Vaše poloha:

Air Wick Freshmatic Max Náplň 250ml, vybrané druhy

Air Wick Freshmatic Max Náplň 250ml, vybrané druhy

Aktuální slevu na Air Wick Freshmatic Max Náplň 250ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Air Wick , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo ostatní drogerie.

Zbývá 8 dní

Platí do: Sobota 27.4.2024

Albert

119,90 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 4 dny

Platí do: Úterý 23.4.2024

Teta drogerie

Zbývá 4 dny

Platí do: Úterý 23.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Air Wick Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 250 ml EAN: 3059943010406 Kategorie: Drogerie a parfumerie / ostatní drogerie

Popis výrobku

Přineste si domů radostné léto s touto rozpustilou a hravou kombinací vůní čerstvých bílých květů, sladkého melounu a jemné vanilky. Kolekce Air Wick® Life Scents™ jako první přináší neustále se měnící vůni, která Váš domov naplní přívětivou atmosférou. Automatické spreje Air Wick® Freshmatic® uvolňují dávky nepřetržité svěží vůně, takže Váš domov vždy přívětivě voní. Jednoduše nastavte osvěžovač na požadovanou úroveň intenzity a užívejte si, jak náplň s vůní radostného léta provoní Váš domov. Při minimálním nastavení vydává nepřetržitou vůni po dobu až 60 dnů.

Příprava a použití

Návod k použití: Podrobně si přečtěte pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc před použitím výrobku. Před vložením aerosolu do difuzéru se přesvědčte, že je difuzér vypnut: nastavení "OFF". Před zapnutím, difuzér natočte směrem od vaší tváře. Po zapnutí difuzéru dojde po 15 sekundách k automatickému uvolnění vůně.

 

 

Bezpečnostní varování

Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Osvěžovače vzduchu nemohou nahradit správné hygienické návyky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Nevdechujte aerosoly. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Zamezte styku s očima. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Při podráždění omyjte kůži vodou a mýdlem. Upozornění: Pozorně čtěte a dodržujte instrukce na aerosolové náplni. Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50 ° C. Extrémní teploty se mohou vyskytnout v automobilech a v blízkosti kamen nebo krbů. Nestříkejte na elektrická kamna, zdroje tepla a elektrická zařízení. Uchovávejte mimo dosah plamene, svíček, cigaret, zdrojů vznícení, zdrojů tepla, jakýchkoliv elektrických zařízení jako je televizor apod. Úmyslná inhalace přípravku může být zdraví škodlivá až smrtelná. Postříkaný povrch setřete vlhkým hadrem. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Zamezte úmyslné inhalaci. Nestříkejte na potraviny, tkaniny, povrchy. Zamezte styku s očima. Uchovávejte mimo dosah plamene, svíček, zdrojů vznícení, zdrojů tepla a zapnutých elektrických zařízení. Uchovávejte mimo dosah dětí. Specifická rizikovost: F + Extrémně hořlavý. Nebezpečné látky: butan - EC: 203-448-7.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Aerosol.

 

Skladování: Spotřebujte nejlépe do 24 měsíců od data výroby uvedeného na obalu.

Vývoj ceny produktu