Vaše poloha:

Claude Hrudkující stelivo pro kočky - minerální bentonit 5kg

Claude Hrudkující stelivo pro kočky - minerální bentonit 5kg

Výrobek Claude Hrudkující stelivo pro kočky - minerální bentonit 5kg momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci. .

Aktuální slevu na Claude Hrudkující stelivo pro kočky - minerální bentonit 5kg zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Balení: 5 kg EAN: 5051701999990 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci

Popis výrobku

Hrudkující stelivo pro kočky - minerální bentonit.

Příprava a použití

Návod na použití: 1. Poskytněte vaší kočce přiměřeně velkou toaletu pro lepší pohodu. 2. Naplňte kočičí toaletu cca 7 cm vysokou vrstvou steliva. 3. Pravidelným odstraňováním tuhého odpadu a hrudek lopatkou udržujte toaletu čistou. Znečištěné stelivo odstraňte spolu s běžným domácím odpadem. 4. Příležitostně potřepte kočičí toaletu pro urovnání povrchu. 5. Kočičí toaletu pravidelně kompletně vyčistěte a umyjte jemným čisticím prostředkem. 6. Kočičí toaletu před dalším naplněním řádně vysušte.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Pro udržení hygieny doporučujeme při čištění kočičí toalety používat ochranné rukavice. Těhotné ženy, kojící matky, malé děti a osoby se sníženou imunitou by se měli vyvarovat kontaktu s použitým stelivem. Použité stelivo zabalte do umělohmotného pytle a odstraňte s běžným domácím odpadem. Nikdy nevhazujte stelivo do WC. Nepoužívejte je ke kompostování ani nezahrabávejte na zahradě neboť kočičí exkrementy mohou obsahovat bakterie.

 

Balení: Balíček, Česká republika.

 

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Složení výrobku

  • Bentonit