Vaše poloha:

Air Wick Life Scents Osvěžovač vzduchu 210ml, vybrané druhy

Air Wick Life Scents Osvěžovač vzduchu 210ml, vybrané druhy

Výrobek Air Wick Life Scents Osvěžovač vzduchu 210ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Air Wick , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo ostatní drogerie. .

Aktuální slevu na Air Wick Life Scents Osvěžovač vzduchu 210ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Osvěžovač vzduchu - sprej

Značka: Air Wick Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 210 ml EAN: 5997321757377 Kategorie: Drogerie a parfumerie / ostatní drogerie

Popis výrobku

 

- neustále se měnící vůně- působí rychle- potlačuje pachy

 

Příprava a použití

Návod k použití: výrobek držte ve vzpřímené poloze, stiskněte tlačítko a sprejujte doprostřed místnosti.

 

 

Bezpečnostní varování

Pokyny pro bezpečné zacházení: Pozorně čtěte a dodržujte instrukce na aerosolové náplni. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Povrchy mohou být po použití spreje vlhké a kluzké. Dávejte si pozor na podklouznutí a pád. Sprejujte dále od tváře a těla. Výrobek držte ve vzpřímené poloze, stiskněte tlačítko a sprejujte krouživými pohyby. Nestříkejte na potraviny, tkaniny, povrchy. Postříkaný povrch setřete vlhkým hadrem. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Osvěžovače vzduchu nemohou nahradit správné hygienické návyky. Obsahuje benzisothiazolinon. Může vyvolat alergickou reakci. Složení: parfém, rozpouštědla. 5% náplně je hořlavých.

 

Balení: Aerosol.

Složení výrobku

  • Parfém
  • Rozpouštědla