-21 %

Kniha básniček Ať nám nejsou cizí tvorové, co mizí

1 ks
Akce do 30. 5.
249,90 Kč  318,00 Kč
249,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kniha s básničkami a krásnými ilustracemi ohrožených zvířat od Kateřiny Kalabis.

Jak velryba černá ochlazuje naši planetu? Čím jsou výjimečná vajíčka rejnoka hladkého a jaký trik na bolavé břicho zná orangutan sumaterský?
Odpovědi na tyto otázky jsou skryté v hravých a fakty nabitých verších o dvanácti zvířatech, ze kterých se přiučí nejen děti, ale i dospělí. Všichni známí i méně známí hrdinové této sbírky básní se řadí mezi kriticky ohrožené druhy, proto v sobě básničky nesou ekologické poselství smísené se špetkou humoru, a především nadějí na lepší zítřky pro tato i všechna ostatní divoká zvířata.

Autorka Kateřina Kalabis je psycholožka, momentálně na rodičovské dovolené. Když své dceři pravidelně četla všemožné básničky o zvířatech, uvědomila si, že jí chybí takové, z nichž by se o zvířatech obě něco dozvěděly. A tak se rozhodla napsat je sama.

 

Rozměry knihy: 21 × 21 cm.

Použití

Kniha je určena všem zvídavým dětem, které mají rády zvířata a rády se o nich dozvědí něco nového. A také všem rodičům, kteří mají blízký vztah k přírodě a její ochraně a baví je si s dětmi o tomto tématu číst.

O výrobci

Kateřina Kalabis pochází z Olomouce, kde žije takřka celý svůj život. Kromě svého rodného města hodně času strávila prací a studiem v Americe nebo Jižní Koreji a cestováním po jihovýchodní Asii. Jedním z hlavních cílů jejích cest vždy byli divoce žijící tvorové v krásné tamní přírodě.
Povoláním je psycholožka, momentálně na rodičovské dovolené. A právě čas trávený s dcerou nad básničkami pro děti ji inspiroval k napsání první básničky o velbloudovi. Netrvalo dlouho a přibyla báseň o jeseterovi, gaviálovi a několika dalších.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Kateřina Kalabis
Škroupova 402/3
779 00 Olomouc
Česká republika