč,stejně jako mnoho dalších,kteří si tento produkt zakoupili,když uvážíme že výdělek projektu zůstane přibližně stejný,tak budu mít na dobu jednoho roku měsíčně 700 Kč...možná i víc,což už dělá 8000 Kč za rok,ale měsíční částky se můžou opravdu lišit,např. za měsíc prosinec byla částka 746 Kč,za leden 3251 Kč,za únor,jak už jsem řikal 676 Kč. TO NEJZAJÍMAVĚJŠÍ NA KONEC!....pokud by se někomu náhodou nepodařilo to,že by se mu nevrátily peníze které za produkt zaplatil (1200Kč),tak se platnost produktu automaticky prodlužuje z jednoho roku na dobu než se částka uživateli vrátí = stoprocentní garance. Tohle je má nabídka.Pokud máte zájem,stačí jako vždycky odpovědět na tento příspěvek,zašlu vám informace ohledně registrace do projektu atd.(registrace je zdarma,platíte až za produkt - OpenRentier) PS:opravdu to není podvod,ručím za to,jak vás o tomhle více přesvědčit opravdu nevím. Reagovat na tento příspěvek
RE: Bez názvu (vloženo 10. 2. 2010) autor: Miloš Kučera
Ještě dodám....že lidi kteří si dovolí mi napsat...jestli se nestydím...tak to jsou většinou lidi,kteří trpí nedostatkem informací a neporozumí uplně všemu.Proč to nedělat dál když pod sebou mám asi 50 spokojených lidí,kteří také vydělávají...
Jo přes Vás se lidi budou registrovat na různé výzkumy a vy za každou lapenou duši dostanete 300,-Kč.Je to tak?Pracuji pro jednu agenturu a ,že jsem přihlásila své známé, tak mě poslali na účet 300,-Kč.Ale to nejde dělat donekonečna.
RE: Bez názvu (vloženo 10. 2. 2010) autor: Miloš Kučera
Já po nich nechci aby si kupovali produkty...Koupí se jen subdoménu za docela směšnou cenu...za stejným účelem jako já jsem si ji koupil i já...Asi ani nevíte kolik tento projekt dává možností...ani nemusíte nikoho pod sebe shánět...ale to už s váma tady nebudu řešit...
RE: Bez názvu (vloženo 28. 2. 2010) autor: rejpal
Za kaýdího kdo si koupí subdomenu vy inkasujete a oni aby inkasovali si hold musí sehnat další lidi. To je jasné letadlo. Tenhle systém my byl nabízen už před 4 lety. Samožřejmně když si seženete dostaek dušiček tak je to super protože si už měsíčně nemusíte doménu kupovat, protože si ji musí koupit ty dušičky pod Vámi a vy jste vyřehtanej. Styďte se nabízet to maminkám na mateřské dovolené.
RE: Bez názvu (vloženo 9. 2. 2010) autor: Kateřina Kalousková
KaterinaKalouskova@seznam.cz
dobrý den pane Kučero, prosím o podrobnější info o vámi nabízené práce. Děkuji mnohokrát a přeji příjemný večer. kateřina
RE: Bez názvu (vloženo 9. 2. 2010) autor: Magdaléna Tupá
Dobrý den můžete mi prosím zaslat více informací?Děkuji
RE: Bez názvu (vloženo 9. 2. 2010) autor: Tereza
Dobrý den, prosím o zaslání podrobnějších informací na můj e-mail: Terrisek@seznam.cz Předem moc děkuji!
Dobrý den, zaujala mě Vaše diskuze, mohla bych vás požádat našla jsem www stránky www.pracezdomova.cz, uvítací balíček 450 kč, nemáte někdo s nimi zkušenosti? jsem na MD a ráda bych si přivydělala nějakou korunu, neporadil by mi někdo jak a kde začít. Děkuji vám mnohokrát. Katka
RE: Bez názvu (vloženo 13. 4. 2010) autor: Lucie Keleši
Dobrý den, taky jsem maminka na MD a mám několik přivýdělků, některeé i bez registračních poplatků, kdybyste měla zájem o bližší informace, napište, ráda vám je pošlu. Nejedná se o žádné podvody, většinou jde o prodej výrobků (kosmetika apod.). Lucka
RE: Bez názvu (vloženo 14. 3. 2010) autor: MIKY
Pokud jde placení předem,tak to už samo o sobě je podvod. Nedělejte to,stále se o tom píše. NIC PŘEDEM NEPLATIT!!!!!!!!!
RE: Bez názvu (vloženo 24. 2. 2010) autor: helena Řeh.
Vůbec nic neposílejte!!! a stím p.Kučerou taky bych neposlala penize. a hlavně je to letadlo žádné peníze předem nikdy!!
RE: Bez názvu (vloženo 9. 2. 2010) autor: Tereza
Dobrý den, Kateřino, nerada to říkám, ale nic nika hlavně neposílejte...Jakmile po Vás chtějí poslat peníze předem obálkou, je to jen podvod...Je to smutné, ale je to tak!
RE: Bez názvu (vloženo 12. 2. 2010) autor: Draha
JJ je to pravda,no uvidíme co vyjde s p.Kučery.. s tím placením ?? nic předem!!!
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: anežka
ano, já s tim zkušenosti mám, pokud vám nepřijde nic do 2 týdnů, tak už nic nečekejte, take to nejsou žádná přáníčka, ale pošlou vám papír, který si sami na své náklady musíte namnožit, podávat inzeráty na tuto práci z domova, a když se vám někdo ozve, tak mu pošlete tento zkop. papír
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: Káťa
Je to podvod!!! příjde vám jen nějaký papír atd... žadný lpení velikonočních přáníček a zaloha vam už nebude navracena---vžádným případě nezkoušejte je to jen nějaka parta kretenu který okradaj lidi... a něktěří lidi píšou že je dobrá pač to sou oni a publikujou to nic vííííc....
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: Tereza
Dobrý den, ano, již jsem se přesvědčila na vlastní kůži. Přišel mi dopis s návodem, jak mám také na internetu inzerovat nabídku práce a vydělávat tak na penězích, které mi lidé v obálce pošlou...No nestačila jsem se divit..Kde to jsme??
Peníze bych v životě nikomu neposlala.Ani 20 Kč.
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: Petra
Pokuď chcete požádat o navraceni zalohy tak napište an tuto adresu info@workline.cz a tam vám poraděj co máte dělat stranky jsou. http://www.workline.cz/Nabidky/Podvodne-prace-z-domova.aspx
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: Kaťa
A nevíte jestli můu požádat o navraceni zalohy? Vím asi mi nic nepošlou ale....
RE: Bez názvu (vloženo 22. 1. 2010) autor: Kačka
Dobrý den, já mám s touto prací dobré zkušenosti. Pracuji u nich už 3 měsíce - zatím vše ok :D
RE: Bez názvu (vloženo 22. 1. 2010) autor: Tereza
Děkuji za odpověď.A jak dlouho trvalo než Vám zaslali informační dopis apod.Už je to týden,co jsem jim poslala obálku a stále mi nic nepřišlo :-(
RE: Bez názvu (vloženo 24. 1. 2010) autor: evik
Ahoj, já taky čekám na první zásilku. Ještě to 14 dní není, tak snad už se dočkám. Musím říct, že jsem už objednávku urgovala a odpověděli, ať jsem trpělivá. Tak nám nezbývá než čekat a doufat.
RE: Bez názvu (vloženo 22. 1. 2010) autor: Kačka
Musíte být asi trochu trpělivá: já čekala 14 dní. Další zásilky už posílali bez zpoždění - ta první jim asi trochu trvá :D Přeji příjemnou práci
RE: Bez názvu (vloženo 26. 1. 2010) autor: Ivča
Dobrý den, také by mě to zajímalo, tak potom napiště jestli jste ty obálky obdržely
RE: Bez názvu (vloženo 27. 1. 2010) autor: Kamilka P.
Já to od nich obdržela do 14 dnů. Je to docela dobráý brigáda. :D
RE: Bez názvu (vloženo 31. 1. 2010) autor: Majka
Proč dáma pod jmény KamilkaP. a Kačka přispívá do této diskuze, když je patrno, že píše z jednoho emailu? Připadá mi to přinejmenším zvláštní.
RE: Bez názvu (vloženo 5. 2. 2010) autor: Tereza
To je přece jednoduché...Protože patří ke skupině těch zlodějů, kteří si takhle vydělávají peníze..Že se nestydí, já bych se hanbou propadla!!!
RE: Bez názvu (vloženo 1. 2. 2010) autor: Ivča
jj je to divné...............asi se do toho pouštět nebudu.........ikdyž je to velice lákavá nabídka-tato práce, ale je zde mnoho nezodpovězených otázek a není kdo by na ně odpověděl
RE: Bez názvu (vloženo 2. 2. 2010) autor: Lenka
Toto jsem našla na jiných www.: INFORSERVIS JE LEŽ Pozor na ně, nabízejí práci na doma, lepení obálek, přáníček a všechno možné,nic z toho není pravda, co publikují na svých stránkách www.chytraprace.cz. Složila jsem vratnou zálohu s tím, že mi má přijít první serie ke kompletaci a jediné, co přišlo, byl papír s návodem, jak natáhnout a oškubat další lidi o tyto zálohy. vydělávají si tímto způsobem, nic neposílejte,žádné peníze, už je neuvidíte.
RE: Bez názvu (vloženo 10. 2. 2010) autor: Marta
No vidíte, jak jsme nepoučitelní. A nebo ty dámy, co si píši o bližší informace,jsou z řad, které již naletěli a chtějí nalákat i druhé.
RE: Bez názvu (vloženo 3. 2. 2010) autor: Pet
Je to tak. PODVOD. Samozřejmě, že si sem někdo od nich píše kladné ohlasy. I já jsem naletěla. Místo slibovaných velikonočních přáníček přišel letáček, který mám dál posílat lidem, kteří se přihlásí na můj inzerát vystavený na internetu.
RE: Bez názvu (vloženo 3. 2. 2010) autor: Lída
Stejným způsobem jsem naletěla i já.Neobdržele jsem ani návod,jak oškubat ostatní,ale jsem ráda,protože by me to vytočilo ještě vice - jsou to podvodníci.Ani nereagují na moje e-maily.
RE: Bez názvu (vloženo 4. 2. 2010) autor: Mirek
Heslo dnešní doby zní : nikdy nedávej peníze dopředu !!! Asi doma nemáte televize,rádia a noviny,že se nepoučíte!!!
RE: Bez názvu (vloženo 20. 2. 2010) autor: Pet
Jistě, ale spíš jsem si řekli, že stovka nás nezabije;
RE: Bez názvu (vloženo 4. 2. 2010) autor: Ivča
To se divím, že si vůbec dovolí to publikovat, když je to taková sviňárna!!!
RE: Bez názvu (vloženo 4. 2. 2010) autor: parchanti
i já naletěl je to podvod který je provalen už asi rok jak je možný že to ještě někdo dělá!všechny je zavřít
RE: Bez názvu (vloženo 7. 2. 2010) autor: evik
Tak mě taky nic nepřišlo.Už je to přes tři týdny, co jsem odeslala prachy a nic. Dokonce už ani nereagují na moje emaily.
RE: Bez názvu (vloženo 8. 2. 2010) autor: parchanti
No nic nečekej a kdyby to náhodou přišlo tak jen totální nesmysly nebo návod jak máš okrádat ty jako že si uděláš inzerát,nakopíruješ si tu kravinu,budeš inkasovat prachy a posílat tu blbost dál.Už se mi taky neozívaj a kilo je v háji.Chybama se člověk učí
RE: Bez názvu (vloženo 28. 2. 2010) autor: Lenka Koucka
logicky vzato , když jde o přivýdělek , tak mám JÁ něco vydělat a ne někomu peníze posílat !!!! takže je jasné , že všechny nabídky typu zašlete vstupní poplatek jsou zlodějny a všivárny ! to za ty lováky radši koupím holkám čokoládu a budu vědět , že to k něčemu bylo !!!!
RE: Bez názvu (vloženo 11. 3. 2010) autor: míla sviták
typické letadlo
RE: Bez názvu (vloženo 11. 4. 2010) autor: Blanka Hanakova
Ano přesně tak. Nikomu peníze neposílat. Také jsem už naletěla.
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží