Vaše poloha:

Ariel gel na praní 70 dávek, vybrané druhy

Ariel gel na praní 70 dávek, vybrané druhy

Aktuální slevu na Ariel gel na praní 70 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Ariel , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo gely a kapsle.

Zbývá 27 dní

Platí do: Pondělí 20.5.2024

Informace o výrobku

Značka: Ariel Výrobce: Procter & Gamble Balení: 4550 ml EAN: 4084500394605 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / gely a kapsle

Popis výrobku

 

Skvěle odstraňuje skvrny už při prvním praníPomáhá uchovávat zářivé barvy barevného oblečeníS vylepšenými zjasňovači a svěží vůníTekutý prací prostředek Ariel se dodává s inovativním aplikačním uzávěrem, který umožňuje správné dávkováníTvrdý ke skvrnám, snadno se používáIdeální na barevné prádlo

 

Tekutý prací prostředek Ariel s aplikačním uzávěrem skvěle odstraňuje skvrny už při prvním praní. Aplikační uzávěr s pružnými lamelami a speciální úpravou povrchu umožňuje ošetřit skvrny před praním, zapracovat prací prostředek do tkaniny, a tím skvrny odstranit. Umožňuje také přesné dávkování pracího prostředku. Ačkoliv je Ariel tvrdý ke skvrnám, k prádlu je velmi šetrný. Pokud chcete nejlepší výsledky, vložte uzávěr naplněný pracím prostředkem do bubnu pračky. Pokud chcete větší dávku svěží vůně a hebkosti, používejte společně s aviváží Lenor. Ariel Color pomáhá uchovávat zářivé barvy vašeho barevného oblečení.

 

Bezpečnostní varování

Tekutý prací prostředek. Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Při požití: Necítíte-li se dobře, volejte toxikologické informační středisko / lékaře. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

 

Francie. Balení: Plastová láhev, Francie.

Složení výrobku

  • 5-15% anionic surfactants
  • <5% non-ionic surfactants
  • Phosphonates
  • Soap
  • Enzymes
  • Benzisothiazolinone
  • Methylisothiazolinone
  • Perfumes

    Vývoj ceny produktu