Vaše poloha:

Domestos WC gel 700ml, vybrané druhy

Domestos WC gel 700ml, vybrané druhy

Výrobek Domestos WC gel 700ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Domestos , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Domestos WC gel 700ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Dezinfekční WC gel

Značka: Domestos Výrobce: UNILEVER Balení: 700 ml EAN: 8712561476393 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

- dezinfekční prostředek - odstraňuje vodní kámen - wc gel - odstraňuje 99,9% známých bakterií Zabíjí bakterie v toaletě. Působí i pod vodní hladinou. Gelový dezinfekční přípravek určený k odstraňování vodního kamene v toaletě. Přilne k povrchu toaletní mísy, kde působí dlouhou dobu, a to dokonce i pod vodní hladinou!

Domestos pomáhá udržovat domácnosti po celém světě v čistotě již od roku 1929. Během této doby se značka Domestos stala známým odborníkem na hygienickou čistotu a expertem v likvidaci bakterií, virů a plísní. Zabíjí všechny známé druhy bakterií. www.domestos.cz

Příprava a použití

Návod k použití: Odšroubujte uzávěr a stlačením lahve aplikujte gel rovnoměrně pod okraj toaletní mísy (cca 80 ml). Nechte působit 30 minut, poté spláchněte a v případě potřeby dočistěte toaletním kartáčem. Pro odstranění odolné špíny a usazenin nechte působit alespoň 60 minut.

 

 

Bezpečnostní varování

UPOZORNĚNÍ: Uchovávejte pouze v původním obalu. Používejte pouze v toaletě. Důkladně spláchněte. Prázdnou lahev nepoužívejte na jiné účely, po spotřebování vypláchněte vodou a dejte do odpadu. Domestos Total Hygiene Dezinfekční WC Gel Ocean Fresh Nebezpečí Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Může být korozivní pro kovy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Obsahuje: kyselina amidosírová; peroxid vodíku, Ethanol, 2,2'-iminobis-, N-(hydrogenované lojové alkyl)deriváty.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Plastová láhev.

Podívejte se na nabídku výrobků Domestos v akci

Složení výrobku

  • Dezinfekční látka: peroxid vodíku 2 g/100 g
  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Bělicí činidla na bázi kyslíku (peroxid vodíku)
  • Parfum

    Vývoj ceny produktu