Můj účet: nepřihlášen
Nejživější diskuze za 3 měsíce
Nabízím přivý... (103)
Bez názvu (42)
Domácí práce ... (27)
Nejnovější reakce
Nejnovější příspěvky
Diskuzní fórum
Vážení uživatelé serveru AkcniCeny.cz,
na stránkách služby Diskuzní fórum můžete aktivně komunikovat s jinými uživateli serveru AkcniCeny.cz a vyjadřovat se k problematice nakupování, vzájemně si sdělovat zkušenosti a obracet se s nejrůznějšími spotřebitelskými otázkami na ostatní návštěvníky.
Výpis diskuze "TESCO JSOU POVODNÍCI !!!"
TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 18. 12. 2003) autor: Mikin
V nabídkovém letáku TESCO byl Discman Smarton za 1499,-. Šel jsem si ho koupit a měli tam jen ceduli: Omlouváme se, toto zboží nemáme !!! Je to jen PODVOD, aby nás nalákali před Vánoci do obchodu. TESCO je xxxxxxx xxxx.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 6. 3. 2004) autor: Soren
Nevím jak vy, ale ja si vcera bez problemu onoho discmana koupil v brnenskem tescu za udavanou cenu a meli jich tam spoustu. obsluha byla trpeliva a vstricna. paklize se vam nektery obchodnik nelibi tak jej zmente. pryc jsou casy, kdy byl jen jeden obchod a jeden druh zbozi. ac se mi to neprilis libi tak tu mame kapitalismus a princip souteze o zakaznika a tim padem i o penize. o zadny podvod se nejedna. zbozi proste zrejme nebylo v dostatecnem poctu. a pouzivat silna slova na obsluhu neni zadne hrdinstvi. kazdy nejak a nekde vydelavame. co dela zamestnavatel je vec jina.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 8. 2. 2004) autor: suky
Tesco mám kousek od bydliště, takže jsem jeho častým návštěvníkem a souhlasím s tím, že se tam setkávám s nefér reklamou. Už jste někdy v Tescu něco reklamovali? Hrůza!!!! Neochota a zbytečné protahování reklamace! Měli by se jít učit do Baumaxu v Shopparku v Ostravě, kde ke mně byli vstřícní a společně jsme ihned našli řešení.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 8. 2. 2010) autor: Most
To samé v mosteckém Tescu. Opravdu je hra, kdo déle vydrží. Dělají z lidí naprostý pitomce. Už tam nekoupíme žádnou elektroniku, to si radši připlatíme jinde.
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 17. 11. 2004) autor: danny
jsem z HK a tady je vse ok nesleduji nejak 2x akcni nabidky a uz vubec nekupuji zbozi od firem jako je smarton elta atd ale pokud byl problem s reklamaci tady v HK je to vsechno OK
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 17. 1. 2004) autor: Janek
jsem na straně TESCO! i já jsem měl velké problémy v prosinci nakoupit od našich velkoobchodů výrobky SMARTON! proste se vyprodali a výhradní dovozce pro ČR je prostě více nedovezl. nemyslíte že je to třeba tím, že prostě objednávek bylo více než dovezených kusů? o vánoce platí jadno: kdo dříve přijde, ten dříve mele.
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 16. 1. 2004) autor: ak
Nezbývá mi než s pisatelem souhlasit, ale nenazíval bych je podvodníky, ale slovem mírnějším. Dopuštějí se tzv. klamavé reklamy. Mohu uvést dva konkrétní případy z posledního letáku:1)Textilní brašna na 24 CD za 49,902)Mikrosistém SMARTON SMC 304 za 1999,-ještě do TESCA kam chodím nakupovat, k dnešnímu dni nedorazil. O brašně na CD to vím naprosto jistě a o Mikro. Smarton mohu uvést pouze to, že na regále byla pouze cenovka 7.1.2004 v 9.00 hod. Na dotaz s letákem v ruce, kde toto zboží najdu, zněla jedna odověď, že není. Druhá odpověď, dnes odpoledne - že ještě nedorazilo a že už asi nepříde. Na tyto situace si každý musí udělat názor sám a vybrat si obchodníka který ............
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 15. 1. 2004) autor: Radovan
Sorry, ale já jsem s Tescem plně spokojen...Prostějov
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 4. 3. 2008) autor: PHC
Taky jsem s Tescem naprosto spokojena. A s reklamaci jsem taky nemela nikdy zadny problem.Tak pa
RE: Re: TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 19. 12. 2003) autor: Tescofil
No na takový xxxxxxx jako ty jsme tu akorát tak zvědavý. Ale hlavně žes přišel a nechal tu aspoň litr za něco cos vůbec nechtěl kupovat. A votomtoje, vole.
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 15. 1. 2004) autor: Mikin
Ty trubko, prober se !!!
RE: Re(2): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 19. 12. 2003) autor: AkcniCeny.cz
Rad bych vas jmenem provozovatele serveru pozadal o slusne chovani, jinak budeme muset sahnout k mazani Vasich prispevku (toto je jiz vas druhy urazlivy prispevek v diskusi). Prectete si Podminky provozu a chovejte se podle toho. Dekuji.
RE: Re(3): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 23. 12. 2003) autor: Tescofil
a vy ste taky pekni xxxxx
RE: Re(4): TESCO JSOU POVODNÍCI !!! (vloženo 29. 12. 2003) autor: Vorech
A Ty jsi nejvetsi CUKOT...
Akční ceny, letáky, akce, slevy zboží
Vyber si svůj dárek!
Odměňujeme každého, kdo navštěvuje AkcniCeny.cz.
Dolce Gusto za 10 korun! Že je to nemožné? Neváhej a PřihoďSi!