Vaše poloha:

Amundsen Premium vodka 0,5l

Amundsen Premium vodka 0,5l

Aktuální slevu na Amundsen Premium vodka 0,5l zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Amundsen , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo vodka.

Terno

149 Kč

Platí v prodejnách

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Platí od: Středa 17.4.2024

Tesco

149,90 Kč -33%*

Platí v prodejnách

Zbývá 15 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

* Clubcard cena

Platí od: Středa 17.4.2024

MAKRO

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

* při koupi 15 ks a více

Informace o výrobku

Značka: Amundsen Výrobce: Stock Plzeň-Božkov EAN: 8594005011922 Kategorie: Potraviny / nápoje alkoholické / vodka

Popis výrobku

Výjimečná jemnost a křišťálová čistota jsou charakteristické pro Vodku Amundsen, kterou Stock Plzeň - Božkov na trh uvedl v roce 2000. Vodka nese jméno nejslavnějšího polárníka všech dob, který celý svůj život obětoval kráse, čistotě a průzračnosti krajin věčného ledu. Právě takovou atmosféru, snoubící ledový chlad s žárem v těle, přináší Vodka Amundsen. Vodka Amundsen je vyráběna z nejjemnějšího trojnásobně destilovaného lihu a kvalitní měkké plzeňské vody zbavené všech nežádoucích minerálních látek a sebemenších nečistot. Nenapodobitelnou chuť dodávají Vodce Amundsen nejen prvotřídní suroviny, ale rovněž osvědčená skandinávská technologie výroby. Ta spočívá v několikanásobné filtraci vodky přes aktivní dřevěné uhlí, které je speciálně pro Vodku Amundsen vyráběno z tvrdého dřeva javoru, břízy či buku. Díky kvalitním surovinám a speciálnímu výrobnímu postupu je Vodka Amundsen dokonale čistá a lahodně jemná.

Amundsen vodka nese jméno největšího polárníka všech dob, který svůj život zasvětil objevování nedotknutelně čistých oblastí naší planety. A právě taková je i Amundsen vodka. Vyráběná tradiční skandinávskou technologií s šestinásobnou destilací a filtrací přes přírodní uhlíkové filtry. Díky kvalitním surovinám a speciálnímu výrobnímu postupu je křišťálově čistá a lahodně jemná.

 

Obsah alkoholu 37.5%. Balení: Láhev.

Složení výrobku

  • Obilný líh

    Vývoj ceny produktu