Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Práce doma-př... (202)
Poklad - kdy ... (21)
Bez názvu (13)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Příběhy ze života, diskuse, soutěže, kvízy, zajímavé články každý den. Vítejte!
Slevové kupóny kika - nakupte v prodejnách kika se slevou až 5.000 Kč!
Kuchyně fotogalerie
Prohlédněte si stovky fotografií moderních, rustikálních a luxusních kuchyní.
Půjčka 500-5000 Kč před výplatou. Peníze ihned, bez ručitele, bez potvrzení. Online!
Nejnižší ceny notebooků. Ušetřete při nákupu nového notebooku.
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze "TESCO JSOU POVODNÍCI !!!"
TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 18. 12. 2003) autor: Mikin
V nabídkovém letáku TESCO byl Discman Smarton za 1499,-. Šel jsem si ho koupit a měli tam jen ceduli: Omlouváme se, toto zboží nemáme !!! Je to jen PODVOD, aby nás nalákali před Vánoci do obchodu. TESCO je xxxxxxx xxxx.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 6. 3. 2004) autor: Soren
Nevím jak vy, ale ja si vcera bez problemu onoho discmana koupil v brnenskem tescu za udavanou cenu a meli jich tam spoustu. obsluha byla trpeliva a vstricna. paklize se vam nektery obchodnik nelibi tak jej zmente. pryc jsou casy, kdy byl jen jeden obchod a jeden druh zbozi. ac se mi to neprilis libi tak tu mame kapitalismus a princip souteze o zakaznika a tim padem i o penize. o zadny podvod se nejedna. zbozi proste zrejme nebylo v dostatecnem poctu. a pouzivat silna slova na obsluhu neni zadne hrdinstvi. kazdy nejak a nekde vydelavame. co dela zamestnavatel je vec jina.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 8. 2. 2004) autor: suky
Tesco mám kousek od bydliště, takže jsem jeho častým návštěvníkem a souhlasím s tím, že se tam setkávám s nefér reklamou. Už jste někdy v Tescu něco reklamovali? Hrůza!!!! Neochota a zbytečné protahování reklamace! Měli by se jít učit do Baumaxu v Shopparku v Ostravě, kde ke mně byli vstřícní a společně jsme ihned našli řešení.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 8. 2. 2010) autor: Most
To samé v mosteckém Tescu. Opravdu je hra, kdo déle vydrží. Dělají z lidí naprostý pitomce. Už tam nekoupíme žádnou elektroniku, to si radši připlatíme jinde.
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 17. 11. 2004) autor: danny
jsem z HK a tady je vse ok nesleduji nejak 2x akcni nabidky a uz vubec nekupuji zbozi od firem jako je smarton elta atd ale pokud byl problem s reklamaci tady v HK je to vsechno OK
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 17. 1. 2004) autor: Janek
jsem na straně TESCO! i já jsem měl velké problémy v prosinci nakoupit od našich velkoobchodů výrobky SMARTON! proste se vyprodali a výhradní dovozce pro ČR je prostě více nedovezl. nemyslíte že je to třeba tím, že prostě objednávek bylo více než dovezených kusů? o vánoce platí jadno: kdo dříve přijde, ten dříve mele.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 16. 1. 2004) autor: ak
Nezbývá mi než s pisatelem souhlasit, ale nenazíval bych je podvodníky, ale slovem mírnějším. Dopuštějí se tzv. klamavé reklamy. Mohu uvést dva konkrétní případy z posledního letáku:1)Textilní brašna na 24 CD za 49,902)Mikrosistém SMARTON SMC 304 za 1999,-ještě do TESCA kam chodím nakupovat, k dnešnímu dni nedorazil. O brašně na CD to vím naprosto jistě a o Mikro. Smarton mohu uvést pouze to, že na regále byla pouze cenovka 7.1.2004 v 9.00 hod. Na dotaz s letákem v ruce, kde toto zboží najdu, zněla jedna odověď, že není. Druhá odpověď, dnes odpoledne - že ještě nedorazilo a že už asi nepříde. Na tyto situace si každý musí udělat názor sám a vybrat si obchodníka který ............
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 15. 1. 2004) autor: Radovan
Sorry, ale já jsem s Tescem plně spokojen...Prostějov
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 4. 3. 2008) autor: PHC
Taky jsem s Tescem naprosto spokojena. A s reklamaci jsem taky nemela nikdy zadny problem.Tak pa
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 19. 12. 2003) autor: Tescofil
No na takový xxxxxxx jako ty jsme tu akorát tak zvědavý. Ale hlavně žes přišel a nechal tu aspoň litr za něco cos vůbec nechtěl kupovat. A votomtoje, vole.
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 15. 1. 2004) autor: Mikin
Ty trubko, prober se !!!
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 19. 12. 2003) autor: AkcniCeny.cz
Rad bych vas jmenem provozovatele serveru pozadal o slusne chovani, jinak budeme muset sahnout k mazani Vasich prispevku (toto je jiz vas druhy urazlivy prispevek v diskusi). Prectete si Podminky provozu a chovejte se podle toho. Dekuji.
RE: Re(3): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 23. 12. 2003) autor: Tescofil
a vy ste taky pekni xxxxx
RE: Re(4): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 29. 12. 2003) autor: Vorech
A Ty jsi nejvetsi CUKOT...
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží