-21 %

Eucerin

Eucerin SUN dětský sprej na opalování SPF50+ 250ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
729,90 Kč  929,90 Kč
729,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Eucerin Dětský sprej na opalování Sensitive protect s velmi vysokou ochranou 50+ je přípravek na opalování pro děti vyvinutý speciálně pro zklidnění a ochranu citlivé dětské pokožky před spálením, který snižuje riziko dlouhodobého poškození pokožky vlivem slunečního záření. Je také vhodný pro atopickou pokožku. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrální a fotostabilní UVA/UVB filtry* poskytující velmi vysoký stupeň ochrany před UV zářením s licochalconem A pro neutralizaci volných radikálů vyvolaných UV zářením a vysokoenergetickým viditelným světlem. Obsahuje také kyselinu glycyrrhetinovou, která podporuje vlastní mechanismus pokožky na obnovu DNA. Bez parfemace, extra voděodolný, obsahuje technologii značky Eucerin "Proti skvrnám po vyprání"**. V praktickém spreji s pumpičkou pro snadnou aplikaci. Klinické i dermatologické testy prokázaly, že je vhodný pro citlivou dětskou pokožku, včetně pokožky s atopickou dermatitidou. ** Skvrny od opalovacích přípravků jsou po vyprání méně viditelné. *Odpovídají přísným standardům kladeným na ochranu před UVA a UVB zářením asociací Cosmetics Europe. Úroveň ochrany před UVA zářením je vyšší než je požadováno dle EU norem. Pro kojence od 3. měsíce věku života. Balení obsahuje 250 ml.

Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VPHexadecene Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, AcrylatesC10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Dávkování: Před sluněním naneste na pokožku v dostatečném množství a aplikaci pravidelně opakujte - zejména po plavání, pokud jste se zpotili nebo po sušení ručníkem. Před použitím protřepat. Aplikujte na pokožku v dostatečném množství.

Kontraindikace: Neaplikujte přímo na obličej. Použití menšího množství významně snižuje úroveň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, a to i po použití sluneční ochrany. Přílišné vystavování pokožky slunci představuje vážné zdravotní riziko. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunci.

Výrobce: Beiersdorf

EAN: 4005800322440