Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Práce doma-př... (202)
Poklad - kdy ... (21)
Bez názvu (13)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Příběhy ze života, diskuse, soutěže, kvízy, zajímavé články každý den. Vítejte!
Slevové kupóny kika - nakupte v prodejnách kika se slevou až 5.000 Kč!
Kuchyně fotogalerie
Prohlédněte si stovky fotografií moderních, rustikálních a luxusních kuchyní.
Půjčka 500-5000 Kč před výplatou. Peníze ihned, bez ručitele, bez potvrzení. Online!
Nejnižší ceny notebooků. Ušetřete při nákupu nového notebooku.
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze ""
Bez názvu (vloženo 7. 2. 2010) autor: Martin Grim
Ahoj všem, vůbec nedoporučuji nakupovat v Elektro worldu. Koupil jsem si zde po internetu přenosné DVD za 9.000,-Kč. a je nefunkční. Když jsem požadoval v době 14 dnů vrácení peněz a odstoupení (na což mám nárok), tak mi to odmítli. Jednají tak v rozporu se zákonem, ale je jim to úplně jedno. Tak jsem požadoval v rámci reklamačního řízení opravu. Výrobek si vzali a poté mi ho vrátili, že je v pořádku. Tak mám teď doma nefunkční DVD za 9.000,-Kč. U Elektro Worldu se dobře nakupuje. Když jsem požadoval opět opravu, tak mi to odepřeli a ať si dělám co chci.
RE: Bez názvu (vloženo 28. 2. 2010) autor: Pavel Čermák
Ahoj, předej to na Občanské judo TV Nova.
RE: Bez názvu (vloženo 2. 3. 2010) autor: Pete
Ano! To je ten největší trest, jaký obchodníkovi dát! Dát to té nejpitomější televizi pro řadu tupounů, co nemají v životě nic jiného na práci než jen čučet na seriály a nakupovat...
RE: Bez názvu (vloženo 13. 2. 2010) autor: Jana B.
Člověče nefunkční DVD je dražší než koukat do prázdných kamen.Co třeba se obrátit na ČOIku nebo Sdružení ochrany spotřebitelů?Mají svá fora,kde Vám poradí a určitě klepnou obchodníčka pěkně přes prsty.Nebo jste snad tak bohatý,abyste si mohl kupovat kdejaký paskvil a šunt?

Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží