Výhodná cena

Carnilove

Carnilove Kapsička pro kočky – pstruh a echinacea

85 g
Novinka
Nabídka do 12. 5.
39,33 Kč 
462,71 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kapsička Carnilove obsahuje kousky masa z divokého pstruha ve filetech, které zajisté potěší nejednu kočku. Dále je obohacena třapatkou nachovou a dalšími lesními a lučními bylinami, které napomáhají k výborné stravitelnosti.

  • vysoký obsah masa a vnitřností divokého původu
  • bez obilnin, brambor a sóji
  • hypoalergenní
  • bez GMO, konzervantů a barviv
  • vhodné pro dospělé kočky

Grain free

Grain free je označení krmiva pro psy i kočky, jež neobsahuje žádné obiloviny. Je vhodné pro zvířata s citlivým zažíváním, alergiemi či přecitlivělostí na některé složky běžných krmiv.

Použití

Lze použít jako kompletní krmivo nebo chutný topping ke granulím. Pro dosažení nejlepší chuti podávejte v pokojové teplotě. Dbejte, aby váš kočičí společník měl vždy přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě bez přímého slunečního záření. Otevřené balení můžete zamrazit, nebo jej skladujte v chladničce a spotřebujte do tří dnů.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

85 % maso ve filetech (71 % kuře, 14 % pstruh), 12 % vývar, 1 % echinacea, 1 % lněný olej, 0,5 % minerály, 0,5 % zeleninový škrob