Vaše poloha:

elmex Sensitive Plus Ústní voda bez alkoholu s aminfluoridem 400ml

elmex Sensitive Plus Ústní voda bez alkoholu s aminfluoridem 400ml

Aktuální slevu na elmex Sensitive Plus Ústní voda bez alkoholu s aminfluoridem 400ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Elmex , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o zuby nebo ústní vody.

ROSSMANN

Zbývá 13 dní

Platí do: Úterý 7.5.2024

Albert

159 Kč -27%

Platí v prodejnách

Zbývá 6 dní

Platí do: Úterý 30.4.2024

Informace o výrobku

Značka: Elmex Výrobce: Colgate-Palmolive Balení: 400 ml EAN: 7610108065370 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o zuby / ústní vody

Popis výrobku

 

Ústní voda připravená pro každodenní péči o zuby a dutinu ústníKlinicky testováno a vědecky ověřenoZeptejte se svého zubního lékařeBez alkoholuNeobsahuje umělá barvivaVyvinuto švýcarskými specialistyProdukt výzkumu elmex

 

Intenzivní ochrana před zvýšenou citlivostí zubů a kazivostí zubních krčků. 1. PLUS: Uzavírá otevřené dentinové kanálky. 2. PLUS: Intenzivní ochrana před kazivostí zubních krčků. 3. PLUS: Při pravidelném používání může být snížena již existující přecitlivělost. Jak vzniká zvýšená citlivost zubů? Zubní krčky jsou obvykle chráněny dásní. Pokud dáseň ustoupí, zubovina je odhalena. Zubovina je měkčí než tvrdá sklovina a je tedy více náchylná k obrušování a vzniku kazu zubního krčku. Obsahuje rovněž spoustu kanálků, tzv. dentinové tubuly. Ty přenášejí vnější podněty, jako jsou horké, studené, sladké, kyselé, nebo tlak k nervům zubů. Výsledkem jsou citlivé zuby. Odhalené zubní krčky proto vyžadují zvláštní ochranu. Jak působí ústní voda elmex SENSITIVE PLUS? Elmex SENSITIVE PLUS ústní voda byla speciálně vyvinuta v elmex výzkumem s cílem intenzivně chránit a pečovat o odhalené zubní krčky. Elmex SENSITIVE PLUS ústní voda s aminofluoridem: - poskytuje intenzivní ochranu před zvýšenou citlivostí zubů a kazivostí zubních krčků. - uzavírá otevřené dentinové tubuly. Je-li používána pravidelně, i již existující přecitlivělost zubů může být snížena.

Doporučujeme používat elmex SENSITIVE PLUS ústní vodu v kombinaci s elmex SENSITIVE PLUS zubní pastou a elmex SENSITIVE zubním kartáčkem, protože tyto produkty se navzájem doplňují.

Příprava a použití

Pokyny k použití: - Vypláchněte si jednou denně po vyčištění zubů, asi 30 sekund 10 ml (= jedno víčko, neředit) - Nepolykejte, nevyplachujte vodou - Při akutní citlivosti zubů aplikovat dvakrát denně, jinak použít jednou denně - Používejte jako doplněk k dennímu čištění zubů

 

 

Bezpečnostní varování

Poznámka: Děti mohou používat elmex SENSITIVE PLUS ústní vodu ve věku od šesti let, jakmile umí správně vyplivnout.

 

Obsahuje olaflur a fluorid draselný (0,025 % F¯). Stačí asi na 40 vypláchnutí. Balení: Krabice.

Složení výrobku

  • Aqua
  • Propylene glycol
  • PEG-40 hydrogenated castor oil
  • Olaflur
  • Aroma
  • PVP/dimethylaminoethylmethacrylate polycarbamyl polyglycol ester
  • Saccharin
  • Hydroxyethylcellulose
  • Potassium fluoride
  • Potassium hydroxide
  • Polyaminopropyl biguanide

    Upozornění pro nabídku ROSSMANN: Účinný doplněk každodenní péče o zuby. 3krát vyšší ochrana ve srovnání se samotným čištěním zubů*. Vyrobeno zodpovědně.** Neobsahuje alkohol. * Je klinicky prokázáno, že při dodatečném použití k zubní pastě elmex® Sensitive poskytuje ústní voda 3krát vyšší ochranu před kazy v krčkové oblasti. **pro více informací navštivte www.elmex.com/responsibly-made/. 

    Vývoj ceny produktu