Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Nabízím přivý... (103)
Bez názvu (42)
Domácí práce ... (27)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze ""
Bez názvu (vloženo 7. 2. 2010) autor: Martin Grim
Ahoj všem, vůbec nedoporučuji nakupovat v Elektro worldu. Koupil jsem si zde po internetu přenosné DVD za 9.000,-Kč. a je nefunkční. Když jsem požadoval v době 14 dnů vrácení peněz a odstoupení (na což mám nárok), tak mi to odmítli. Jednají tak v rozporu se zákonem, ale je jim to úplně jedno. Tak jsem požadoval v rámci reklamačního řízení opravu. Výrobek si vzali a poté mi ho vrátili, že je v pořádku. Tak mám teď doma nefunkční DVD za 9.000,-Kč. U Elektro Worldu se dobře nakupuje. Když jsem požadoval opět opravu, tak mi to odepřeli a ať si dělám co chci.
RE: Bez názvu (vloženo 28. 2. 2010) autor: Pavel Čermák
Ahoj, předej to na Občanské judo TV Nova.
RE: Bez názvu (vloženo 2. 3. 2010) autor: Pete
Ano! To je ten největší trest, jaký obchodníkovi dát! Dát to té nejpitomější televizi pro řadu tupounů, co nemají v životě nic jiného na práci než jen čučet na seriály a nakupovat...
RE: Bez názvu (vloženo 13. 2. 2010) autor: Jana B.
Člověče nefunkční DVD je dražší než koukat do prázdných kamen.Co třeba se obrátit na ČOIku nebo Sdružení ochrany spotřebitelů?Mají svá fora,kde Vám poradí a určitě klepnou obchodníčka pěkně přes prsty.Nebo jste snad tak bohatý,abyste si mohl kupovat kdejaký paskvil a šunt?
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží
Vyber si svůj dárek!
Odměňujeme každého, kdo navštěvuje AkcniCeny.cz.
Dolce Gusto za 10 korun! Že je to nemožné? Neváhej a PřihoďSi!