-10 %

AKINU

Akinu Mlska Kotletky pamlsek pro psy

100 g
Novinka
Akce do 12. 5.
38,61 Kč  42,90 Kč
386,10 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mekké kotletky Akinu jsou masová pochoutka, která se snadno kouše a je proto vhodná i pro starší psy. Jsou skvělé jako rychlá odměna, kterou můžete využít jako pamlsek při procházce nebo tréninku.

  • snadno se koušou
  • vhodné pro štěňata a starší psy
  • vhodné jako odměna při tréninku

Použití 

Podávejte jako pochoutku za odměnu. Zajistěte zvířeti vždy přístup k čerstvé pitné vodě. Nepodávejte zvířeti absorbent vlhkosti (malý sáček uvnitř balení). 

O výrobci

Akinu je česká společnost, která působí na trhu již od roku 1993. Firma je výrobcem krmiva a chovatelských potřeb pro psy, kočky a ostatní domácí mazlíčky.

V roce 1992 neexistoval rozvinutý trh s krmivy a chovatelskými potřebami jako dnes. V té době se pejskům vařilo maso s různými přílohami. Maso pro psy se kupovalo na jatkách, a proto časem ukončili příležitostný prodej masa a v roce 1993 si otevřeli vlastní firmu.

Skladování

Skladujte v originálním balení v suchu a chladu. Po otevření opět pečlivě uzavřete. Spotřebujte do 7 dnů po otevření.

Výrobce

AKINU CZ s.r.o.    
Mělnická 338
277 01 Dolní Beřkovice
Česká republika

Složení: obiloviny, maso a výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, syrovátkový derivát, oleje a tuky, minerální látky. Doplňkové látky: konzervanty, barviva.Analytické složky: hrubý protein 11,7%, hrubá vláknina 1,5%, hrubé oleje a tuky 4,5%, hrubý popel 4,9%, vlhkost 17,2%.