-10 %

Eminent

Eminent Granule pro psy malých plemen s hmyzem

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
323,91 Kč  359,90 Kč
161,96 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Eminent pro psy malých plemen se sušenými larvami jsou ideálním krmivem pro vaše psí mazlíčky, kteří trpí alergiemi na běžně používané zdroje proteinů. Nejenže je u krmiva omezena alergenicita, jsou také obohacené o vejce, mají vybalancovaný obsah aminokyselin a jsou nutričně hodnotné.

Také obsažené batáty a žlutý hrách dodávají krmivu důležité vitamíny a minerály, které podporují zdraví trávicího traktu. Toto kompletní krmivo s ohledem na vysoký obsah energie a výbornou chuť potěší i ty nejnáročnější psí chutě.

Použití

Doporučuje se podávat jako kompletní krmivo, které poskytuje vyváženou stravu obsahující potřebné živiny pro silné svaly a vitalitu. Podávejte dle doporučeného množství na obalu, vždy v závislosti na věku, váze a aktivitě psa. Zvířeti také vždy zajistěte nepřetržitý přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost Tekro působí na českém trhu od roku 1991 a specializuje se na výrobu a poradenství v oblasti výživy a zdraví domácích a hospodářských zvířat. Činnosti firmy propojují nejrůznější obory a sortiment – od výživy hospodářských zvířat, která tvoří od začátku základ činnosti firmy, přes výrobu a vlastní vývoj veterinárních léčiv, prodej dezinfekcí a komplexní řešení zoohygieny, až po vývoj a výrobu krmiv a doplňků pro domácí zvířata.

Skladování

Po použití uzavřete obal a skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Tekro, spol. s r.o.
Višňová 484/2
Praha 4, 140 00
Česká republika

Složení: sušené larvy hmyzu (18 %), batáty, žlutý hrách, bramborový škrob, vejce (11 %), drůbeží tuk, hydrolyzované kvasinky, lněné semínko, bramborový protein, kloubní výživa (hydrolyzovaný kolagen, glukosamin, chondroitin sulfát, MSM), prebiotika (fruktooligosacharidy, mannanoligosacharidy), kelpa, betaglukany, extrakt ze zeleného čaje, kurkuma, doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).