-18 %

PreVital

PreVital Granule pro sterilizované kočky krůtí

1,4 kg
Akce do 26. 5.
139,90 Kč  170,91 Kč
99,93 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty PreVital.

Kompletní granulované krmivo s krůtím masem pro sterilizované kočky. Podporují zdraví močového ústrojí a správné trávení. Jsou lehce stravitelné a obsahuje správný poměr proteinu, tuku, karbohydrátů, vitaminů a minerálních látek. To vše pomáhá k zachování dobré kondice, zdraví a spokojenosti vašeho mazlíčka.

Použití

Krmivo je připraveno k servírování a podává se suché nebo zvlhčené vodou, případně vývarem. Denní dávka uvedená na obale je pouze doporučená. Denní krmnou dávku upravte podle stavu a věku vaší kočky, dále také dle výkonu, kondice a ročního období.

U některých koček trvá návyk na nové krmivo déle, proto při přechodu na nové krmivo podávejte snížené dávky a přímíchávejte je do krmiva, na které je vaše kočka dosud zvyklá. Kočka musí mít neustále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Partner in Pet Food je jednou z největších společností na výrobu krmiv pro domácí mazlíčky v rámci evropského trhu. Jejich výrobky, té nejvyšší kvality, se prodávají ve 38 zemích, jak na maloobchodním trhu, tak ve specializovaných prodejnách.

Skladování

Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 6
158 00  Praha 13
Česká republika 

obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (18 %; z toho 4 % krůtí v zelených, oranžových a přírodních granulích), bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu (2 % celulóza, 2 % řepné řízky), kvasnice (2,5 %), minerální látky