Vaše poloha:

MAGGI AMORE MIO 146g, vybrané druhy

MAGGI AMORE MIO 146g, vybrané druhy

Aktuální slevu na MAGGI AMORE MIO 146g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Maggi , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo ostatní potraviny.

Zbývá 6 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Značka: Maggi Výrobce: Nestlé Balení: 146 g EAN: 8585002430090 Kategorie: Potraviny / ostatní potraviny

Popis výrobku

 

Bez přídavku glutamanu sodného

 

Směs pro přípravu hotového pokrmu. Dehydratovaný výrobek. Ochutnejte těstoviny s omáčkou ze 4 druhů sýra a bylinek. Tato italská pochoutka určitě nemůže chybět na vašem stole. Připravíte ji během 5 minut! Nyní je bez přidaného glutamátu a konzervačních látek.

Příprava a použití

Návod k přípravě: 1. Obsah sáčku vsypte do 0,5 litru horké vody, důkladně zamíchejte a přiveďte k varu. 2. Přidejte trochu másla a stálého míchání vařte na nízké teplotě v nezakrytém hrnci 5 minut (dokud omáčka nezhoustne). 3. Ihned podávejte. Návod k přípravě v mikrovlnné troubě: 1. Obsah sáčku vsypte do větší porcelánové nebo skleněné mísy, zalijte 0,5 litrem horké vody a důkladně zamíchejte. 2. Vložte do mikrovlnné trouby, nastavte na 900 W a vařte 7 minut. Po 4 minutách vaření přerušte, důkladně promíchejte a pokračujte ve vaření. 3. Ihned podávejte.

 

 

Informace pro alergiky

Může obsahovat stopy vajec, sóji, celeru a ryb.

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.

Složení výrobku

  • Sušené bezvaječné pšeničné těstoviny 78 % (mouka z tvrdé pšenice, pšeničná mouka), smetanový prášek (smetana, odtučněné mléko), jodidovaná jedlá sůl, sýrový prášek 2,9 % (sýry 88 %?: Camembert, dánský sýr, Ementál, Gouda, sýr s modrou plísní; sušená mléčná syrovátka), sušená náhrada smetany (palmový olej, laktóza, mléčné bílkoviny), sušená zelenina (rajčata 1,6 %, cibulový a česnekový prášek), bramborový škrob, pšeničná mouka, slunečnicový olej, cukr, kvasničný extrakt, aromata (obsahují mléko, laktózu), sušené bylinky (pažitka, bazalka, oregano), kurkuma, regulátor kyselosti (kyselina citronová)
  • ?vztaženo na sýrový prášek

    Vývoj ceny produktu