Vaše poloha:

Felix kapsičky pro kočky 100g, vybrané druhy

Felix kapsičky pro kočky 100g, vybrané druhy

Výrobek Felix kapsičky pro kočky 100g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci. .

Aktuální slevu na Felix kapsičky pro kočky 100g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Kompletní krmivo pro dospělé kočky

Výrobce: Nestlé Balení: 100 g EAN: 7613033016202 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci

Popis výrobku

Kompletní krmivo pro dospělé kočky. FELIX SENSATIONS Sauce Surprise je řada lahodných krmiv s jemnými kousky masa nebo ryb v omáčkách s různými příchutěmi nabízející neodolatelné překvapení. Tato řada krmiv kombinuje velmi zajímavé příchutě jako je například receptura s krůtou v omáčce se slaninovou příchutí. Vypadají, voní a chutnají tak lahodně, že jim Vaše kočka neodolá. Takže pokud máte to štěstí a je Vaše kočka tak senzační jako FELIX, překvapte její smysly různými lahodnými kombinacemi chutí každý den! FELIX SENSATIONS Sauce Surprise jsou dostupné v široké řadě rybích a masových příchutí kombinovaných s ochucenými omáčkami, které naplní touhu Vašeho kočičího miláčka po rozmanitosti. Zároveň jsou plné zdravých dobrot, aby uspokojily 100 % denních potřeb Vaší kočky při podávání podle krmného návodu uvedeného na obale.

Příprava a použití

Krmný návod: Dospělou kočku (4 kg) krmte 3 kapsičkami denně, nejméně ve dvou samostatných dávkách. Uvedená krmná dávka je určená pro středně aktivní dospělé kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici.

 

 

Maďarsko. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Kapsičku skladujte na chladném a suchém místě.

Složení výrobku

  • Maso a vedlejší výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (losos 4 %), minerální látky, cukry

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Doplňkové látky:
    Nutriční doplňkové látky: m.j./kg::    Vit A:  1490  Vit D3:  230  Vit E:  17  Mg/kg::    Fe(E1):  10  I(E2):  0,3  Cu(E4):  0,9  Mn(E5):  2,0  Zn(E6):  10  Technologické doplňkové látky: mg/kg::    E499:  2650  Analytické složky::    Vlhkost:  80,0 %  Protein:  13,0 %  Oleje a tuky:  3,0 %  Popel:  2,2 %  Vláknina:  0,5 %  Kyselina linolová (omega-6 MK):  0,2 %