Vaše poloha:

Jsou lepší citróny nebo limetky? Poznejte mezi nimi rozdíl!

Máte raději citrony, nebo limetky? Ačkoli jsou tyto dva druhy ovoce v mnohém podobné, existují mezi nimi i překvapivé rozdíly.

Stažení produktů z Kauflandu: Dejte si pozor na Kinder produkty

Obchodní řetězec Kaufland společně s dodavatelem Ferrero varuje zákazníky před nedávným stažením několika Kinder produktů z prodeje. Z důvodu předběžné opatrnosti byly ze sortimentu odebrány vybrané šarže Kinder Happy Hippo, Kinder mléčný řez a další související produkty. Toto preventivní opatření bylo přijato po identifikaci problému s kvalitou jedné ze surovin, což může mít vliv na kvalitu a bezpečnost finálních výrobků.

Připravte se na letní čas: Kdy nás čeká změna?

Letošní přechod na letní čas připadá na noční hodiny ze soboty 30. na neděli 31. března, přesně v době velikonočního víkendu. Tato shodná kombinace nám nabídne nejen prodloužený víkend plný oslav a odpočinku, ale také o hodinu kratší noc před nedělním svátečním dnem.

Becherovka rozšiřuje svůj sortiment: Přichází s lákavou novinkou Orange & Ginger

Ochutnejte osvěžující nálož bylin i šťavnatého ovoce s novou Becherovkou Orange & Ginger.

Kde najdete TOP produkty v akci?

V současné době, kdy ceny potravin neustále rostou, se každý snaží najít způsoby, jak maximalizovat úspory. Obchodní řetězce si tohoto trendu jsou vědomy a reagují na něj nabídkou různých akcí a slev na své produkty, aby vyhověly požadavkům svých zákazníků a umožnily jim výhodnější nákupy.

Hvězdy týdne I Kde nakoupíte na Velikonoce nejlevněji?

Pomocí našeho týdenního přehledu nejlepších akčních nabídek můžete efektivně šetřit svůj čas a plánovat nákupy co nejefektivněji. Zajímá vás, kde nakoupit za nejnižší ceny?

Rýžová voda: Tajná ingredience pro dlouhé vlasy nebo přeceňovaný trend?

V poslední době se rýžová voda stala horkým tématem ve světě péče o vlasy. Lidé ji chválí jako zázračný prostředek pro dosažení dlouhých a zdravých vlasů. Ale je to skutečně tak, nebo je rýžová voda jen dalším přeceňovaným trendem?

Je čas na nový kotel? Vše, co potřebujete vědět o povinné výměně a dostupných dotacích

Zprávy o povinné výměně kotlů jistě neminuly nikoho. Není divu, když se o nich mluví už více než 10 let. Možná ale stále nemáte úplně jasno v tom, kdo všechno bude muset starý zdroj vytápění odstavit nebo vyměnit za nový. Rádi vám vše přehledně vysvětlíme. Navíc poradíme, jak za nevyhovující kotel najít co nejlepší náhradu, a ještě na to dostat státní dotaci.

Dvojí účinek: Jak vápník s vitamínem D ovlivňují riziko rakoviny a srdečních chorob?

Vápník a vitamín D jsou dvě klíčové živiny, které mají zásadní vliv na zdraví kostí a celkového organismu. Nicméně, jejich účinky nejsou omezeny pouze na podporu zdravých kostí. Nedostatek vitamínu D a vápníku může zvýšit riziko mnoha nemocí, včetně srdečních chorob a rakoviny. Zde se podíváme na jejich účinky a důležitost jejich správného užívání.