Vaše poloha:

Bref Power Aktiv WC čistič 750ml, vybrané druhy

Bref Power Aktiv WC čistič 750ml, vybrané druhy

Výrobek Bref Power Aktiv WC čistič 750ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Bref , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Bref Power Aktiv WC čistič 750ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Bref Výrobce: Henkel Balení: 750 ml EAN: 9000100407410 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

Bref tekutý dezinfekční WC čistič efektivně odstraní silné nečistoty a zaručí dokonalou bělost a dezinfekci WC mísy.

Příprava a použití

Uzávěr odolný proti otevření dětmi: otevření: stiskněte dvěma prsty uzávěr po obou stranách a otočte doleva, zavření: jemně otočte do zaklapnutí. Dávkujte nezředěný čistič přímo pod okraj WC mísy. Pro dosažení dezinfekčního efektu nechte působit 15 min., poté použijte WC kartáč a spláchněte WC. Láhev důkladně zavřete po kařdém použití. Vyhněte se kontaktu s textiliemi (bělidlo). Záchodové prkénko, podlahu nebo ostatní citlivé povrchy okamžitě důkladně opláchněte vodou, abyste předešli poškození nebo odbarvení. Zbytky nespotřebovaného produktu odevzdejte v místě sběru zvláštního odpadu. Do komunálního odpadu odevzdávejte pouze zcela vyprázdněné a uzavřené láhve.

 

 

Bezpečnostní varování

Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlór). R36/38 Dráždí oči a kůži. R31 Uvolňuje toxický plyn při styku s kyselinami. S2 Uchovávejte mimo dosah dětí. S24/25 Zamezte styku s kůží a očima. S26 Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. S28 Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vody. S46 Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. S50 Nesměšujte s kyselinami nebo roztokem čpavku. Xi Dráždivý.

 

Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě.

Složení výrobku

  • <5% neiontové povrchově aktivní látky
  • Parfém