Vaše poloha:

Domestos Power 5 tuhý WC blok 2 x 55g, vybrané druhy

Domestos Power 5 tuhý WC blok 2 x 55g, vybrané druhy

Výrobek Domestos Power 5 tuhý WC blok 2 x 55g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Domestos , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Domestos Power 5 tuhý WC blok 2 x 55g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Tuhý WC blok

Značka: Domestos Výrobce: UNILEVER Balení: 55 g EAN: 8710908523922 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

- tuhý WC blok - prevence před vodním kamenem - dlouhotrvající svěžest s vůní růžové magnolíe - 100% lesk beze šmouh - hygienická čistota Tuhý WC blok Domestos Power 5 poskytuje Vaší toaletě komplexní péči. Zabraňuje tvorbě vodního kamene, vytváří bohatou svěží pěnu, zaručuje čistý povrch toaletní mísy s viditelným leskem a v neposlední řadě zanechává hygienickou čistotu a dlouhotrvající svěží vůni při každém spláchnutí.

Domestos pomáhá udržovat domácnosti po celém světě v čistotě již od roku 1929. Během této doby se značka Domestos stala známým odborníkem na hygienickou čistotu a expertem v likvidaci bakterií, virů a plísní. Zabíjí všechny známé druhy bakterií. www.domestos.cz

Příprava a použití

Návod na použití: - Otevřete obal a vyberte první WC blok. Druhý WC blok uchovávejte v původním balení spolu s informacemi na obale. - Zavěste WC blok přes okraj toaletní mísy a ujistěte se, že se nachází v proudu vody. - Po vypotřebování vyhoďte WC blok do koše. - Po použití si opláchněte ruce.

 

 

Bezpečnostní varování

NEBEZPEČÍ Domestos POWER 5 tuhý WC blok Pink Mangolia Způsobuje vážné poškození očí. Dráždí kůži. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Obsahuje 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethan-1-on; 4-terc.butylcyklohexyl-acetát; 3,7-dimethylokt-6-en-1-ol. Může vyvolat alergickou reakci. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Obsahuje: sodná sůl kyseliny dodecylbenzensulfonové; dodecylsíran sodný.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Ramínko.

Složení výrobku

  • 30% a více aniontové povrchově aktivní látky
  • Méně než 5% neiontové povrchově aktivní látky
  • Parfum
  • Aromatické uhlovodíky
  • Fosforečnany
  • Limonene
  • Linalool
  • Citral

    Vývoj ceny produktu