ROZNOS - distribuce LETÁKŮ
ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2.1.2011) autor: L.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak je placený roznos - distribuce letáků TESCO, INTERSPAR .... Nikde nemůžu tyto ceny nají,ale slyšela jsem,že to má být 0,29 Kč za leták a další leták 0,05 hal. Nechápu,jak můžou být dány tyto ceny,když taková měna neexistuje.Můžete mi prosím někdo sdělit,jak to doopravdy je a kam se mám obrátit?Děkuji.L.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Martin
Dobrý den,roznáším letáky Penny Market ve Svitavském okrese a za jeden leták mám 0,45kč a za další čtyři 0,05kč,kontakt na dodavatele 731596316
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 5. 2012) autor: prolomitvlnu
Ahoj, je to jednoduché, přeci nikdy neroznesete jenom JEDEN leták. podle toho, kolik Vám jich dají, bez ohledu na to, kolik jich cestou hodíte do popelnice, se ona podle Vás absurdní částka znásobí. Takže za první leták 0, 29 haléřů a za každý další 0, 05 haléřů. To máme... kdyby vám jich dali 1001, 50 korun plus 0, 29, což je 50, 29. To je zaokrouhleno 50 Kč. Proboha živého, CO je na tom tak složité??? A KAM SE MÁTE OBRÁTIT? DOPORUČUJI BUĎ DO PRDELE NEBO NA LAMPÁRNU. JINÁ MOŽNOST PRO VÁS NEJSPÍŠ NEEXISTUJE. MYSLETE, PROBOHA...
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: karolina
Dobrý den, dovolala jsem se na infolinku a bylo mi sděleno, že společnost i.d. marketing je momentálně v insolvenci, to znamená , že proto abychom získali své peníze, je potřeba se do 8 dnu přihlásit k příslušnému soudu,
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: frantisek
ZADEJTE SI www.upis.cz ič 25534220 Zajímavé počtení, id marketing v insolvenci!dluží všude-60mil.!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Hana
Dobrý den,zajímalo by mě do kterého datumu se má přihlásit u soudu a příslušný soud je asi v Praze? Samozřejmě zákony -všechno pro ochranu obyčejných lidí!!! Nejméně 10 lidí. Díky za informaci!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: Bára
Dnes jsem zjišťovala co se dá dělat a volala na úřad práce a tam mi sdělili, že musíme podat společně návrh na insolvenční řízení, musí nás být nejméně deset a nejlepší je sepsat to s advokátem, jinak by to mohli napadnout, když to nebude mít právní náležitosti, je to jediná šance, pracák peníze nevyplatí bez této akce, jinak můžeme všichni na peníze zapomenout. Už by bylo potřeba se opravdu domluvit co s tím uděláme, protože já jim ty peníze nehodlám nechat, už této firmy mám až až od té doby co jsem to začala nosit jsou s ní samé problémy. Navrhovala bych sejít se na nějakém místě a tam se společně domluvit.....
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Karolina
Dobrý den ale oni již v insolvenci jsou, tento krok již udělali stálý zaměstanci
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: káča
Zdravím já už sem sice s id marketingem rozvázala pracovní poměr ale dluží mi poslední výplatu takže se ráda připojím k žalobě
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: fidla
Já také nemám již dvě výplaty, tak bych se taky ráda připojila.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Irena
ráda bych se se synem připojila k žalobě
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 4. 5. 2012) autor: nasran
kolik jsi toho už ty čuráku vymyslel?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 4. 5. 2012) autor: nasran
POZOR NA ROZNOS LETÁKŮ PRO FIRMU idmarket.cz (bývalé TNT), PŘEVZALI TO POLÁCI a FIRMA DOPOSUD NEVYPLATILA DORUČOVATELŮM MZDU ZA MĚSÍC BŘEZEN, TAKŽE JICH VELKÁ ČÁST ODCHÁZÍ,JESTLI CHCETE PRACOVAT ZADARMO MÁTE MOŽNOST
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Nikola Gryczová
Dobrý den, já jsem také nedostala ještě výplatu za březen, duben a ani za tyden v květnu. Budu také podávat trestní oznámení na firmu. Ale docela me překvapuje, proč výplaty za březen, které byly vypláceny složenkou,vyplaceny byly, ale výplaty co měli chodit na účty, nevyplatili
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 13. 5. 2012) autor: Jiří Plánický
Také mi dluží bez mála 5 tis a rozhodně se jich nemíním vzdát,určitě jsem pro hromadnou žalobu,v týdnu se pujdu zeptat na UP a poradit se jak postupovat
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: Korbelová
Dobrý den, také jsem nedostala výplatu, momentálně jim zasílám písemnou výzvu a poté podám trestní oznámení a žalobu. Navíc řidiči nedostali zaplaceno již 7 měsíc.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: Petr
Měli by jsme se nějak proti nim spolčit, jenže jsme z celé republiky, nejednotní a nemožno se domluvit. A je dost důchodců kteří nosili a nemaj NET. Takže ani touto cestou to nepůjde. Kdo máte zkušenosti z podobným případem, a víte co dělat prosím písněte zde. Díky.
Měli by jsme se nějak proti nim spolčit, jenže jsme z celé republiky, nejednotní a nemožno se domluvit. A je dost důchodců kteří nosili a nemaj NET. Takže ani touto cestou to nepůjde. Kdo máte zkušenosti z podobným případem, a víte co dělat prosím písněte zde. Díky.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: Jiřina Šínová
dobrý den dejte pak vědět jak jste dopadl,také jsem nedostala od března zaplaceno a zvažuji že podám výpověď,už jednou před x lety jsme podávali kolektivní žalobu na zaměstnavatele a doposud jsme nic nedostali
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2012) autor: mary
Dobry napad,dejte vědět aby jsme se spojili mě dluží za březen ,duben a pul měsice května,,,je to děs!!!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2012) autor: Petr
ID Marketing, lumpové, zlatý TNT. Dluží mi za březen, duben.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: stewe
Zdravím, sem jen další komu idmarketing nezaplatil za březen,duben a začátek května. Jestli jedinou možností jak dostat zaplaceno je podání návrhu na zahájení insolvenčního řízení tak bychom to měli udělat. Máte někdo z vás nějaké zkušenosti nebo rady jak dál postupovat,kam se obrátit aby nám zaplatili to co jsme si odpracovali??? Tohle si přece nemůžeme nechat líbit. Netahal sem se tunama letáků abych pak neměl co žrát. Přece pět tisíc lidí nenosilo téměř tři měsíce každej tejden stovky kil letáků zadarmo aby mělo pár frajerů na ferrari!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Pepča
Ahojte z Olomouce tak jak říkáš nechci někomu platit Ferarri.Je to hrozné když si pomyslím,že jsme na tom poctivě makali celá rodina a to ještě pri zaměstnání a toto je odměna.Uřčitě to chci řešit.Ale jak to mi snad poradí na UP, ale velké naděje si nedávám.Do soudu jako jednotlivec-to nemá cenu a navzájem se neznáme ani ve vedlejším sektoru.Pokusím se ale určitě něco udělat,Mrzí mě,že jsem se nechal v tom ůnoru ukecat když se rozšiřovaly ty sektory a nevykašlal jsem se na to,mohl jsem mít spoustu volna pro rodinu a o starost méně.
Ahojte z Olomouce tak jak říkáš nechci někomu platit Ferarri.Je to hrozné když si pomyslím,že jsme na tom poctivě makali celá rodina a to ještě pri zaměstnání a toto je odměna.Uřčitě to chci řešit.Ale jak to mi snad poradí na UP, ale velké naděje si nedávám.Do soudu jako jednotlivec-to nemá cenu a navzájem se neznáme ani ve vedlejším sektoru.Pokusím se ale určitě něco udělat,Mrzí mě,že jsem se nechal v tom ůnoru ukecat když se rozšiřovaly ty sektory a nevykašlal jsem se na to,mohl jsem mít spoustu volna pro rodinu a o starost méně.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Fidla
Já bych se ráda také připojila. Dluží mi za březen duben.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Petra Cejpková
Dobrý den, patřím rovněž k mnoha distributorům, kteří od března nedostali zaplaceno. Tato situace mě velmi mrzí a jsem zklamaná, neboť s ID Marketingem, potažmo původní firmou TNT Post, jsem spolupracovala od března 2008 a nikdy jsem neměla problémy s výplatou a jakoukoliv dohodou a spoluprací. Bohužel až letošní rok přinesl rozčarování, březnová výplata v nedohlednu, o dubnové nemluvím a tu polovinu května raději také nekomentuji, protože tam se obávám, že jde o již ztracenou věc. Přiznám se, že jsem momentálně docela bezradná, co dělat...přečetla jsem si příspěvky zde, určitě by bylo dobré se brát za své peníze, nicméně je zde nějaká šance, že je zpět dostaneme? Moc mne to mrzí, za celé roky se nic takového nestalo...
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 13. 5. 2012) autor: František
Jsem stejného názoru, jsou to tvrdě vydělané peníze. A nejsmutnější je to, že máme odpracovany i duben a polovinu května. Dejte nám potom vědět, jak jste dopad.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 13. 5. 2012) autor: svarc
Jak je mozne ze za mesic brezen nebyla vyplacena doposud mzda?odmitam pracovat,penize si vsichni za roznos zaslouzime a hlavne sme s nimi pocitali,je to smutne.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 10. 5. 2012) autor: walivar
Včera 9.května jsem volala na idmarket.cz (bývalé TNT), jelikož mi také od března nezaplatili. Telefony nikdo nezvedá. Až po několikátém pokusu to zvedli na zákaznickém servisu. Potvrdili, že Poláci neplatí a přiznali, že už plno doručovatelů to vzdalo a skončilo s roznáškou. Otázka je, zda to vydržet, nebo vzdát, nebo se nějakým způsobem domáhat zaplacení odvedené práce, třeba nějakou formou kolektivní žaloby.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Milan
Kolektivní žaloba a spolupráce s UP,to je jediná a přijatelná možnost,každému kdo má odpracováno náleží spravedlivá odměna.Rád se připojím k žalobě,přece jim ty peníze nenecháme.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: bibina
práci jsem odvedla do dnešního dne ani koruna od března , a docela se také bojím o své data :(((
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: bibina
práci jsem odvedla do dnešního dne ani koruna od března , a docela se také bojím o své data :(((
také jsem naštvana ,od března nemám vyplatu,nevím co dělat dal??,
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 5. 5. 2012) autor: František
A co teď dál? Budeme mlčet a ještě jim necháme mzdu za březen i duben?
Musime se spojit na napsat navrh o zahajeni insolvenčniho řizeni a pak na ůřad práce ,řadát o proplaceni mzdovych naroku ,už jsem to měla s jednou firmou a ůřad práce mi to proplatil za dlužne měsice ..tak do toho ..
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2012) autor: Marek
A za jak dlouho vám to ÚP vyplatil? A nevadí, že máme jenom Dohodu o provedení práce?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 5. 2012) autor: nasran
S Polákama se těžko dohodneš,pochybuju,že by jim ani jedna z firem pro které se letáky zanáši nezaplatila,bude v tom nějaká lumpárna.Už jednou snížili odměnu za roznos tím,že sloučili sektory a snížili jejich počet na polovinu, odměna za roznesený leták sice zůstala, ale ušetřili paušální odměnu pro 50% lidí,které vyhodili.Možná je v tom další jejich lumpárná,současným zaměstnancům nevyplatí mzdu,tím ušetří,spousta lidí se naštve a odejde no a novým nabídnou mzdu nižší,to je další úspora.Lepší by bylo letáky normálně převzít, ale nezanést,mám dojem,že Tesco a jim podobní by si rychle začali hledat jiného distributora.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 7. 5. 2012) autor: tovionra
Jsem také jedna z těch,co u i.d. marketingu čeká na výplatu za březen a část února.Na sms nikdo nereaguje,telefon nikdo nezvedá....Ve čtvrtek se jdu osobně zeptat ,co bude dál,al asi se toho moc nedozvím.Je tu někdo,kdo ví víc?Prý jim odchází Tesco a Billa,což je jasný.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: František
Nové zprávy z pražského vedení ID marketingu. Před třemi měsíci nastoupil nový ředitel, který dostal přístup k účtu. Dnes chybí ředitel i peníze. K dnešnímu dni v celé ČR nejsou zaplaceni distributoři, řidiči a pracovníci infolinky. Letáky nosíme zadarmo a žije z nich, alespoň vedení. Telefony neberou, protože plat mají, takže si ztěžovat nemůžou. Je to prý jenom na naší hromadné žalobě. A jestli roznášet či nikoliv? Vyřešili to sami. Zítra se u nas rozvážet nebude.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 5. 2012) autor: Martina
Poslední možnost jak získat naši výplatu je tato: Pokud zaměstnavatel nevyplácí mzdu či jiné finanční nároky více zaměstnancům, mohou podat návrh na zahájení insolvenčního řízení. V případě prohlášení insolvence na zaměstnavatele jsou zaměstnanci, kterým nebyla vyplacena mzda a jiné zákonné finanční nároky, oprávněni obrátit se na místně příslušný Úřad práce s žádostí o vyplacení těchto dlužných částek. Zákon o ochraně zaměstnanců při platební neschopnosti zaměstnavatele umožňuje při insolvenci zaměstnavatele uspokojit mzdové a ostatní nároky pracovníků ze státních prostředků, a to za dobu 3 měsíců.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 5. 2012) autor: Dana
A už jste to Martino udělala, zítra jdu na Úřad práce, nenechám ty peníze jen tak být.Za tu lumpárnu musí někdo dostat trest.
Ano máte pravdu někdo musi podat navrh na zahajeni insolvenčniho řizeni a my mužeme dat na ůřad práce s žadosti o vyplaceni dlužnych častek..tak kdo začne??,
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2012) autor: Martina
Návrh na zahájení insolvenčního řízení se může podat až uplyne doba od nevyplacení výplaty po dobu delší než 30 dnů po lhůtě splatnosti.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: tovionra
Ale co teď?Dluží mi 11000.Řidič mi dnes psal,jestli má k nám dovézt letáky,tak jsem mu napsala,že už asi ne,nejsem sponzor.Ale prachy asi neuvidím.kde si jít stěžovat?Na pracák?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 5. 2012) autor: nasran
S Polákama se těžko dohodneš,pochybuju,že by jim ani jedna z firem pro které se letáky zanáši nezaplatila,bude v tom nějaká lumpárna.Už jednou snížili odměnu za roznos tím,že sloučili sektory a snížili jejich počet na polovinu, odměna za roznesený leták sice zůstala, ale ušetřili paušální odměnu pro 50% lidí,které vyhodili.Možná je v tom další jejich lumpárná,současným zaměstnancům nevyplatí mzdu,tím ušetří,spousta lidí se naštve a odejde no a novým nabídnou mzdu nižší,to je další úspora.Lepší by bylo letáky normálně převzít, ale nezanést,mám dojem,že Tesco a jim podobní by si rychle začali hledat jiného distributora.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 4. 5. 2012) autor: Martina
Volala jsem na idmarket do Prahy, a Poláci nemají peníze. Tak proč si najímají lidi, když na to nemají. Co na to říkají z TESCA, když nebudou mít roznesené letáky. Zadarmo nebude nikdo roznášet.
Musím se k Vám přidat také jsem tam volala a řekli mi to samé a že si mám zavolat další týden,no a teď už mi telefon neberou je tam jen záznamník a ani moje VDS neodpovídá na telefon ani na email a letáky TESCA teď jsem je ani nedostala a už mě to taky nebaví roznášet zadarmo!!!!!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Petra Cejpková
Letáky Tesco přímo v naší lokaci převzala Česká distribuční. Poslední roznos, který se uskutečnil (tzn. 7. a 8. května) ty samé letáky Tesco (týdenní běžná akce) jsem nosila já i distributoři České distribuční! Takže lidé u nás dostali tento leták hned dvakrát. Na můj dotaz u vedoucího mi bylo sděleno, že Česká distribuční má Tesco zanášet v jiných lokacích a zřejmě jim nějaké letáky Tesco zbyly, tudíž je dala tato firma i tam, kde je nosí ID Marketing. Moc se mi to nepozdávalo, což mi o pár dnů později přímo potvrdil rozvozce konkurenční Č. distribuční, s nímž jsem se shodou náhod setkala. Sdělil mi, že v naší lokaci jeho distributoři budou nosit Tesco a Kiku, které byly dříve snad výhradně ID Marketingu. Mé tušení potvrdila SMS od vedoucího distribuční sítě, kterak rozvoz kvůli nízkému počtu letáků v neděli 13. května nebude a včera dorazil mail distributorům o insolvenčním řízení. Tak jako tak mě přešla veškerá chuť již roznášet letáky, opravdu není moc příjemné pracovat zadarmo a navíc nosit reklamu, kterou do schránky dává ještě jiná firma, což by mi bylo vcelku jedno za předpokladu, že bych dostala za svůj roznos zaplaceno. Pak ať ten samý leták nosí třeba deset dalších lidí. Ale jedinou motivací, proč jsem nosila zadarmo ty dva a půl měsíce, byl fakt, že mnozí lidé z naší obce ty letáky mají rádi a jezdí do Tesca nakupovat (zejména ti starší) a tak mi přišlo líto jim je nedonést. Teď tedy odpadla i ta poslední motivace a zbylo docela velké rozčarování. Není to můj hlavní příjem, ano, má existence na tom nestojí, abych byla upřímná, ale i tak mě to samozřejmě štve - jsou to hodiny a hodiny týdně stráveného času, nachozené kilometry, tahání těžké pojízdné tašky s letáky v nepohodlném terénu. Dělala jsem to ráda a nijak výrazně mi to nevadilo, ale bohužel on každý pohár trpělivosti jednou přeteče...
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 10. 5. 2012) autor: Katy Košťálová
Taky čekám na výplatu za březen. To, že nemají peníze, mě absolutně nezajímá, protože pokud vím, tak jsem četla, že na výplatu máme právo, ať už zaměstnavatel prachy má, nebo nemá, od toho je ta smlouva. Navíc se tam píše, že výplata se posílá 25. den následující měsíc. Nejlepší bude, nedávat výpověď ani neroznášet, roznášet budem, až dostanem výplatu dřív ne a když tak se spojit a dát oznámení na inspektorát práce. Okrádat nás nebudou, taky jsem se zkoušela na centrálu dovolat a nic, je to hrozné ani vedoucím nic neřeknou.
Také se rozhoduji,jestli si tento týden nechat dovézt letáky nebo ne.Samozřejmě,že roznášet je nebudu,mám strach,že když s tím skončím,neuvidím ani korunu.Nevíte někdo o podobné brigádě?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: Katy Košťálová
Já jsme se rozhodla, že je nepřevezmu, ale výpověď samozřejmě taky nepodám, to by měli jednoduché, firma porušuje smlouvu, ne my.
No jo,ale vy myslíte,že budete podepisovat výpověď?Když se slučovali rajony,vzala jsem to na sebe a měla jsem pod sebou kamarádku,která dělala vedlejší rajon.Myslíte,že po ní někdo něco chtěl?Nikdo na nic nereagoval,mě přišli její letáky a jí nic.O ni se už nikdo nestaral.Trochu jsme se tomu divili,i když je to dohoda o práci,jednou podepíšu smlouvu,tak zase musím podepsat ukončení smlouvy.No asi tomu nerozumím.Můžu se zeptat v kterém městě roznášíte?Já v Olomouci.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 5. 2012) autor: Katy Košťálová
Jo, jasně, já nemyslela podepsat výpověď, ale ukončit to slovně, jo a slučování rajónů, myslím, že na to taktéž nemají právo, ve smlouvě se nepíše, že musím mít více sektorů a odmítla jsem to, že nemám čas jen na brigádu, když studuju. Jinak roznáším v Ostravě.
A když jste odmítla slučování rajonů,tak vám vyhověli?Dále jste dělala jen ten svůj?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 5. 2012) autor: Katy Košťálová
Ano, že prý zatím to ještě jde, tak ten druhý sektor dostal někdo jiný. Vím, že roznáší spoustu lidí, kteří jsou v důchodu, tak mají čas roznášet víc sektorů a balit letáky celý den, od té doby, co je firma ID Marketing a už ne TNT Post, tak to je hrozné, už neví, na čem by ušetřili. Díky slučování ušetří 100kč, protože pevná část zůstala stejná, chtěla bych vidět, jak by za 2 hodiny roznesli 2 sektory.
po mě chtěli abych roznášela další 3 okolní vesnice a dá se říci že za skoro stejné peníze jaké jsem dostávala dříve a za ty dvě hodiny neroznesu ani tenhle svůj sektor...
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 5. 2012) autor: rentier
jsou to jednoduche pocty, v nejakem tom jejich platku jsem cetl, ze maji 5000 distrosu, pokud by prumerna mzda kterou nam nezaplatili byla 2000, tak je rec o 10 milionech a kvuli tomu uz ma smysl vydrbat s par lidmi, ne? oni sve maji a lidi si najdou jine. a stezovat si? kam by jste chteli jit. a tim ze jste letaky prevzali a neroznesli, tim si muzete akorat pekne zavarit, jejich pravnici budou asi silnejsi nez spravedlnost........
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 5. 2012) autor: Katy Košťálová
Jenomže já jsem vždycky všechny letáky roznesla. Teď je schválně nepřeberu, aby mi nemohli co vyčítat. Na co je ta smlouva, když si můžou člověka nevyplatit.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2012) autor: hanka
Chtěla bych se zeptat jestli se někdo obrátí nebo už na UP, že nedostal od ID mzdu za březen a část mzdy za únor. Je tu někdo takový?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Petra
Také patrim mezi Vás, take od března (sice u me to bude cca 3000,- co me dluží. trochu me mrzi,ze me to VDS nerekla na rovinu,nebot ji uhanim jiz od brezna-proc mi nedosli penize(nebot vzdy chodily vcas).Dnes jsem se dovolala na info linku tel: 844 300 844, kde jsem chtela nekoho kompetentniho z uctarny a slecna mi rekla,ze ona muze podat informaci,prej je firma jiz dva dni v insolvenci!Divala jsem se na obchodní rejstrik a tam nic nenasla, tak ted nevim,zda jen mlzi take ci jak to teda je.Nebot pokud bych asi sla na ten pracak,tak by to asi chtelo mit v ruce,ze je firma vazne jiz v insolvenci...tak budu rada, kdyz se tu od vas doctu dalsi info co a jak.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Petr
Insolvenčí řízení jde najít zde : www.upis.cz , vlevo nahoře kliknete na hledání v insolvenčním rejstříku a zadáte IČ ID Marketingu - 25534220. V detailech je tam pak i naskenovaný text spisu. Mně dluží 4000,- a možnost komunikace s VDS není žádná.Roznáším v Olomouci
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 5. 2012) autor: Marek
Včera na sebe podali insolvenci. Někdo prostě rozkradl 62 milionů co dluží . Za tohle půjde někdo do basy !
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 5. 2012) autor: Vlaďka
Milá slečno, tato měna neexistuje,ale je to uvedeno jak sama vidíte ZA JEDEN LETÁK což pochopitelně asi značí, že za jeden den jeden leták neroznesete ale tudíž třeba stovku a tak máte 5Kč jestli se nepletu za 100 letáků.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 3. 2012) autor: Miroslav Wendler
Dobrý den Měl bych zájem o roznos letáku
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 17. 4. 2012) autor: Martin Plášek
Dobrý den, zabýváme se rozdáváním letáků v centru měst na vozítkách Segway. Má to velký efekt a partneři jej s oblibou využívají. Kdyby jste měli zájem i o tento roznos letáků přímo v centru, tak mě neváhejte kontaktovat. Na ceně se zajisté domluvíme. Mějte pěkný den Martin Plášek
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 5. 2012) autor: Richard Krupka
Dobrý den,bydlím na Praze 9.Jsem starý 15let a mohu dojíždět po Praze to pro mě není žádný problém.Za všechny vaše nabídky děkuji.S pozdravem Richard Krupka
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 13. 4. 2012) autor: brazdova
Dobrý den Měla bych zájem o roznos letáku
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 3. 2012) autor: Miroslav Wendler
Dobrý den Měl bych zájem o roznos letáku
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 4. 3. 2012) autor: simona
dobrý den měla bych zájem o roznos letáků kontakt simona.somiko25@seznam.cz
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 1. 2012) autor: kristyna
dobry den jsem s brna a mam zajem o roznašku dekuji kopecka 737471745
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 16. 12. 2011) autor: Radka
Já našla roznos letáků na www.hyperprace.cz Mrkněte na to, ale pozor na podvodné nabídky, které z tebe chtějí akorát vylákat peníze.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 3. 3. 2011) autor: fany
mila pani je to tak že vam třeba dovezou 460ks a za to je 110kč mam to to samy
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 17. 3. 2012) autor: distribuce letaku
dobry den sem na MD a bydlim na praze repych mela bych zajem o praci dekuji Brazdova
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 1. 2011) autor: Lenka Hrebíková
Dobrý den,je to tahle čáska,protože oni to pak spočítají za celkově roznesené letáky.Sama jsem to zkusila a upřijmě nikdy více.Za tu práci co s tím je,že si musíte letáky naskládat a okruh na roznášení není určitě malý.To nestojí.Mají pevnou částku za dvě hodiny práce 100 kč pak tu pohliblivou podle počtu letáků.Může se to měnit podle společnosti,která roznos zajišťuje,ale myslím,že to hodně podobné.Snad Vám to pumůže.Nashledanou
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 20. 10. 2011) autor: Anastasia SHalkova
dobry den, mel bych zajem o roznos letaku. muzete me kontaktovat dekuju
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 20. 10. 2011) autor: Anastasia SHalkova
e-mail: Anastasia_sh18@yahoo.com
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 10. 2011) autor: roman
dobry den mel bych zajem o roznos letaku senk roman 604506153 muzete me kontaktova dekuju
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 1. 2011) autor: Libor Bureš
Tsco ,interspar, billa a rossmann nevím, ale u letáků Albert+deiichmann je 0,2 Kč za první druh, 0,1Kč za druhý a 0,05Kč za každý další druh a kus tj.při 4 druhách po 500 kusech máte 200,-Kč, Lidl+Penny+sportisimo+Lidovka+schlecker je 0,1 Kč za první a 0,05Kč za druhý a každý další druh.LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 10. 3. 2012) autor: Lubos Malek
Dobry Den Mam.zajem o Roznos letaku s.pozdravem.Lubos Malek
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 13. 5. 2011) autor: Patrik
dobrej mam zajem o roznos letaku kdyztak piste na meila Fraja2@seznam.cz
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 5. 2011) autor: Libor Bureš
Najděte si na netu firmu Česká distribuční a tam jsou uvedeny kontakty na regionální vedoucí distribuce pro všechny kraje v ČR, tam se dozvíte, zda je ve vašem okolí možnost roznášet letáky, ale upozorňuji, chodí se 2x týdně. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 2. 2011) autor: Petra
Dobrý den, můžete mi doporučit nějakou společnost na roznos letáků, která letáky OPRAVDU roznese? Mám špatnou zkušenost s Rozlet servisem, teď zkouším spol. Ferda - úroveň jednání strašný a byl mi doporučen TNT post. Díky za info. Petra
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 5. 1. 2012) autor: Liba
Dobrý den, já jsem tedy s firmou Rozlet Servis také naprosto nespokojena. Jsme malá firma, tak asi nic nezmůžeme. Na reklamaci, že letáky byly doručeny maximálně desetině lidí, reagovali tak, že mi napsali že žádné pochybení neshledali! A prý děkují za pochopení.... Takže jsme jen tak vyhodili 12000,- a nic z toho nemáme. Dejte si na ně pozor!!!!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 11. 2011) autor: Šmiták Luděk
Dobrý den! Reagujeme na Váš příspěvěk,zkuste na distirbuci naši společnost,roznos po celé ČR,velice zajímé podmínky a ceny.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 19. 5. 2011) autor: Jana
Já byla s ROZLET SERVISEM spokojená záleží asi na regionu ale postupně objíždíme celou ČR a zatím žádný výpadek..zkuste nějakou regionální firmu dají si více záležet než velké firmy pro které jste malý klient..Jana P
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 27. 4. 2011) autor: Veronika Vašáková
Přeji dobrý den, jestliže Váš zájem o TNT Post trvá, ráda Vám podám bližší info :-).
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 6. 2011) autor: prokopova
prosim mělda bych zájem o roznos. Jsem z Chocně. děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 5. 8. 2011) autor: leni
ano já o tomto městě vím pokud chcete roznášet zavolejte mi na tel:724560097
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 18. 4. 2011) autor: Vendula
Dobrý den, hlavně POZOR na firmu FRYDRÝN- neplatí za práci!!A lže.Karpíšková
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 10. 2011) autor: Miíchaela Popovičová
Dobrý den, našla jsem Váš příspěvek o panu Frydrýnovi. Moje maminka u něj nějakou dobu pracovala ( až dodnes ) a vždypeníze platil. Teď najednou nezaplatil peníze za září a nemá se k tomu - několikrát nezvedl mobil a neodpsal na sms co bude s výplatou,akorát odepsal když se máma ptala zda ještě budou letáky a odepsal,že ne. Zde mám jeho telefonní číslo : 603 546 193 achtěla bych prosím vědět zda myslíme stejného člověka. Pokud někomu něco dluží,tak ať to kouká zaplatit i kdybych ho měla celé dny bombardovat sms =D. Děkuji za případnou odpověď a přeji hezký zbytek dne. Michaela Popovičová
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 17. 1. 2012) autor: Marie
Takže vše jsem zjistila,pan Frydrýn je zaměstnanec České distribuční,a je vedoucím regionu okruhu asi 30Km.
Ještě vám tedy posílám tel.číslo,je to přímo na hlavní marketing penny marketu do prahy.je to 284096378.Tohle si přece k lidem nemůže dále dovolovat.
Ještě vám tedy posílám tel.číslo,je to přímo na hlavní marketing penny marketu do prahy.je to 284096378.Tohle si přece k lidem nemůže dále dovolovat.
D.den,reaguji na pana Frydrýna tedy firmu či co to je.tak já jsem také roznesla 1 várku na zkoušku.Dali mi takovou smlouvu,která se nedala podepsat,protože mi tam hrozily 10 tisícovou pokutou,když by byla stížnost nebo při kontrole by chyběl leták ve schránce.Volala jsem zpátky,že odstupuji od práce a smlouva se mi nelíbí.Řekli mi at tedy letáky roznesu,a potom se vyrovnáme.Já jak blbec jsem v té největší vánici roznášela,a ještě ten den při odhlášení mi řekli,že mi nic nezaplatí protože jsem nepodepsala smlouvu.Je to podvodník a jsem ráda,že mi dluží jen 500 .Kdybych to roznášela celý měsíc 3x do týdne,tak bych ho asi zaškrtila.Proto jdu kontaktovat Penny market,a normálně ho udám,at vědí co je zač jejich distributor.Bylo by dobré,kdyby jste tam zavolali také,abych v tom nebyla sama.Peníze zněj už nedostanem,tak aspon příjde o kšeft.Věřte že tu pětistovku klidně provolám,ale on bude pikat.
D.den,reaguji na pana Frydrýna tedy firmu či co to je.tak já jsem také roznesla 1 várku na zkoušku.Dali mi takovou smlouvu,která se nedala podepsat,protože mi tam hrozily 10 tisícovou pokutou,když by byla stížnost nebo při kontrole by chyběl leták ve schránce.Volala jsem zpátky,že odstupuji od práce a smlouva se mi nelíbí.Řekli mi at tedy letáky roznesu,a potom se vyrovnáme.Já jak blbec jsem v té největší vánici roznášela,a ještě ten den při odhlášení mi řekli,že mi nic nezaplatí protože jsem nepodepsala smlouvu.Je to podvodník a jsem ráda,že mi dluží jen 500 .Kdybych to roznášela celý měsíc 3x do týdne,tak bych ho asi zaškrtila.Proto jdu kontaktovat Penny market,a normálně ho udám,at vědí co je zač jejich distributor.Bylo by dobré,kdyby jste tam zavolali také,abych v tom nebyla sama.Peníze zněj už nedostanem,tak aspon příjde o kšeft.Věřte že tu pětistovku klidně provolám,ale on bude pikat.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 26. 12. 2011) autor: i.m
Mám stejný problém s firmou Frydrýn dělám pro ně asi 7měs.vše celkem v pohodě až do ted nekomunikuje na dotaz zda dostanu peníze za listopad prosinec jen se vymlouvá že je špatně roznešeno v mém domě co bydlím na sms již nereaguje!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 10. 2011) autor: Vendula
Zdravím a potvrzuji, ano telefon je mistra Frydrýna. A věřte SMSkami jej nezdoláte, je velmi odolný ke slušnému chování. Ať se Vám daří.VK
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 3. 2011) autor: Petr
Já mám též zkušenost s Ferdou, taky špatný ale pak jsem dostal doporučení na konkrétního člověka a klobouk dolů nejvyšší spokojenost. Klidně mohu poslat na email bližší info.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 8. 5. 2012) autor: irča
dobrý den můžu prosím poprosit o bližší info pracovala jsem pro něj 5 měsíců v pořádku ted tvrdí že už pro obec kterou jsem nosila nedistribuje a peníze mě dluží za dva měsíce děkuji a snad to nějak vyřeším.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 7. 2. 2012) autor: Dalibor
mohl by jste mi prosím poslat email a bližší info na toho pána Děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 28. 11. 2011) autor: Šarda
psala jsem Vám,ale asi jste chybně zadal e-mail :-(
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 29. 9. 2011) autor: Branža
Pokud je Ferda dobrý,prosím kontakt.díky
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 28. 11. 2011) autor: Šarda
"Ferda" jsou PODVODNÍCI!!!Letáky ihned přivezou,vy je roznesete,ale nezaplatí a pak se po telefonu vymlouvají,že jste to neroznášel pro ně,ale pro Českou distribuční a že doklady,které od nich dostanete nejsou jejich,takže vám nic nezaplatí!!!
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 22. 6. 2011) autor: Jakubcova
Mohla bych poprosit o blizsi informace o rozneseni letaku? dekuji predem
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 20. 6. 2011) autor: katka
taky bych měla zájem o bližší info, děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 27. 4. 2011) autor: Darina Bednáriková
Prosím o bližší info.Děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 2. 2011) autor: honza.pce
TNT mohu doporučit. Dělám s nima. Info podám mailem.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 12. 2011) autor: Belka
Dobry den mohli byste mi napsat blišší informace ohledně roznosu u TNT. díky Belina
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 12. 2011) autor: Belka
Dobry den mohli byste mi napsat blišší informace ohledně roznosu u TNT. díky Belina
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 6. 2011) autor: honza.pce
prosímjakse dostanu k roznosu letáků?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 3. 3. 2011) autor: Taňa
Dobrý den chtela bych zkusit roznašet letaky.Mohu se zeptat na ceny letaku a tel. kontakt na firmu.děkuji Taňa.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 18. 2. 2011) autor: Kris
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jetsli byste mi nedal bližší informace o službách TNT.?
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 19. 3. 2011) autor: Veronika
Dobrý den, pokud stále máte zájem o roznos letáků pro TNT Post prosím ozvěte se mi, podám bližší info. Veronika
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 3. 1. 2012) autor: Hanka
Dobrý den, měla bych zájem o roznos letáků.Mohla by jste mi prosím dát bližší informace? S pozdravem a díky Příhodová
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 3. 1. 2012) autor: Veronika Vašáková
Přeji dobrý den, nemám na Vás mailovou adresu, prosím ozvěte se mi, ráda Vám podám bližší info.Prosím dejte mi také vědět, kde by jste chtěla roznášet. Děkuji Veronika Vašáková - veronika.vasakova@idmarketing.cz
Přeji dobrý den, nemám na Vás mailovou adresu, prosím ozvěte se mi, ráda Vám podám bližší info.Prosím dejte mi také vědět, kde by jste chtěla roznášet. Děkuji Veronika Vašáková - veronika.vasakova@idmarketing.cz
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 28. 1. 2012) autor: Petra Poblova
Dobrý den.měla bych zajem o roznos letaku v Litomericich.Prosim mohla by jste mi poradit? Dekuji Poblová
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 12. 2011) autor: Radka
Dobrý den,mám zájem o pozici distributor reklamních létaků, u firmy TNT.Roznos Ostrava - Poruba. Děkuji za rychlou odpověď. S přáním hezkého dne zdraví Radka
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 22. 10. 2011) autor: Josef Šenkeřík
Dobrý den, měl bych zájem o roznos letáků v Milovicích okres Nymburk. Děkuji za podrobnější info na email JosefSenkerikxw@seznam.cz
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 12. 10. 2011) autor: Dana
Dobrý den, měla bych zájem o bližší informace o firme TNT Post. Scháním práci na roznášení letáků tak by mě zajmalo co a jak mám očekávat děkuji za odpověď Dana
Přeji dobrý den, prosím kontaktujte mě na mail veronika.vasakova@idmarketing.cz podám Vám bližší info. Prosím napiště mi obec kde by jste chtěla roznášet. Děkuji Veronika Vašáková
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 9. 2011) autor: zuzana
Dobrý den, mám zájem.Ozvěte se m na mail.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 8. 9. 2011) autor: andrea
dobry den chtela bych se zeptat na roznos letaku tnt muzete mi rici vice ? kolik plati atd? dekuji české budějovice mam totiz zajem u nich roznaset
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 27. 4. 2011) autor: Bednáriková Darina
Měla bych zájem.prosím o bližší informace. Děkuji bednáriková
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 27. 4. 2011) autor: Veronika Vašáková
Přeji dobrý den, prodím písněte mi na mail veronika.vasakova@tntpost.cz, pošlu Vám bližší info. V.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 2. 2011) autor: Libor Bureš
TNT neznám, roznáším u české distribuční, kde sice moc neplatí, ale mám na roznášku čas, nikdo z firmy mě nenadává a nejezdí ve 4 ráno, ale mezi 11.-14.hodinou a mám 1000ks kolem baráku. Mediaservis - např Albert,kik apod, jezděj kolikrát brzo ráno a dávaj velký rajony po 1500ks a i dál od baráku, trochu víc platí, ale jezdějí třeba ve 4-8 ráno, to by mě mohlo, a ještě distributory mrdaj jak vo život. Proto jim nenosím. Mohl bych Vás požádat o trochu víc infotmací o Ferdovi?? Měl jsem ve schránce jejich letáček o možnosti roznášení a chtěl bych mít nějaké info,než se do toho vrhnu. Dík. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 2. 2011) autor: Libor
Zkuste firmu Česká distribuční a.s., můžete najet na stránky www.distribucni.cz. Moc sice neplatěj, chodí se 2x týdně, ale jsem s nimi spokojenej. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 5. 2011) autor: lkj
Zdravím, Č.D. výplaty se vyplací jakou formou? Na účet je to možné také jsou i jiné formy? např. VDS mi zdělila, že to na složenku posílat nebude což mě velice překvapilo a tak nedostávám žádnou výplatní pásku ani výkaz počtu ks,roznášky v ks (odměna v Kč za roznášku. Máte-li podobné či stejný problém nebo ne problém prosím můžete mi to sdělit. Děkuji.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 23. 10. 2011) autor: veronika.vasakova@tntpost.cz
Prosím ozvěte se mi,prověřím z jakého důvodu Vám VDS nechtěla posílat výplatu na složenku.Děkuji moc
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 9. 2011) autor: Adam Tomášek
Dobrý den, měl bych zájem o brigádu roznos letáků ve městě Svitavy. Pište na můj e-mail. Předem velice děkuji.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 15. 9. 2011) autor: Libor Bureš
Zdravím,trvá stále Váš zájem? Mám kontakt na jednoho maníka z České distribuční a.s., který mi vozí letáky 2x týdně a furt do mě oxiduje, zda bych mu neroznesl něco navíc, na což nemám čas ani chuť. S placením to je následovně: 1. druh 0,10Kč (10 halířů) /1 leták, za každý další druh 0,05Kč (5 halířů)/1 kus, takže např. když máte 500 kusů a 5 druhů, tak Váš výdělek za 1 roznášku je 150,- Kč. Většinou bývá 3-5 druhů na 1 roznos a chodí se 2x týdně, naváží v úterý odpoledne a v pátek dopoledne. Pokud stále trvá zájem roznášet letáky, písněte sem a pak Vám mailem pošlu kontakt na toho týpka, co mi vozí ty letáky. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 3. 2012) autor: Jita
Dobry den pane Libore,muzete mne poslat kontakt na toho pana na roznaseni letaku?Dekuji moc Jita
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 3. 3. 2012) autor: LB
Zdravím, pokud jste z okresu SY, tak mi pošlete mailovou adresu. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 9. 1. 2012) autor: Monika Houdová
Dobrý den,mám velký zájem o distribuci letáků.Můžete mi prosím zaslat kontakt na Ceskou distribuční pro oblast Liberec.Předem děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 10. 1. 2012) autor: Libor Bureš
Milá slečno nebo paní Houdová, pokud dokážete přečíst tento vzkaz, zkuste použít oči a podívat se, co jsem napsal o 2 příspěvky níže pod Vašim dotazem. Jiné kontakty než na www.distribucni.cz nemám pro jiné kraje než je Pardubický, resp. okresy SY, HB, ZS. S pozdravem LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 10. 1. 2012) autor: Libor Bureš
Milá slečno nebo paní Houdová, pokud dokážete přečíst tento vzkaz, zkuste použít oči a podívat se, co jsem napsal o 2 příspěvky níže pod Vašim dotazem. Jiné kontakty než na www.distribucni.cz nemám pro jiné kraje než je Pardubický, resp. okresy SY, HB, ZS. S pozdravem LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 11. 2011) autor: Anura
Dobrý den,mám zájem o roznos rekl.letáků v Přerově-Kozlovicích ( OLOMOUCKY KRAJ).Prosím kontakt na Email.Děkuji.A.H.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 11. 2011) autor: Libor Bureš
Pro Vás a všechny ostatní - www.distribucni.cz , kde jsou kontakty na managery pro všechny kraje v ČR, kteří mají na starosti rozvažeče letáků do jednotlivých obcí v celé republice. Dále to je na dohodě mezi Vámi a managerem nebo spíše rozvažečem letáků, zda-li je volný rajon ve Vašem okolí. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 12. 2011) autor: M.P.
Dobrý den, roznáším od září letáky a mám zaplacen jen první měsíc a zbytek prý neuvidím. Můžete mě poradit co dělat znám jen P.Kopfovou která mi je rozvezla a která měla také platit děkuji za odpověd ..M.P
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 2. 12. 2011) autor: Libor Bureš
Tak to bych se na ně pěkně vysral na šmejdy, lítat jak kokot a zadara. Najděte si na netu firmu, která Vám ty letáky vozí, zavolejte si tam nějakýmu ředitelovi, pohrozte mu soudem a začnou cvakat. Každopádně se na ně vyserte. Nenechte ze sebe dělat debila, zadara v takovýmhle počasí lítat a ještě takový množství kusů a rovnání. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 25. 11. 2011) autor: Libor Bureš
Pro Vás a všechny ostatní - www.distribucni.cz , kde jsou kontakty na managery pro všechny kraje v ČR, kteří mají na starosti rozvažeče letáků do jednotlivých obcí v celé republice. Dále to je na dohodě mezi Vámi a managerem nebo spíše rozvažečem letáků, zda-li je volný rajon ve Vašem okolí. LB
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 6. 9. 2011) autor: Adam Tomášek
Promiňte zapoměl jsem ho tu napsat- adamek98@seznam.cz
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 14. 9. 2011) autor: Ivana Levá
Měla bych zájem o roznos letáků, Sokolov, Chodov, K.Vary. Může mi někdo něco nabídnout? Praxi a zkušenosti mám 5 let u TNT.
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 5. 11. 2011) autor: Josef Šenkeřík
Dobrý den, nutně sháním nějaký přivídělek, který se dá provozovat po škole v Milovicích okres Nymburk. Je mi 15let. email: JosefSenkerikxw@seznam.cz. Děkuji
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 11. 12. 2011) autor: Agnieszka
Dobry den som na materski devolene mela bych zajem o roznos letaku. muzete me kontaktovat na e maila som z chocnia dekuju
RE:ROZNOS - distribuce LETÁKŮ (vloženo 1. 1. 2012) autor: jana
dobry den,mam zajem o roznaseni letaku. Kontakt na me je jana.raichlova@seznam.cz
Cestujte skoro zadarmo. Až 90% slevy na pobyty v ČR a zahraničí najdete na Slevopolis.cz
Katalogy IKEA přehledně na jednom místě na oBydleni.cz
Nákupní seznam snadno, rychle a zábavně! Vyzkoušejte nový nákupní seznam na AkčníCeny.cz.
Pizzo automaty? Tak to je síla, přesvědčte se sami!

Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží

Nový nákupní

Sestavte si nákupní seznam snadno, rychle a zábavě!
Získejte zpět peníze za vaše nákupy!