-10 %

Brit Care

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Sensitive pro kočky

400 g
Akce do 12. 5.
116,46 Kč  129,40 Kč
291,15 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní krmivo pro dospělé a sterilizované kočky s citlivým trávením s příchutí čerstvého králičího masa. Hypoalergenní bezobilná receptura podporuje zdraví ledvin a správné fungování močových cest. Obsahuje ovoce a bylinky, bohaté na přírodní antioxidanty a vitamín E, které chrání organismus a udržují imunitní systém po celý život vaší kočky silný.

  • Podporuje zdraví srdce a oběhové soustavy.
  • Pomáhá udržovat optimální tělesnou kondici.
  • Udržuje optimální pH moči.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce rozdělte během dne na 3–5 stejných porcí. Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou. Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care.

Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku Vaší kočky. Zajistěte, aby měla Vaše kočka vždy dostatek čerstvé pitné vody. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem a po otevření opět zavřete. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obale.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

čerstvé králičí maso (26 %), dehydratovaný králík (26 %), žlutý hrách (16 %), cizrna (10 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 6 %), sušená jablka (6 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), pivovarské kvasnice (2 %), semena a slupky psyllia (1 %), lněné semínko (1 %), sušená lichořeřišnice (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg).