Vaše poloha:

Astrid Lak na vlasy 250 ml, vybrané druhy

Astrid Lak na vlasy 250 ml, vybrané druhy

Výrobek Astrid Lak na vlasy 250 ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Astrid , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo laky a tužidla. .

Aktuální slevu na Astrid Lak na vlasy 250 ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Astrid Výrobce: Astrid Balení: 250 ml Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / laky a tužidla

Popis výrobku

Stylingová řada laků na vlasy od Astridu s provitaminem B5 a keratinem zajišťuje perfektní fixaci účesu a ochranu vlasů před vnějšími vlivy. Užijte si dokonalý účes a jeho přirozený vzhled po celý den! Astrid Lak na vlasy s mega silným účinkem díky obsahu vysoce účinných zpevňujících látek zajišťuje perfektní fixaci účesu a dokonalou ochranou jeho tvaru až po dobu 24 hodin. Složení obohacené o UV filtr poskytuje vlasům ochranu před UV zářením, odolnost před účinky vlhkosti a nepříznivými vlivy prostředí, udržuje je pružné a lehké. Nevysušuje a neslepuje vlasy, snadno se vyčesává.

Složení výrobku

Alcohol denat., Isobutane, Propane, Acrylates/octylacrylamide copolymer, Butane, Aminomethyl propanol, Cyclopentasiloxane, Parfum, Panthenol, Aqua, Bezophenone-4, Hydrolyzed keratin, Phenoxyethanol, Citric acid, Potassium sorbate