-11 %

PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Sirup proti kašli 125ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
309,90 Kč  349,90 Kč
309,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. PURESSENTIEL Sirup proti kašli je zdravotnický prostředek se 100% přírodním složením. Zmírňuje kašel již od prvního dne používání. Zklidňuje kašel vyvolaný infekcí dýchacích cest. Omezuje tvorbu hlenu. Zmírňuje podráždění a chrání sliznice. Snižuje frekvenci kašle. Ulevuje od bolesti. Vhodné pro dospělé a děti od sedmi let. Balení obsahuje 125 ml.

Rostliny: Tekutý extrakt z propolisu, extrakt z bobulí aceroly (Malpighia glabra), extrakt z kořene proskurníku lékařského (Althaea officinalis), extrakt z pupenů borovice (Pinus sylvestris), extrakt z kořene echinacey (Echinacea purpurea), extrakt z kvetoucích vrcholků divizna velkého (Verbascum thapsus) , EOBBD esenciální oleje (éterické oleje botanicky a biochemicky definované): eukalyptus (Eucalyptus radiata), citron (Citrus limonum), rozmarýn (Rosmarinus officinalis), máta peprná (Mentha piperita). Rostlinný glycerin, fruktóza, voda, med, koncentrovaná fíková šťáva, koncentrovaná citronová šťáva.

Dávkování: Před použitím protřepejte. Děti (7 a více let): 1 celá odměrka 5 ml, 3x denně, celkem 15 ml, po dobu maximálně 5 dnů. Dospělí: 2 celé odměrky 5 ml, 3x denně, celkem 30 ml, po dobu max. 5 dnů.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku. Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám, dětem pod 7 let a osobám s alergií na produkty z medu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace produktu může mít projímavý účinek. Neotevřenou lahvičku skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do dvou týdnů.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3701056800404