-10 %

PrimaCat

PrimaCat Granule pro koťata s kuřecím

400 g
Novinka
Akce do 12. 5.
80,91 Kč  89,90 Kč
202,28 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule PrimaCat s kuřecím masem jsou suchým krmivem, které bylo speciálně vytvořeno pro koťata, březí a kojící kočky. Toto kompletní krmivo poskytuje bohatý zdroj energie a živin, odpovídající jejich zvýšeným potřebám.

S 90 % bílkovin živočišného původu a přidaným čerstvým kuřecím masem zajišťuje krmivo nejen výbornou chuť, ale i kvalitní výživu.

Velikost granulí je speciálně přizpůsobena malým ústům koťátek, což usnadňuje žvýkání a polykání. Bez přidaného cukru, pšenice a kukuřice krmivo respektuje přirozené potřeby a citlivost kočičího trávicího systému. Vyvážený obsah vápníku navíc podporuje správný růst kostí koťat.

Použití

Podávejte suché nebo mírně navlhčené. Ujistěte se, že vaše kočka má vždy dostatek pitné vody. Denní nutriční požadavky vaší kočky se mohou lišit v závislosti na vnějším prostředí, velikosti, stáří a úrovni aktivity. Doporučené denní hodnoty jsou uvedeny v krmné tabulce na obalu výrobku.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Sáček po použití pečlivě uzavřete a skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Dehydrované kuřecí maso 40 %, rýže, oves, čerstvé kuřecí maso 10 %, kuřecí tuk, sušená jablka, lososový olej, pivovarské kvasinky, kuřecí játra, prebiotika MOS a FOS (200 mg/kg), směs superpotravin 500 mg/kg (rakytník, brusinka, šanta kočičí, rozmarýn, řasy). ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 36,0 %, hrubý tuk 18,0 %, hrubá vláknina 2,6 %, vlhkost 10,0 %, hrubý popel 7,0 %, vápník 1,5 %, fosfor 1,1 %, sodík 0,2 %, hořčík 0,1 %, Omega-3 0,35 %, Omega-6 2,5 %. Metabolizovatelná energie: 3950 kcal/kg.