Vaše poloha:

Aktuální letáky - Žabka

Žabka slevy Žabka prodejny

Reklama

Žabka

Cílem sítě prodejen Žabka je spokojenost všech zákazníků. Této vize se snaží Žabka dosáhnout prostřednictvím snadného a pohodlného nákupu, širokého sortimentu, přátelských prodejen, kvalitní obsluhy a celé řady služeb.

Žabku provozuje od roku 2016 společnost Tesco Franchise Stores ČR s.r.o., která je samostatnou společností skupiny Tesco. Jednotlivé obchody Žabka fungují ve formě franšízy. Se stále se rozšiřující sítí prodejen potravin Žabka se setkáme především v Praze a širším okolí, Středních, Západních, Jižních či Severních Čech. Tento fakt se odráží i na otevírací době prodejen Žabka, která je individuální a vychází vstříc dané lokalitě a tamním požadavkům. Otevírací doba v Žabce během státních svátků podléhá aktuálně platnému zákonu.

Na regálech a v chladících či mrazících boxech Žabka najdete pestrou paletu zboží, a to od pečiva přes ovoce a zeleninu, nápoje až po drogerii a vybrané nepotravinářské produkty. Nakupovat lze jak v kamenných obchodech Žabka, tak on-line. Objednávku lze učinit prostřednictvím aplikace Wolt, Bolt a Foodora, kteří s obchodní sítí prodejen Žabka spolupracují. K dispozici je přes 900 položek napříč sortimentem Žabky. Doručování probíhá v okruhu tří kilometrů od spolupracujícího obchodu Žabka a k doručení až k vám domů dojde pomocí kurýrů do 30 minut od objednání.

Kromě stále oblíbenějšího on-line nákupu poskytuje Žabka ve vybraných prodejnách velké množství doplňkových služeb:

  • PPL a Balíkovna – vyzvednutí zboží objednané z některých e-shopů
  • Terminály Sazka – terminálové služby
  • Prodej losů – výherní losy Sazka a Fortuna
  • Dárkové karty – dárkové karty lze uplatnit např. v obchodech Zalando, Alza, Slevomat atd.
  • Dobíjení mobilů – operátoři Tesco Mobile, O2, Vodafone, T-mobile, BLESKmobile
  • Výběr hotovosti – až do výše 1 500 Kč
  • Způsoby platby – platební karty, hotovost, bezkontaktní platby, PaySafeCard, Opencall, stravenky a elektronické stravenky
  • Lékárna – koutek se základními léky prodejnými bez lékařského předpisu

Atraktivnost cen v sítí prodejen Žabka je podpořena akčním letákem Žabka a zaváděním trvale nízkých cen u nejprodávanějších produktů napříč sortimentem. Pokud toužíte po další slevě, prolistujte si pestrobarevný akční leták Žabka. Na stránkách akčního letáku Žabka jsou vyobrazeny desítky akčních položek. Akční leták Žabka je vyvěšen i na iLetaky.cz a AkcniCeny.cz, kde na vás čeká i inspirativní Magazín AkcniCeny.cz. Stačí pouze jeden klik na Magazín AkcniCeny.cz a dostanete se do ráje receptů a rad o zdraví, kráse, domácnosti či rostlinách.

Tipy z akčního letáku Žabka: