-10 %

Eminent

Eminent Granule pro psy s nadváhou

3 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
202,41 Kč  224,90 Kč
67,47 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Eminent pro psy s nadváhou jsou speciálně navrženy pro psy s přebytkem váhy nebo těmi, kteří se s nadváhou potýkají. Díky své receptuře pomáhají dosáhnout ideální tělesné hmotnosti při sníženém energetickém obsahu.

Obsahují dostatečné množství proteinů a tuků, aby zabezpečily potřeby organismu, pomohly redukovat váhu a dlouhodobě ji udržely na správné úrovni. Ingredience jako kuřecí maso, bylinný komplex, prebiotika MOS & FOS, jablka, lněné semínko a hrách zajišťují vyváženou a kvalitní stravu, která podporuje celkovou vitalitu vašich chlupatých přátel.

  • Gluten free – vhodné pro psy, kteří trpí intolerancí na lepek.
  • Obsahuje minimálně 68 % proteinů živočišného původu.
  •  210 g drůbeží moučky v 1 kg krmiva odpovídá 785 g čerstvého masa.

Použití

Doporučuje se podávat jako kompletní krmivo, které poskytuje vyváženou stravu obsahující potřebné živiny pro silné svaly a vitalitu. Podávejte dle doporučeného množství na obalu, vždy v závislosti na věku, váze a aktivitě psa. Zvířeti také vždy zajistěte nepřetržitý přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost Tekro působí na českém trhu od roku 1991 a specializuje se na výrobu a poradenství v oblasti výživy a zdraví domácích a hospodářských zvířat. Činnosti firmy propojují nejrůznější obory a sortiment – od výživy hospodářských zvířat, která tvoří od začátku základ činnosti firmy, přes výrobu a vlastní vývoj veterinárních léčiv, prodej dezinfekcí a komplexní řešení zoohygieny, až po vývoj a výrobu krmiv a doplňků pro domácí zvířata.

Skladování

Po použití uzavřete obal a skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Tekro, spol. s r.o.
Višňová 484/2
Praha 4, 140 00
Česká republika

Složení: kukuřice, sušený (dehydrovaný) drůbeží protein (21 %), hrách, čirok (7 %), rýže, sušená jablka (3 %), rostlinná vláknina, lněné semínko, drůbeží tuk, hydrolyzovaná drůbeží játra, psyllium, CLA - konjugovaná kyselina linolová (0,5 %), kokosový olej, MOS (mannanoligosacharidy), FOS (fruktooligosacharidy), beta-glukany, taurin, L-karnitin, bylinný komplex (kopřiva, plod anýzu, Yucca schidigera), glukosamin, chondroitin sulfát, kurkuma, zelený čaj, doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).