Vaše poloha:

Aktuální letáky - Auto Kelly

Auto Kelly slevy Auto Kelly prodejny

Reklama

Auto Kelly je obchodně-logistickou firmou, na kterou se můžete obrátit se vším, co potřebuje (nejen) vaše auto. Společnost se na trhu s autodíly poprvé objevila v roce 1994. V současnosti je Auto Kelly největším distributorem náhradních dílů a příslušenství u nás. Kromě České republiky obchoduje firma Auto Kelly i na Slovensku (od roku 1997) a Bulharsku (od roku 2013). Od roku 2010 je navíc součástí i mezinárodní skupiny RHIAG Group.

Součástí loga Auto Kelly je i heslo „vše pro auta“. Aby společnost těmto slovům odstála, poskytuje Auto Kelly širokou nabídku produktů a služeb vhodnou jak pro maloobchodní, tak i velkoobchodní zákazníky. Nezbytností a téměř samozřejmostí je prodej náhradních dílů a autopříslušenství na osobní, lehké užitkové, nákladní vozy a motocykly. Autodíly a autopříslušenství pochází od více než 450 značkových výrobců. Péče o vaše motorové mazlíčky vám bude poskytnuta ve více než 250 smluvních servisech v síti Auto Kelly Autoservis a nakupovat můžete v síti více než 70 prodejen Auto Kelly poskytující rozvoz zboží až šestkrát denně.

Aby byly vaše nákupy s Auto Kelly co nejpohodlnější, můžete využít přehledného rozdělení objednávek do několika košíků. On-line nabídku zboží Auto Kelly lze prohlížet na všech typech zařízení, jako je PC, tablet a chytrý telefon. Ovládání e-shopu se vždy automaticky přizpůsobí. Navíc, prostřednictvím sekce Můj účet budete mít o všem dokonalý přehled.
Ani Auto Kelly nezapomíná na slevové akce i speciální nabídky. Akční zboží Auto Kelly je prezentováno prostřednictvím týdenních akcí v letáku Auto Kelly.

Pokud patříte mezi ty, kteří neustále nestíhají, zapomínají, ale přitom touží po absolutní kontrole nad svým vozem, vyzkoušejte službu Moje Garáž. Ve virtuální garáži Auto Kelly v současnosti parkuje více než 15 000 spokojených řidičů. Pokud se zdarma zaregistrujete, budete s předstihem upozorněni na blížící se konec platnosti STK/emise i autolékárničky či na servisní prohlídku. Získáte 20 % slevu na autodíly a autopříslušenství pro zaparkovaný vůz, digitální servisní knížku, odměny a mnoho dalšího.

 

Věrnostní program Auto Kelly

Do věrnostního programu Auto Kelly se můžete zaregistrovat online nebo na jakékoliv pobočce Auto Kelly.
Okamžité výhody pro členy věrnostního programu Auto Kelly:
•    Sleva až 20 % na vybrané produkty
•    Možnost využívat služby Moje Garáž
•    Možnost účastnit se online aukcí