Vaše poloha:

Colgate 360° Max White Expert White zubní kartáček + bělící pero

Colgate 360° Max White Expert White zubní kartáček + bělící pero

Výrobek Colgate 360° Max White Expert White zubní kartáček + bělící pero momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Colgate z kategorie .

Aktuální slevu na Colgate 360° Max White Expert White zubní kartáček + bělící pero zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Zubní kartáček
Bělící pero

Značka: Colgate Výrobce: Colgate-Palmolive EAN: 8718951056039

Popis výrobku

Průlomový klinicky ověřený systém obsahující bělící složku používanou zubaři. Získat krásný, bělejší úsměv je tak jednoduché... Vyčisti. Používejte s oblíbenou zubní pastou a naším bělícím zubním kartáčkem s leštícími vlákny a odstraňovačem skvrn. Aplikuj. Jednoduše otočte vršek a použijte pero na aplikování bělícího gelu. Žádné čekání, žádné vyplachování. Jdi. Uložte pero do zubního kartáčku. Pro nejlepší výsledek použijte kartáček a pak aplikujte gel 2 krát denně, dokud nebude pero prázdné. AŽ O 3 ODSTÍNY BĚLEJŠÍ ZUBY*. Představujeme Colgate® 360 Max WhiteTM Expert White zubní kartáček + bělící pero. Je to průlomový, klinicky ověřený bělící systém zubního kartáčku a bělícího pera, které obsahuje stejnou bělící složku bezpečnou pro sklovinu jakou používají zubní lékaři, aby Vám dali krásný a bělejší úsměv. Návod k použití: 1. Bělícím kartáčkem odstraníte plak a povrchové skvrny a jemně vyleštíte povrch zubů. 2. Otočením dolní části pera (2 „kliknutí“) vytlačíte gel, který nanesete rovnoměrně na bělené zuby. 3. Bělící pero se použije až po vyčištění zubů, nevyplachuje se a nechá se na zubech působit. Díky silikonovému adhezivu se aktivní látky přichytí k zubům a působí déle, než zubní pasta. Tip: Doporučujeme používat před spaním. V noci je nižší produkce slin a produkt tak účinkuje ještě déle. DÍKY SVÉMU UNIKÁTNÍMU SLOŽENÍ: - BĚLÍ HLUBOKO USAZENÉ SKVRNY PRONIKNUTÍM PŘES SKLOVINU - ODSTRAŇUJE POVRCHOVÉ SKVRNY - ZVRÁTÍ ROKY ŽLOUTNUTÍ A ZBARVENÍ SKLOVINY ZPŮSOBENÉ TABÁKEM, NÁPOJI A JÍDLEM - NENÍ POTŘEBA ČEKAT S JÍDLEM A PITÍM PO APLIKACI GELU Colgate® 360 Max WhiteTM Expert White Zubní kartáček má spirálová vlákna a leštící pohárky na odstranění povrchových skvrn a přípravu zubů na optimální bělení. Colgate® 360 Max WhiteTM Expert White Zubní kartáček + Bělící pero jsou dostupné s kompaktní hlavičkou se středně tvrdými vlákny. AŽ O 3 ODSTÍNY BĚLEJŠÍ ZUBY* - Při pravidelném používání podle pokynů po dobu 3 týdnů.

Příprava a použití

Návod na použití: Používejte dvakrát denně po vyčištění zubů. Aplikujte 2 kliknutí gelu na horní a 2 kliknutí na spodní zuby. Nevyplachujte. Pro dospělé a děti od 12 let. Udržujte mimo dosah dětí. Vyhýbejte se kontaktu s očima. Jestliže se produkt dostane do kontaktu s očima, pořádně je vypláchněte vodou. Před uložením pera do rukojeti kartáčku setřete zbývající gel a vlhkost pera. Nepoužívejte vodu.

 

 

Zubní kartáček: vyrobeno v Číně. Bělící pero: Vyrobeno v USA. Balení: Ramínko.

Složení výrobku

  • Bělící pero: dimethicone, petrolatum, PVP, trimethylsiloxysilicate / dimethiconol crosspolymer, silica, aroma, sodium saccharin, cetylpyridinium chloride, hydrogen peroxide