Vaše poloha:

Dr. Beckmann Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo 75g

Dr. Beckmann Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo 75g

Aktuální slevu na Dr. Beckmann Odbarvovač pro omylem obarvené prádlo 75g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo prací prostředky.

ROSSMANN

Zbývá 8 dní

Platí do: Úterý 23.4.2024

Informace o výrobku

Dr. Beckmann Odbarvovač textilií lze použít na všechny bílé a stálobarevné textilie, i na citlivé, jako jsou vlna a hedvábí. Dbejte na instrukce a poznámky ke zkoušce stálobarevnosti (viz boční strana obalu)! Dodržujte pokyny k péči o textilie. Syntetická vlákna, džíny a indigové barvy nemusí jít odbarvit. Není vhodný na odstranění skvrn od opalovacích a samoopalovacích prostředků a výrobků s obsahem UV filtrů. Dodržujte návod k použití.Obnovuje původní barvuExtra silnýOdstraňuje zašednutíSložení obnovující barvuPro praní v pračce i ruční praníÚčinné již od 30 °CAž do 1,5 kg prádlaPřed použitím proveďte test stálobarevnosti!

Balení: 75 g EAN: 4008455006680 Kategorie: Drogerie a parfumerie / prací prostředky

Popis výrobku

 

Na bílé a stálobarevné oděvyBez zápachu a bez chlóru

 

Příprava a použití

Zkouška stálobarevnosti: Rozpustit 1/2 lžičky prášku v kávovém šálku v co nejteplejší vodě. Namočit do roztoku nejméně viditelnou část oděvu, kde budou obsaženy všechny barvy. Nechat působit 15 minut. Vymáchat a nechat uschnout. Porovnat po uschnutí barvy. Pokud se barva nějak změní, třeba i dočasně během zkoušky nebo po následujících 15 minutách, oděv neodbarvujte, protože není stálobarevný.

 

 

Bezpečnostní varování

Specifická rizikovost: Uvolňuje toxický plyn při styku s kyselinami. Dráždí oči. Bezpečné nakládání: Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte obal těsně uzavřený a suchý. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vody. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Nesměšujte s kyselinami. Dráždivý.

 

Země původu Německo. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • < 5% neionogenních povrchově aktivních látek
  • > 30% bělící činidla na bázi kyslíku (dithioničitan sodný)
  • Uhličitan sodný
  • Parfém
  • Limonene
  • Linalool
  • Methenanim - může vyvolat alergickou reakci

    Upozornění pro nabídku ROSSMANN: Dr. Beckmann Odbarvovač textilií lze použít na všechny bílé a stálobarevné textilie, i na citlivé, jako jsou vlna a hedvábí. Dbejte na instrukce a poznámky ke zkoušce stálobarevnosti (viz boční strana obalu)! Dodržujte pokyny k péči o textilie. Syntetická vlákna, džíny a indigové barvy nemusí jít odbarvit. Není vhodný na odstranění skvrn od opalovacích a samoopalovacích prostředků a výrobků s obsahem UV filtrů. Dodržujte návod k použití.Obnovuje původní barvuExtra silnýOdstraňuje zašednutíSložení obnovující barvuPro praní v pračce i ruční praníÚčinné již od 30 °CAž do 1,5 kg prádlaPřed použitím proveďte test stálobarevnosti!