Vaše poloha:

Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy

Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy

Aktuální slevu na Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Duck , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady.

Prima Drogerie

Zbývá 7 dní

Platí do: Čtvrtek 25.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Duck Výrobce: S.C. Johnson Balení: 36 ml EAN: 5000204778267 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

 

Zabraňuje usazování vodního kameneDlouhodobě osvěžujeHygienická aplikaceČistí s každým spláchnutímVydrží až 8 týdnůS bělicím účinkem** obsahuje <5% bělicí činidla na bázi kyslíku

 

Gelový disk přilne k WC míse. Vydrží až 8 týdnů! Žádné nehygienické závěsy.

Příprava a použití

Po použití může být atraktivní pro malé děti. Výrobek umístěte na nejméně viditelné místo pro děti. Čtěte návod pro použití na vnitřní straně balení.

 

 

Bezpečnostní varování

Duck® Fresh Discs™ - čistič WC Active Eukalyptus™ Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Po manipulaci s výrobkem si umyjte ruce. Dávejte pozor na malé děti, když jsou blízko toalety. Používejte pouze na WC mísy. Uchovávejte mimo dosah domácích zvířat. Zamezte styku s kůží.

 

Balení: Ramínko.

Složení výrobku

  • Obsahuje 2-methylundecanal

    Vývoj ceny produktu