Vaše poloha:

Aktuální letáky - HECHT MOTORS s.r.o.

HECHT MOTORS s.r.o. slevy HECHT MOTORS s.r.o. prodejny

Reklama

Společnost HECHT MOTORS s.r.o. je přední český dodavatel zahradní techniky působící na trhu již od r. 1994.

Díky velkému zájmu o naši kvalitní zahradní techniku jsme motivováni ve snaze hledat a nabízet stále technicky vyspělejší, dokonalejší a uživatelsky přívětivější výrobky s jednoduchou a rychlou dostupností náhradních dílů. K výrobkům nabízíme samozřejmě také široký výběr příslušenství za vynikající ceny spolu se zajištěnou sítí kvalitních záručních a pozáručních servisů, které pro Vás pečlivě vybíráme.

Daří se nám také otevírat nové reprezentační prodejny - a to v Tehovci- Mukařově, Kolíně, Opavě, Táboře, Liberci a nově i v Benešově u Prahy, včetně zajištěného servisního zázemí. Také naše dceřiná společnost Werco SK získala v roce 2011 nové sídlo společnosti s novou moderní prodejnou, odpovídajícím moderním servisem a dostatečnou skladovou plochou.

V roce 2012 jsme otevřeli novou dceřinou společnost v Polském Bogdanieci s kompletním zázemím a sklady. Již první výsledky nasvědčují tomu, že značka Hecht bude dosahovat velkých prodejních úspěchů i zde.

Velký důraz také klademe na export značky Hecht, která slaví velké prodejní úspěchy na vyspělých trzích v Německu, Velké Británii, Irsku, Finsku, Švýcarsku, Francii, Itálii a v jiných zemích jako Polsko, Lotyšsko, Litva, Estonsko, Rumunsko, Bulharsko a Řecko.