Vaše poloha:

Ceresit Re-New Obnovovač silikonu bílý 100ml

Ceresit Re-New Obnovovač silikonu bílý 100ml

Výrobek Ceresit Re-New Obnovovač silikonu bílý 100ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Ceresit z kategorie .

Aktuální slevu na Ceresit Re-New Obnovovač silikonu bílý 100ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Obnovovač silikonu

Značka: Ceresit Výrobce: Henkel Balení: 100 ml EAN: 4015000435659

Popis výrobku

 

Inovace - jednoduchá aplikace do 5 min.Bez potřeby odstranění původního silikonuDlouhodobě odolává plísnímS aplikátorem na vyhlazeníSpáry jako nové

 

Jednoduché jako použití zvýrazňovače, profesionální provedení jako od mistra! Potřebujete obnovit spáry v koupelně? Jsou plesnivé, zažloutlé nebo popraskané...? RE-NEW - obnovovač silikonu obnoví původní silikon pouze v jednom kroku: není potřeba odstranit původní silikon, stačí na něj aplikovat nový RE-NEW silikon. - Jednoduchá aplikace - Odolává plísním: obsahuje fungicidy pro dlouhotrvající ochranu - Perfektní přilnavost na původní silikon - Bez zápachu - Vhodný i na pokrytí barevných silikonů (aplikujte v hloubce vrstvy ≥ 1 mm)

Příprava a použití

TIPY & TRIKY pro perfektní výsledek Před použitím RE-NEW - obnovovače silikonu důkladně očistěte povrch. Pokud je třeba, původní silikon nejdříve ošetřete prostředkem proti plísním. Před použitím přípravek důkladně protřepejte. Nanášejte RE-NEW na původní silikon s využitím aplikátoru pod stále stejným úhlem. Díky aplikátoru se nanášený silikon současně vyhlazuje. Pro dokonalý výsledek přejeďte spáru ještě jednou aplikátorem bez vytlačení silikonu. Po použití očistěte aplikátor papírovým ubrouskem a uzavřete. - Vyvarujte se kontaktu s vodou po dobu 6 hodin a předejděte kontaktu s čisticími prostředky po dobu 24 hodin po aplikaci. - Vhodná aplikace: Pokud vytlačíte příliš mnoho silikonu, mačkejte lahvičku méně. - Opravitelný: Pokud výsledek není uspokojivý, jednoduše silikon odstraňte papírovým kapesníkem a aplikujte jej znovu. - Snadné čištění: Pro umytí rukou a okolních ploch stačí použít jen vodu. Spotřeba: Jedno balení je použitelné na 5-7 m.

 

 

Bezpečnostní varování

Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Mezní hodnoty EU pro maximální obsah těkavých organických látek pro tento produkt (kat A/i): 140 g/l. Tento produkt obsahuje max. 30 g/l. Obsahuje konzervant: thiabendazol. Kód druhu odpadu: 080409.

 

Balení: Blistr.

 

Skladování: - Po otevření spotřebujte produkt do 1 měsíce.