0
K pokladně

Polaris bezobilné granule s Adult s kachním a krůtím

2.5 kg
Původní cena
469,90 Kč
339,90 Kč 135,96 Kč/kg

Značka: Polaris

Země původu:
Česká republika
Popis produktu

Klíčové vlastnosti

  • Super-prémiové granule z Podještědí
  • Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen s běžným stupněm aktivity
  • Receptura bez obilovin
  • čerstvým kachním
  • Hrubý protein 26 % / hrubý tuk 14 %

 

  • Zdravé zažívání: ActiveMOS (zdroj mannan-oligosacharidů), kořen čekanky (zdroj inulinu) a vláknina z psyllia, fungují jako prebiotika a pomáhají tak podporovat zdravé trávení a vyváženou střevní mikroflóru.
  • Posílení imunitního systému: Macrogard Ò (zdroj beta glukanů) spolu s přírodními zdroji antioxidantů jako spirulina, rakytník a bylinky (rozmarýn, tymián a petržel).
  • Zdravá kůže a lesklá srst: Omega nenasycené mastné kyseliny v optimálním poměru podporují zachování přirozené struktury a funkce kůže.
  • Zdravé kostí a klouby: Chondroitin a glukosamin pomáhají udržovat zdravé a flexibilní klouby a chrupavky.
  • Zdravé srdce a zrak: Taurin přispívá k dobrému zraku a k silnému a zdravému srdci.
  • Redukce zápachu výkalů: Extrakt z rostliny yucca.

 

O značce

POLARIS. Přírodní výživa pro zdraví.  V životě potkáte jen několik parťáků, na které se můžete opravdu spolehnout. Kteří jsou tu pro vás vždy, když je potřebujete, kteří vás bezvýhradně milují a nic nečekají na oplátku. Parťáků, kteří vám přinesou radost a stanou se světlem vašeho života – vaši psi.  

Tak jako Polárka, která je naším věrným průvodcem noční oblohou už po staletí a vždy nám ukazovala směr, i naši milovaní psi jsou světlem na naší cestě životem. Nechte své psí mazlíčky zazářit naplno, Polaris jim v tom pomůže.  

Granule Polaris se vyrábí v malebné obci Brniště v Podještědí. K jejich přípravě používáme přírodní ingredience včetně vysoce kvalitního, čerstvě připraveného masa, ovoce, zeleniny a superpotravin, které mají pozitivní vliv na zdraví a vitalitu vašeho mazlíčka. 

Žádná z našich receptur neobsahuje kuřecí, lepek, obilniny, sóju, umělé konzervační látky a barviva.   

POLARIS jsou super prémiové receptury granulí pro psy a kočky, bez obilovin, s čerstvým masem a mnoha blahodárnými přírodními ingrediencemi pro podporu zdraví a vitality vašich mazlíčků.

 

 

Skladovací podmínky
Skladujte v suchu.
Název a adresa výrobce
Partner in Pet Food CZ, s.r.o., Bucharova 1423/6, 158 00 Praha, Stodůlky
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

Vykostěná kachna (25 %), bramborové vločky (20 %), sušená krůta (18 %), hrách (12 %), sušené vepřové (11 %), bramborový škrob, drůbeží tuk, sušené řepné řízky (4 %), hydrolyzovaná živočišná bílkovina, kvasnice (3 %), sušená čekanka (2,5 %), vitaminy a minerály, lososový olej (0,5 %), psyllium (0,5 %), extrakt z yuccy schidigery (0,2 %), spirulina (0,2 %), ActiveMOS (0,2 %), MACROGARD (0,1 %), rakytník (0,1 %), bylinky (rozmarýn, tymián, petržel, 0,1 %), chondroitin sulfát (270 mg/kg), glukosamin sulfát (200 mg/kg).

 

Analytické složky

Hrubý protein 31 %, hrubý tuk 13 %, hrubý popel 8 %, hrubá vláknina 2,5 %, Omega 6 & 3 mastné kyseliny v optimálním poměru 8:1.

 

Doplňkové látky

NUTRIČNÍ DOPLŇKOVÉ LÁTKY V 1 KG: Vitamin A 15 000 m.j., vitamin D3 1 000 m.j., vitamin E 500 mg, vitamin C 140 mg, měď (jako síran měďnatý, pentahydrát) 10 mg, železo (jako síran železnatý, monohydrát) 100 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 2,0 mg, zinek (jako síran zinečnatý, monohydrát) 110 mg, mangan (jako oxid manganatý) 40 mg, selen (jako seleničitan sodný) 0,3 mg, glukosamin 200 mg, chondroitin 270 mg, taurin 200 mg. S antioxidanty.

 

Charakteristika

Krmivo - Kvalita krmiva Superprémiové

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

1092045