Vaše poloha:

Biolit Plus 007 sprej proti vosám 400ml

Biolit Plus 007 sprej proti vosám 400ml

Výrobek Biolit Plus 007 sprej proti vosám 400ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o tělo. .

Aktuální slevu na Biolit Plus 007 sprej proti vosám 400ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Sprej proti vosám

Balení: 400 ml EAN: 8590005001697 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o tělo

Popis výrobku

Biolit Plus 007 proti vosám je vysoce účinný prostorový a povrchový sprej proti vosám. Nový aplikátor umožňuje zasáhnout hmyz větší dávkou účinné látky a také na větší vzdálenost. Díky velkému výdeji látky má Biolit Plus 007 proti vosám také okamžitý podchlazovací účinek, který snižuje pohyblivost hmyzu.

Příprava a použití

Návod k použití: Před použitím protřepejte. Pro okamžité usmrcení stříkejte přímo na hmyz. Aplikace na vosí hnízda se doporučuje provádět ve večerních hodinách. Nestůjte přímo před hnízdem. Postřik na hnízdo by se měl provádět nejen do prostoru vchodu, ale také po celém obvodu hnízda. Doporučená aplikace (dávka) je ze vzdálenosti 1 m s větrem v zádech po dobu min. 5 sekund.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Nestříkejte na potraviny, rostliny, zvířata a lakované povrchy. Při použití v místnosti zakryjte akvária a odpojte el. čerpadlo. Nepoužívejte v blízkosti elektrického vedení a spotřebičů a možných zdrojů zapálení. Používejte pouze k určenému účelu. Uchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Po aplikaci si umyjte ruce vodou a mýdlem. První pomoc: PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody/mýdla. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI VDECHNUTÍ: Přeneste osobu na čerstvý vzduch a ponechte ji v poloze usnadňující dýchání. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Biolit Plus 007 proti vosám Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevdechujte aerosoly. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad. Obsahuje uhlovodíky C10-C13, n-alkany, isoalkany, cyklické, <2% aromátů.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Aerosol.

Složení výrobku

  • Účinné látky: piperonylbutoxid 5g/kg, tetramethrin 2,5 g/kg, deltamethrin 0,15 g/kg