Vaše poloha:

Ariel prací prášek 20 dávek, vybrané druhy

Ariel prací prášek 20 dávek, vybrané druhy

Výrobek Ariel prací prášek 20 dávek, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Ariel , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky nebo prací prášky. .

Aktuální slevu na Ariel prací prášek 20 dávek, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Prací prostředek.

Značka: Ariel Výrobce: Procter & Gamble Balení: 1,5 kg EAN: 4084500716322 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky / prací prášky

Popis výrobku

 

Skvěle odstraňuje skvrny už při prvním praníPrášek se rychle rozpouští a na prádle nezanechává stopySložení bez bělicích činidel pomáhá zachovávat zářivost barev barevného prádlaOdstraňuje skvrny už při 30 °CPomáhá odstraňovat zaschlé skvrnyZabraňuje usazování špíny a skvrn v tkanině

 

Když dobře vypadáte a pěkně voníte, cítíte se dobře. Všechno to začíná skvěle vypraným prádlem. A tady přichází na řadu prací prášek Ariel. Nejen odstraňuje odolné skvrny tím, že proniká hluboko do vláken, ale také zabraňuje tomu, aby se skvrny v tkanině usazovaly. Skvěle funguje už při 30 °C. Pokud tedy chcete zachovat zářivost barev svého barevného prádla, sáhněte po pracím prášku Ariel Color. Pokud chcete větší dávku svěží vůně a hebkosti, používejte společně s aviváží Lenor.

 

Bezpečnostní varování

Prací prášek. Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny, a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Při požití: Necítíte-li se dobře, volejte toxikologické informační středisko / lékaře. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

 

Česká republika. Balení: Kartón, Česká republika.

Složení výrobku

  • 15-30% kyslíková bělicí činidla
  • 5-15% aniontové povrchově aktivní látky
  • <5% neiontové povrchově aktivní látky, fosfonáty, polykarboxyláty, zeolity
  • Enzymy
  • Optické zjasňovače
  • Parfémy

    Vývoj ceny produktu