-10 %

Brit

Brit Care Mini Grain-Free Puppy Lamb pro psy

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
323,91 Kč  359,90 Kč
161,96 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Care Mini Grain-Free Puppy Lamb je vysoce kvalitní hypoalergenní krmivo, které je určeno pro štěňata od věku 2 týdnů do 10 měsíců věku a pro kojící feny miniaturních plemen.

Krmivo obsahuje přírodní aditiva, která podporují imunitu a zdravý vývoj štěňat a antibakteriální ochranu pro zdravé zuby. Bylo speciálně navrženo s ohledem na potřeby malých psů, které vyžadují vysokou stravitelnost a lákavou chuť, a to díky použití čerstvého jehněčího masa.

  • Klíčovými benefity jsou stravitelnost a chutnost díky čerstvým proteinům.
  • Nízký glykemický index krmiva – prevence obezity a nižší zátěž trávicího traktu.
  • Podpora zdravého růstu a vývoje.
  • Antibakteriální ochrana pro zdravé zuby.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu výrobku rozdělte během dne na 1–2 stejné porce.  Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou. Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

moučka z jehněčího masa (35 %), bílkoviny z čerstvého jehněčího (20 %), žlutý hrách, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly), cizrna, lněné semeno (5 %), lososový olej (3 %), pohanka, sušená jablka, pivovarské kvasnice, řasy (0,5 %, Ascophyllum nodosum), hydrolyzované ulity korýšů (zdroj glukosaminu, 290 mg/kg), borůvky (250 mg/kg, zdroj polyfenolů 75 mg/kg & flavonoidy 35 mg/kg), výtažek z chrupavek (zdroj chondroitinu, 180 mg/kg), mannan-oligosacharidy (170 mg/kg), byliny a ovoce (rozmarýn, citrusy, kurkuma, 160 mg/kg), frukto-oligosacharidy (110 mg/kg), Yucca schidigera (110 mg/kg), inulin (100 mg/kg), ostropestřec (80 mg/kg), rakytník (80 mg/kg), heřmánek (35 mg/kg), hřebíček (35 mg/kg), šalvěj (30 mg/kg).