Vaše poloha:

Bref Blue Aktiv WC blok 50ml, vybrané druhy

Bref Blue Aktiv WC blok 50ml, vybrané druhy

Výrobek Bref Blue Aktiv WC blok 50ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Bref , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Bref Blue Aktiv WC blok 50ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Bref Výrobce: Henkel Balení: 50 ml EAN: 9000100889087 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

Bref Blue Aktiv = 1. Dokonalá čistota mezi každým spláchnutím díky účinným látkám obsažených v modré vodě 2. Účinný proti vodnímu kameni 3. Dokonalá svěžest 4. Dokonalá hygiena.

Příprava a použití

Návod k použití K okamžitému použití. Zavěste Bref Blue Aktiv pod okraj WC mísy.

 

 

Bezpečnostní varování

Nesměšujte s kyselinami, mohou se uvolňovat nebezpečné plyny. Dráždivý. R38 Dráždí kůži. R41 Nebezpečí vážného poškození očí. R52/53 Škodlivý pro vodní organizmy, může vyvolat dlouhodobě nepříznivé účinky ve vodním prostředí. S2 Uchovávejte mimo dosah dětí. S24/25 Zamezte styku s kůží a očima. S26 Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. S39 Používejte osobní ochranné prostředky pro oči a obličej. S46 Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. S56 Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečný odpad.

 

Balení: Ramínko.

 

Skladování: Skladujte v suchém prostředí při teplotách od +5 °C do +40 °C. Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby uvedeného na obalu.

Složení výrobku

  • >30% aniontové povrchově aktivní látky
  • <5% neiontové povrchově aktivní látky, bělicí činidla na bázi chloru, alifatické uhlovodíky
  • Parfém (butylphenyl methylpropional, limonene, linalool)