Vaše poloha:

Coca-Cola 1,75l, vybrané druhy

Coca-Cola 1,75l, vybrané druhy

Aktuální slevu na Coca-Cola 1,75l, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Coca-Cola , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje nealkoholické nebo kola.

Kaufland

Zbývá 5 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Coca-Cola Výrobce: Coca-Cola HBC Balení: 1,75 l EAN: 5449000000439 Kategorie: Potraviny / nápoje nealkoholické / kola

Popis výrobku

 

Pouze s přírodními aromatyBez přidaných konzervačních látekOd roku 1886

 

Coca-Cola je osvěžující nealkoholický nápoj, který přináší okamžiky pohody a radosti již déle než 125 let. Litrová láhev je ideální k rodinným jídlům nebo ke slaným snackům.

Značka, která představuje naši vlajkovou loď, je nejprodávanějším výrobkem společnosti a ne náhodou také nejoblíbenějším nealkoholickým nápojem na celém světě. Tělo, duši i mysl osvěžující Coca-Cola se ve Spojených státech prodává od roku 1886 a stal se z ní miláček mladých i všech těch, kdo se jako mladí cítí. V České republice se charakteristická konturovaná láhev objevila poprvé v roce 1968 a od té doby je i zde Coca-Cola k dostání v různých baleních. V roce 1985, kdy byla ve Spojených státech a v Kanadě dodána do distribuce se změněnou chutí, zareagovali lidé zcela bezprecedentně důrazným protestem. Po třech měsících se pod názvem Coca-Cola Classic začal do obchodů dodávat opět nápoj s původním složením. Popularitu produktu výstižně dokládá, že po výrazu O.K. je Coca-Cola druhým nejznámějším mezinárodně srozumitelným výrazem na světě.

 

Balení: Plastová láhev.

 

Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.


Podívejte se na nabídku Coca-cola v akci

Složení výrobku

  • Voda
  • Fruktózo-glukózový sirup
  • Oxid uhličitý
  • Barvivo: E150d
  • Kyselina: kyselina fosforečná
  • Přírodní aroma včetně kofeinu

    Vývoj ceny produktu