Výhodná cena

Carnilove

Carnilove True Fresh Granule pro kočky – kuře

1,8 kg
Nabídka do 12. 5.
324,18 Kč 
180,10 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní krmivo pro kočky s čerstvým kuřecím masem je obohaceno o brusinky, tymián, rozmarýn a hrách. Díky nim pomáhá udržovat tělesnou kondici a podporuje budování silné imunity. Jeho receptura je navržena dle nutričních potřeb dospělých a sterilizovaných koček.

  • čerstvé kuřecí maso jakožto zdroj aminokyselin s nízkým množstvím tuku
  • brusinky, rakytník a borůvky pomáhají udržovat optimální pH moči
  • obsažené antioxidanty mohou chránit organismus před infekcemi způsobenými bakteriemi, viry a parazity

Použití

Pokud podáváte krmivo Carnilove poprvé, přimíchejte malé množství ke stávajícímu krmivu a postupně zvyšujte podíl krmiva Carnilove. Můžete podávat suché nebo smíchané s mokrým krmivem. Doporučená denní dávka je uvedená v tabulce a může se měnit v závislosti na věku, velikosti, aktivitě a prostředí. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody. Doporučená denní dávka je uvedena na obale. 

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem. Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu. Po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Recenze získané od služby Testuj.to (nejedná se o recenze zákazníků společnosti VELKÁ PECKA s.r.o., ale o recenze získané od společnosti Testuj.to s.r.o. Bližší informace ohledně fungování této služby se můžete dočíste zde: https://www.testuj.to/jak-to-funguje)

Petra – 5 hvězdiček

Krmivo pro kočky Carnilove True Fresh Car Chicken mě hned upoutalo krásným obalem. Po nasypání do misky jsem nenápadně naší Lilinku pozorovala. Přišla očuchala a pustila se do toho.Miska byla po chvilce prázdná a já moc šťastná, protože Lili je dost vybíravá.Granulky jsou opravdu malé což je perfektní.Moc příjemně voní.Krásně se jí leskne srst.Za Lili a za mě naprostá spokojenost.

+ Velikost granulí

- Nic

 

Lucie – 5 hvězdiček

Tyto granule, které jsou s čerstvým masem a bez obilovin našemu kocourkovi Sallymu velice chutnají, jsou drobné a velice hezky voní po mase. Testovací jsme měli kuřecí. Po jídle je vždycky spokojený a krásně si vrní....Navštěvuje nás koťátko od sousedů, ale i když je krmivo určené pro dospělé, tak i jemu voní a velice chutná...

+ Hlavní složka je čerstvé kuřecí maso 70%

+ Také obsahuje spoustu vitamínů, které jsou prospěšné pro krásně lesklou srst

+ Krmivo obsahuje tymián, brusinky a rozmarýn, které se starají o imunitu

+ Vyrobeno ČR

+ Snadný přechod z jiné značky na tohle krmivo

- Nic

 

Hana – 4,5 hvězdiček

Granule mě po rozbalení překvapily svou vůní, strukturou a velikostí. Kocourek jich nesnědl takové množství jako u jiných dobarvovaných a dochucovaných granulí, ale byl zasycený a spokojený. Jeho srst je i nadále krásně lesklá a nezaznamenala jsem žádné trávící či jiné potíže. Granule můžu jen doporučit.

+ velikost granulí

+ přírodní složení

 

Michaela – 4, 5 hvězdiček

Granule mají dobré složení, čerstvé maso přidáme do směsi jde vidět a cítit hned po otevření pytlíku. Voní velmi příjemně a na pohled a omak vypadají granule jakoby mastnejsi. Trochu mi vadí množství hrubého popele. Kočka části samotné i polité vývarem či kapsičkou. Bez problémů. Srst se nezměnila. Takže nemám porovnání. Stolice pravidelná a pevná žádný průjem.

+ Vekolist granulí

- Mnozstvi hrubého popela

 

Ivana – 5 hvězdiček

Granule mají skvělé složení a krásně voní po mase. Našim kočkám opravdu chutnaly, daly jim dokonce spontánně přednost před svými obvyklými, také prémiovými granulemi. Mladší z koček se mi po nich zdála ještě energičtější než jindy, je-li to vůbec možné.

+ Složení, vůně

- Cena je vyšší

 

Monika – 4,5 hvězdiček

Hned jak jsem je otevřela, přepadla nás krásná vůně granulek. Nejdřív jsem si myslela že, se do nich nepustí ale pustila. Jsem si jistá že tohle jsou naše granule číslo jedna. Nezpozorovala jsem nějaké problémy ani s trávením, či s vykonáním potřeby.

+ Balení

+ Vůně

+ Velikost granulek

 

Kamila – 5 hvězdiček

Našim kočičkám moc chutná . Vždy si vyberou Carnilove True Fresh Cat Chicken raději než ostatní značky. Stačí otevřít pytel a už běží a jejich misticka je vždy skoro prázdná . Nestačím dosypávat. Budu v budoucnu kupovat tyto granule i kvuli jejich složení .

+ složení

 

Lucie – 5 hvězdiček

Granule kočce chutnají a mně osobně velmi voní. Zlepšila se jí kvalita srsti a obecně mi přijde, že má menší hlad a nepožaduje tolik kapsičky. Vyhovuje mi uzavíratelné balení, které zadržuje vůni, takže není třeba je přesypávat do krabice. Celkově jsem já i kočka dost spokojené.

+ vůně

+ balení

+ chuť

+ výživnost

 

Nikola – 5 hvězdiček

Mám 10 měsíčního kocoura mainské mývalí kočky, na krmivu se mi líbí, že je skutečně s vysokým obsahem čerstvého masa, což pro kočku jakožto masožravce naprostá pecka, vyhovuje nám, že granulky jsou větší a ne úplně pidi, jelikož mainy jsou velké kočky a ne každé granule koušou a tak se občas stane, že jim může zaskočit. Taky se mi na řadě true fresh líbí, že granule nejsou na první pohled tak extrémně mastné jako v klasické holistické řadě Carnilove. Granulky kocour baštil a chutí, za nás můžeme Doporučit!

+ Velikost granulí

+ Nejsou tolik mastné na pohled

+ Množství čerstvého masa v granulích

+ Kocourovi chutnali

- Snědl je moc rychle

 

Sabina- 4 hvězdičky

granule velikostně stejně velké, jako u ostatních druhů této značky, naší kočce chutnaly, avšak vůně není tak výrazná, jako např. u jiných příchutí (kupujeme standardně Duck&Pheasant od této značky) tudíž kočka k nim opravdu přišla ,,až měla hlad''... chuťově však zřejmě v pořádku, neboť zůstala prázdná miska

+ složení

+ velikost granulí

 

Petra – 4 hvězdičky

Krmivo Carnilove True Fresh Cat Chicken mé jedné hodně vybíravé kočce nechutnalo. Druhá kočka se do granulek s chutí pustila. Granule mají fajn složení a jsou malinkaté a pěkně voní. Stolici má po nich dobrou a co se týče kondice, tak mi přijde pořád stejná.

+ Velikost granulí

+ Vůně

 

Lucie – 4,5 hvězdiček

Příjemná velikost granulek, příjemná vůně. Kočky se hned snažily otevřít pytlík:) kočkám chutná, nevypadá že by jim nevědělo, i zažívání v pořádku. Líbí se mi i složením, kocka je masozravec, tím pádem protein živočišného původu je nutnost. Také se mi líbí, že je vhodná pro kastrovane kočky.

+ Velikost granulek

+ Prijemna vůně

+ Kočkám chutná

+ Mají pevné "bobky" :)

- Nic

 

Simona – 4,5 hvězdiček

Musím povedať, že moja mačka je s ním veľmi spokojná! Odvtedy, čo jej podávam toto krmivo, jej srst je hustejšia a lesklejšia ako kedykoľvek predtým. A to, že mu chutí, je vidieť na tom, že mi ho vždy dokáže zjesť až do poslednej granule! Vynikajúca kvalita prísad: krmivo obsahuje čerstvé mäso, ktoré poskytuje mačkám potrebné živiny. Takže ak hľadáte pre svoju mačku kvalitné a chutné krmivo, určite skúste.

+ kvalita prísad

+ cena

+ chutí :)

- nič

 

Eva – 5 hvězdiček

Můj kocour je v granulích strašně moc vybíravý vždycky když koupim nějaké dá si jen jednou a pak už je nechce ale tyhle mu strašně chutnají ze je před nim musim schovávat aby je nesnědl najednou.Krásně voní a nejsou v nich žádné zbytečne věci.Budu kupovat určitě dál.

+ Balení,obsah,vůně

- mizí az moc rychle

 

Kamila – 3 hvězdičky

Oběma kočkám granule velice zachutnaly. Ihned se na ně vrhnuly a několik dnů neměli zájem o nic jiného. Nicméně po týdnu jsem si všimla zhoršení srsti a pokožky obou koček a samovolnému odstoupení od těchto nových granulí ke granulím původním. Produkt bych tedy sama kočkám v budoucnu nezakoupila.

+ Balení

- Zhoršení srsti

- Suchá pokožka

 

Jan – 4,5 hvězdiček

U nás mají granule od Carnilove největší úspěch. Nejvíce našemu kocourovi jedou kuřecí, které právě i testujeme, takže za nás naprostá spokojenost. Ideální velikost a Foxymu jako jedny z mála opravdu chutnají…Jsme hodně masový, takže oceňujeme složení granulek a jiné nekupujeme. Super.

+ Složení

+ Druhy příchutí

- Dražší ale kvalitní

- Dost bobků ve wc :-D

 

 

Denisa – 4,5 hvězdiček

Krmivo naší kočce moc chutná. Nezvrací ho. Krmivo nesmrdí a ani záchod po tomto krmivu není cítit. Náš mazlík je 10 let stará kočička nekastrovaná, která nebyla na toto krmivo zvyklá. Přechod na nové krmivo jí nedělal problém. Jakmile zašustím sáčkem, běží jako bych jí dávala pamlsek. Krmivo je sice trošku dražší, ale blaho kočičky mi je přednější.

+ chutné

+ nesmrdí (ani záchod)

+ hebká lesklá srst

+ obsah čerstvého masa

- vyšší cena

 

Kristýna – 5 hvězdiček

Krmivo pro kočky Carnilove True Fresh Cat Chicken je skvělý produkt pro všechny kočky, které milují kuřecí maso. Obsahuje 70% kvalitního masa a žádné obiloviny, což je velké plus pro kočky s alergiemi nebo citlivým trávením (to se týká i mojí kočky). Prebiotika v krmivu podporují zdravou trávicí soustavu, a také obsahuje další přírodní ingredience, jako jsou bylinky, ovoce a zelenina. Moje kočka si toto krmivo velmi oblíbila a vidím, že má po něm zdravou srst a dobrou náladu. :)

+ obsahuje hodně % masa a žádné obiloviny

+ kočka je z něj nadšená:)

- nic

 

Zuzana – 4,5 hvězdiček

Granule mají vynikající složení bez přidaných obilovin s vysokým obsahem masa. Moji kocouři byli tak nedočkavý, že se mi do pytle s granulemi prokousali viz fotka. Velice jim chutnají již od prvního nasypaní do misky, ihned se do nich pustili. Příjemně voní a mají po nich hladkou srt. Výhodu je malá až střední velikost granulí, které zvládnou kočky bez problémů rozžvýkat.

+ Vysoký obsah masa

+ Bez přidaných obilovin

+ Vůně

+ Velikost granulí

+ Hladká srst

+ Znou uzavíratelný pytel

- Špatná úprava zažívání (více zapáchají výkaly)

 

Tereza – 4,5 hvězdiček

Ve chvíli, kdy balení otevřete na Vás vyskočí vcelku nevábná vůně granulí, což ovšem přikládám balení, které je sice krásné, ovšem zřejmě ve složení (plastu) v němž jsou granule baleny obsahuje něco, co opravdu musí vyčichnout, což je dnes ovšem běžné, nevidím to jako problém pouze u tohoto výrobce. Co se týče granulí samotných, kocourovi velice chutnají, zdá se, že ho navíc opravdu nasytí a nemá hlad několikrát denně, stolice pevná, složení považuji za plnohodnotné. Za našeho macíka tedy určitě ano.

+ Složení

+ Kvalita

+ Chuť

- Vůně granulí po otevření

 

Kateřina – 5 hvězdiček

Kocour byl po otevření balení granulí naprosto nadšen. Vůně velmi příjemná, vzhled granulí bezvadný, žádné zlomky, nebo drobky. Velikost akorát úměrná potřebám kočky. Po nasypání granulí do misky kocour zbystřil a ihned začal ochutnávat. Porce v něm zmizela rychlostí blesku. Po delší době jsem si všimla spokojené kočky s lesklou srstí, nepřibírá ani nehubne, je plný energie. Složení je bezkonkurenční. Doporučujeme!

+ Vůně a vzhled granulí

+ Dsign obalu

+ Složení

+ Chuť s jakou kočka jí

+ Lesklá srst po delší době

+ Vitalita kočky

+ Žádné zažívací problémy

 

Zuzanka – 4, 5 hvězdiček

Naší kočičce granule vyhovují. Má ráda malé kulaté, takže tvar ideální. Jakmile se nasype do misky, tak je za chvíli vyluxovaná. Tyhle granule jsem si vybrala hlavně kvůli ceně vs složení a musím říct, že jsem velmi spokojená. Doporučuji každému, kdo chce kvalitně krmit své miláčky.

+ Tvar granulí

+ Chuť granulí

+ Cena

+ Kvalita složení

 

Alžběta – 4,5 hvězdiček

Vůně granulí sice nic moc ale zato nasi kočičce moc chutnají hned je začala papat a vždy netrpělivě čeká až dostane znovu ? Přijde nám že jak dáváme Carnilove tak je srst příjemně jemná a lesklá.. Určitě bychom koupili znovu a doporučujeme určitě vyzkoušet..

+ Hezké balení které uzavíratelné.

 

Markéta – 4,5 hvězdiček

Za mě spokojenost, je pravda že jedna kočička mi je hned první den vyzvracela, ale pak už bylo vše naprosto v pořádku, všechny moje kočky byli naprosto spokojený (těšili se každý večer kdy je krmím granulemi) a běhali mi pod nohama dokud nenasypu plnou mističku. 9/10

+ Malý tvar granulek pro vybíravý kočky

+ Každý den snědli vše

- Nic

 

Daniela – 5 hvězdiček

Granule naší kočce velice chutnali. Již od začátku se k nim měla. Složení považuji za kvalitní a jsem ráda, že jsme je mohli zkusit. Určitě je kočičí pořídím i v budoucnu. Změnu v kondici nebo lepší kvalitě srsti jsme nezaznamenali po tak krátké době.

+ Obal

+ Složení

- Nic

 

Michaela – 5 hvězdiček

Při rozbalování naše kočka asistovala, když zaregistrovala lákavou vůni masa. Při každém zašustění sáčku byla vždy v pozoru a čekala na další dávku. :-) Složení mě velmi mile překvapilo, proto mě lákalo vyzkoušet. Moc jí chutnaly, jen by nám pro našeho žrouta vyhovovaly větší kusy , aby je rouskousala a jedla pomaleji.

+ Chutné

+ Voňavé

+ Hodně zasytí

 

Pavla – 5 hvězdiček

Granule chutnají všem třem kočkám a to dvě z nich jsou více mlsné a vybíravé. Jsou spíše menší velikosti, snadno je tedy koušou, voňavé. Asi i hodně zasytí, protože tak rychle v misce neubývají. Myslím si, že i ta nejmlsnější kočička by je tedy v pohodě jedla :-) Kakání také v pohodě.

+ velikost granulí

+ Vůně

- chutnaly, tak že nic :-)

 

Hana – 5 hvězdiček

Naši kocouři - dvojčata - jsou velmi vybíraví. Přesto jim tyto granule okamžitě zachutnaly. Vůně granulí byla patrná ihned po otevření sáčku. Oceňuji vysoký podíl masa - plně nahrazuje krmení čerstvým masem. Velikost granulí je také plně vyhovující, v misce tak nezůstávají nakousané zbytky, ke kterým se kočky už nevrací. Po testování se zlepšila kondice kocourů, oceňuji přírodní přísady a obsah antioxidantů.

+ Vůně granulí

- Vše v pořádku.

 

Aneta – 5 hvězdiček

S granulemi jsme já i kočka maximálně spokojení. Přecházeli jsme na tuto značku právě v době, kdy byla kočka po úrazu tlapky a trpěla nechutenstvím, kdy přestala úplně žrát. Po přechodu je miska opět prázdná. Granulky jsou tak akorát malé, krásně voní a 70% obsah masa je top. Určitě u této značky zůstaneme.

+ Obsah masa

+ Vůně

+ Velikost balení

+ Uzavíratelný sáček

+ Velikost granulí

 

Sára – 5 hvězdiček

U granulí musím pochválit zejména složení a vysoký obsah masa. Jsou kvalitní a hlavně bez obilovin a brambor, což je skvělé. Kočce moc chutnaly. Většinou nové granule moc nejí, ale Carnilove jsme zkusily poprvé a hned je jedla a moc jí chutnají. Hned co jdu dosypat granule, nadšeně běží a jde jíst. Kočička je spokojená, takže já taky. Co bych ještě vyzdvihla je znovu uzavíratelné balení.

+ složení

+ kvalita

+ lehká stravitelnost

+ obal

 

Iveta – 5 hvězdiček

Granule jsem kocourovi nasypala hned po rozdělaní, aby je ochutnal. Tipuju, že mu chutnají, protože jich snědl hned dost a mňoukal, že chce doplnit misku. Je super, že granule jsou s čerstvým masem a brusinkami, které pomáhají na zdravé močové cesty. Granule jsou vhodné pro kastrované kočky, což ten můj je.

+ kocour je spokojený

+ jsou z čerstvého masa

+ jsou tam i brusinky

+ jsou pro kastrované kočky

 

Viktor – 5 hvězdiček

Carnilove True Fresh Cat Chicken granule mě jako páníčka britského 5letého kocoura Mikeše velmi příjemně překvapily. Granule mají výraznou vůni po kuřeti, což je pro mého kočičího mazlíčka velmi lákavé a plnou miskou se nenechal dlouho pobízet. Hned se po nasypání do granulí vrhl a spokojeně se oblizoval. Velikost granulí i jejich kulato-placatý tvar, jsou ideální, nejsou ani velké ani mrňavé. Co mě opravdu dostalo bylo složení, bez obilovin a mají 70% podíl kuřecího masa, hrachovou mouku a poté bylinky. Velmi jednoduché a přírodní suroviny bez zbytečných konzervantů chemie, a hlavně hromady lepku a pšeničné mouky. Pokud chcete kvalitu, u této značky ji naleznete.

+ BEZ LEPKU

+ TVAR GRANULÍ

+ VYSOKÝ PODÍL MASA

+ CHUTNALO KOCOUROVI

+ VŮNĚ

+ KVALITNÍ SLOŽENÍ

- NENAŠLI JSME S KOCOUREM

 

Ondřej – 4,5 hvězdiček

Tento superprémiový produkt naší kočce velice chutná. Doslova hltá každou granulku, jsou malé a tak zvládá i více kousků naráz. Snažím se střídat superprémiové produkty a tento jsem měl pouze na zkoušku, každopádně určitě ho zařadím mezi objednávané produkty.

+ Kočka má opravdu chuť k jídlu

- možná až příliš malá velikost granulí, na chuti to ale evidentně neubírá

 

Markéta – 5 hvězdiček

Tyhle granule kocourovi opravdu hrozně moc chutnaly, hned po otevření pytlíku se začal ochomýtat kolem granulek, po nasypání první dávky misku doslova vylízal, hltal tohle krmivo opravdu šíleně...? Musím říci, že kocour je spokojený po krmení, kvalita srsti je též adekvátní. Vůně granulí není dvakrát lákavá, ale kočce nevadí, složení je taky super.

+ Praktičnost balení

+ Jednoduché dávkování

 

Eva – 4,5 hvězdiček

Granule pro kočky Varnilove True Fresh Cat Chicken 4 kočku okamžitě zaujaly hned po vybalení. Velikost granulí je tak akorát, voní doopravdy po kuřecím mase. Naši kočičce doopravdy chutnají, je po nich vitální a srst se hezky leskne. Obal granulí je velmi praktický, znovu otevíratelný pásek hezky drží a granule nestrácí svou vůní a ani nevlhnou. Granule velmi doporučuji.

+ Velikost granuli

+ Vůně

+ Obal

+ Sozeni granulí

 

Sabina – 5 hvězdiček

Carnilove krmivo pro kočky nás mile překvapilo ? náš kocourek jen tak něco nesní a do těchto granulek se doslova zamiloval. Mají dobrý kulatý, malý tvar takže se kocourovi dobře jí a i vůně je na granule ucházející ? za nás mohu rozhodně doporučit ♥️?

+ Naprostá spokojenost celkového produktu

- Nic jsme nenašli

 

Eva – 5 hvězdiček

Granule mají vysoce kvalitní složení, ve kterém nechybí velký podíl čerstvého masa a přírodní složky pro správnou činnost močového ústrojí. Granule chutnají i mému jinak vybíravému kocourovi, který preferuje typ granulí pro mlsné kočky. Po konzumaci granulí kocour působí spokojeným a vitálním dojmem.

+ Složení

+ Velikost

+ Vůně

 

Kateřina – 5 hvězdiček

Granulky po otevření krásně voní. Charlie nejprve koukal nedůvěřivě. Poté ochutnal první granulku a zabořil čumáček a začal mlaskat. Zdá se mi živější a spokojenější. Složení granulí mě mile překvapilo. Je super že zde nejsou obiloviny a je zde velký podíl masa. A celkem dost vitamínů. A na to že je náš Charlie tak trochu rozmazlený na jídlo tak tyto mu chutnají. Takže mohu jen doporučit. Pokud chcete dát své kočce to nejlepší tak neváhejte a jděte do toho. Charlie a Katka

+ Vůně

+ Složení

+ Velikost granulek

- Nic

 

Složení: čerstvé kuře(70 %), hrachový protein, červená čočka, pohanka (4 %), přírodní aromata, kuřecí tuk, lososový olej(1 %), chlorid sodný, chlorid draselný, sušená řasa (Ascophyllum nodosum, 0,5 %), protein okřehku(Lemna) (0,5 %), hrachová mouka, sušený rakytník řešetlákový (0,2 %), sušený kořen zázvoru (0,1 %),sušené borůvky (0,1 %), sušený rozmarýn (0,1 %), sušená klikva (vaccinium oxycoccos) (0,1 %), sušený tymián (0,1 %), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,015 %), kořen čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,015 %), juka schidigera (0,008 %).
Analytické složky: hrubý protein 35,0 %,hrubý tuk 13,0 %, vlhkost 10,0 %, hrubý popel 9,6 %, hrubá vláknina 3,8 %, vápník 1,1 %, fosfor 0,8 %,sodík 1,2 %, hořčík 0,04 %, omega-3 mastné kyseliny 0,5 %, omega-6 mastné kyseliny 1,3 %, EPA(20:5 n-3) 0,15 %, DHA (22:6 n-3) 0,2 %. Nutriční doplňkové látky v 1 kg: vitamín A (3a672a) 20000IU, vitamín D3 (3a671) 800 IU, vitamín E (3a700) 600 mg, vitamín C (3a312) 300 mg, taurin (3a370)2500 mg, cholinchlorid (3a890) 3000 mg, L-karnitin (3a910) 100 mg, biotin (3a880) 2 mg, niacinamid(3a315) 50 mg, jód (3b201) 4 mg, zinek (3b606) 120 mg, mangan (3b504) 55 mg, měď (3b406) 10 mg,železo (3b106) 45 mg, selen (3b810) 0,2 mg, L methionin (3c305) 5000 mg. Obsahuje antioxidanty schválené EU: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306(i)), askorbyl palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Metabolizovatelná energie: 3570 kcal/kg